cytrynka6543 26.04.11, 17:33 ...zaległe życzenia imieninowe,bo zdaje się,że nikt nie pamiętał. Grzesiu: zdrowia,zdrowia,zdrowia, bo zdrowie najważniejsze! A pieniądze same kiedyś przyjdą! Buziaczki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woloduch1 Re: g0p0s-owi.... 26.04.11, 20:36 Wszystkiego najlepszego, Grzesiu! No to ja Ci czwarta zwrotke stolarza! Dla przypomnienia: zaczyna sie tak: Niech Mu zycie slodko plynie Jak Wisla do Gdanska... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
eulalija Re: g0p0s-owi.... 26.04.11, 22:51 To te na dwunastego marca? Co to do morza na Grzegorza? To nie nasz Grześ. On jakoś później. To kiedy one? Bo bym może jeszcze do lodówki zajrzała, jakiś toast spełniła ale tak bez terminu ... przydatności ... Dobra, dla G0p0sa to i bez okazji warto! Najlepsiejszego! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: g0p0s-owi.... 26.04.11, 23:36 O rany, to ja po mszyce lece ! narazie buzka! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: g0p0s-owi.... 26.04.11, 23:41 Ostrożeń polny (Cirsium arvense) obsiedzony przez mszyce, biedronki siedmiokropki (Coccinella septempunctata) i omomiłki wiejskie (Cantharis rustica) Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: g0p0s-owi.... 27.04.11, 10:30 Po wikińsku, hehe. Grzesiu, najlepszego! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: g0p0s-owi.... 27.04.11, 10:38 Idzie Grześ przez wieś, Za nim dwaj kolesie. Jeden za pazuchą Coś schowane niesie. Słońce dawno zaszło, Więc już całkiem ciemno, Grześ wyrżnął o kamień, Tamci dwaj na niego. No i teraz rozpacz, Krzyki, rękoczyny, Kto, kogo, dlaczego I z jakiej przyczyny?. W tym wielkim tumulcie Koleś bił kolesia, Flaszka się potłukła, Gdy wpadli na Grzesia. Nie starczylo forsy, A Grzesio się chwalił, Że ogórki w domu, Więc za Grzesiem gnali. Stoją zrozpaczeni, Na nic im zakąska, Cały specjał w ziemię Tak jak w gąbkę wsiąka! Autor: Lili Blue Odpowiedz Link
g0p0s Re: g0p0s-owi.... 27.04.11, 10:46 Dzięki za stolarzy, murarzy, tynkarzy, dekarzy, bednarzy, szewców, krawców, garncarzy, cykliniarzy, elektryków, hydraulików, rymarzy, tapicerów, spawaczy, złotników, zegarmistrzów, młynarzy, dojarzy, rzeźników, kołodziejów, wulkanizatorów oraz wszystkich innych oraz za wyrazy, Memłonu! No to podstawiajcie szkło Odpowiedz Link
konopika Re: g0p0s-owi.... 27.04.11, 11:37 Mam nadzieję, że jeszcze mogę ze swoimi wyrazami: kucharz i barman Odpowiedz Link
asia.sthm Re: g0p0s-owi.... 27.04.11, 13:12 > No to podstawiajcie szkło To bedziemy szklić ! Poszklimy az milo popatrzec - jak zwykle zreszta. Zdrowie! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: g0p0s-owi.... 27.04.11, 14:18 Kefirkiem wznoszę toast. niech mu gwiaaaazdkaaaa pomyslności nigdy nieeee zagaaaaśnie... Odpowiedz Link
bbbzyta Re: g0p0s-owi.... 27.04.11, 14:37 Łomatko, ja znowu spóźniona, zdrowia, szczęścia i na wszelki wypadek powodzenia w grach hazardowych oraz wszelkich innych Odpowiedz Link
heniulaa Re: g0p0s-owi.... 27.04.11, 17:30 Spóźnionajeszczebardziej i urzędnika dorzucę A co! Odpowiedz Link
groha Re: g0p0s-owi.... 27.04.11, 19:06 Nie wiem czy dobrze kojarzę, bo zarobiona jestem, ale wychodzi mi, że Gopos cech rzemiosł zakłada, tak? To wszystkiego najlepszego, panie majster... Wróć! Chciałam powiedzieć: Mistrzuniu Odpowiedz Link
april02 Re: g0p0s-owi.... 28.04.11, 15:11 I ja się dołączę. Wszystkiego najlepszego Rzemieślnika pod ręką nie posiadam Odpowiedz Link
doratos Re: g0p0s-owi.... 29.04.11, 12:31 No ja akurat posiadam rzemieślnika i to wszelkiej maści w jednej osobie,i stolarza,i murarza,zbrojarza i tynkarza,i malarza...i jednym słowem chętnie go solenizantowi pożyczę!! A toaścik niedawno piłam tak sobie a muzom,i nie wiedziałam,że to było na cześć goposa(i dzidki takoż)!! Hi,hi czasem warto taki toaścik wznieść,tak na wszelkij wypadek Odpowiedz Link