marekatlanta71 05.11.03, 17:05 www.thecarconnection.com/index.asp?article=6570 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenblack Re: VW Sfero 05.11.03, 17:15 Coś takiego, tylnonapędowy Ludowóz na bazie Maserati. Tego jeszcze nie było. Ale z drugiej strony Maserati zeszmaci się dieslem. Czarno widzę szanse tego samochodu. Wygląda jak nadmuchany Golf. Brak 4x4 to parodia. Dlaczego Ludowóz nie potrafi wyciągnąć nauki z losu Vel Satisa, Avantime'a czy w końcu Phaetona. Nie dość, że Ludowóz, to jeszcze hatchback. To coś w tej klasie nie ma najmniejszych szans. Pozdrawiam Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: VW Sfero 05.11.03, 17:27 A ja mysle ze to bedzie wielki hit. A wiesza dlaczego? Bo nastepuje comeback combi - Dodge Magnum, nowy Chrysler Pacifica (vano-combi), GM tez pracuje nad takim pojazdem. VW moze wyczuc rynek i zrobic furore. Poza tym ten samochod z wygladu mi sie bardzo podoba. Odpowiedz Link
greenblack Re: VW Sfero 05.11.03, 18:40 Magnum też bardzo mi się podoba, ale ten Ludowóz będzie kosztował 2 razy tyle i w Europie będzie konkurować z E-klasą i 5 czy w końcu z A6. A Pacifica słabo się sprzedaje. Mercedes też będzie produkował coś takiego - R-klasa. Pozdrawiam Odpowiedz Link
omar_ibrahim Re: VW Sfero 05.11.03, 21:18 > samochodu. Wygląda jak nadmuchany Golf. Brak 4x4 to parodia. Dlaczego Ludowóz Parodia? Lubisz to słowo. A wiesz co ono oznacza, że tak ciągle w dziwnym kontekscie używasz? pozdrawiam Odpowiedz Link
omar_ibrahim Re: VW Sfero 05.11.03, 21:17 A ja uważam, że to jest pierwszy volkswagen od czasów corrado, który naprawdę ładnie wygląda. Prezentuje się IMHO świetnie. A co do napędu, to tylny jest OK. Greenblack po raz kolejny atakuje brak 4x4. Pani w filmikach pokazywała, że RWD nie jest taki zły. pozdrawiam Odpowiedz Link
wowo5 Re: VW Sfero 06.11.03, 03:34 Brzyd. Zgadzam sie z Greenblackiem. VW powinien wysilic nieco imaginacje i zaprojektowac cos bardziej orginalnego optycznie. Odpowiedz Link
remo29 Re: VW Sfero 06.11.03, 11:02 Hehe, pierwsze co przyszło mi na myśl widząc front to... stilo :) Odpowiedz Link