25.07.11, 18:19
a kiedy Ty będziesz dokładnie w Pl?
Obserwuj wątek
    • stara.gropa Re: goonia!!! 25.07.11, 21:11
      w RP. wink
      • orale Re: goonia!!! 25.07.11, 21:41
        tylko której, bo mnie się już numerki mylą?smile
        • stara.gropa Re: goonia!!! 25.07.11, 21:42
          w Rzeczpospolitej babskiej smile
          • papuga_ara Re: goonia!!! 25.07.11, 22:59
            Podłączam się do pytania i podbijam!
            • goonia Re: goonia!!! 26.07.11, 19:14
              Rety, co za krzyki z samego rana. Czy mozemy sie zgodzic, ze przyjezdzam w krze rodzime, obojetnie jak zwane i numerowane? Dzieki, bo tez sie gubie. Pomijajam fakt, ze nie wiem w jakim wojewodztwie rodzina zamieszkujewink
              Bede od 12.08 do 04.09. Przylatuje pozno i na regulaminowe sie nie wyrobie niestety. Stad moja prosba o zmiane terminu.
              • edeka5 Re: goonia!!! 27.07.11, 12:53
                To będzie spotkanie Gooniowe?
              • 36krzysiek Re: goonia!!! 27.07.11, 13:13
                goonia napisała:
                >Przylatuje pozno i na regulaminowe sie nie wyrobie nies
                > tety.
                Aaa, no trudno, może kiedyś będzie okazja... big_grin
                • edeka5 Re: goonia!!! 27.07.11, 13:31
                  Dlatego też pytam się nie o regulaminowe lecz o Gooniowe.
                  • 36krzysiek Re: goonia!!! 27.07.11, 13:33
                    To zależy jakie Goonia nam prezenty przywiezie wink
                    • asia.sthm Re: goonia!!! 27.07.11, 13:36
                      kiszonego klona z glutem
                      • orale Re: goonia!!! 27.07.11, 14:30
                        no ja myślę, że naczalstwo jakąś dobrą datę wybierze na sierpniowo-gooniowe i wszystko będzie gites.
                        Bo robić oddzielnie i spotykać się w jednym miesiącu dwa razy to zdecydowanie przesadasmile
                      • minerwamcg Re: goonia!!! 27.07.11, 14:49
                        asia.sthm napisała:
                        > kiszonego klona z glutem

Asiu, a może jakiś przetwór z łosia? Mielone z łosiny?
                        • 36krzysiek Re: goonia!!! 27.07.11, 14:59
                          "żądam", "świnie", matko, co to za wyrazy, Królowo! Dobrze, że nie jestem w skórze wadzy wink
                          • stara.gropa Re: goonia!!! 27.07.11, 17:20
                            Ale podziałało! wink
    • stara.gropa Re: goonia!!! 27.07.11, 14:35
      Co wy tu chrzanicie moi kochani za przeproszeniem ja się pytam. Pytanie brzmi kiedy będzie spotkanie Gooniowe? Chyba nie będziemy takie świnie i nie każemy Goonii czekać do końca jej pobytu w Polsce, żeby ostatniego dnia spotkac się z nią przy okazji odwalania sylwestra. Oko moje jeszcze nie widziało Goonii w naturze i ja żądam spotkania w sierpniu, bo we wrześniu mnie nie będzie. Hę? Co dyrekcja na to?
      • kocio_pierzaczek Re: goonia!!! 27.07.11, 15:12
        Ok, skoro tak, to sierpniowe z Goonią w postaci dania głównego zróbmy 19 sierpnia, co memłono na to? A sylwester swoją szosą -jak Goonia zechce, może też przecież dołączyć.
        Też Gooni nie widziałam i chętnie obaczę.
        • orale Re: goonia!!! 27.07.11, 16:12
          cholera jasna, akurat 19 absolutnie nie mogę, szkoda bardzo, bo na goonię (pomimo, że już widziałam kilka razy) mam chęć ogromną. A czy 26 nie jest jeszcze piękniejszą datą tak zapytam z nadzieją i uśmiechem przymilnym?smile
          • goonia Re: goonia!!! 27.07.11, 16:51
            Prosze sie nie bic, Goonia jest duza i dla wszystkich starczywink

Dla mnie, jak na razie, 19 i 26, i 2- gi pasuja. Jak juz bede na miejscu, to bede miec lepsze rozeznanie, albo mi sie tylko tak wydajesmile

Swinstw do jedzenia, to tutaj raczej nie ma. No chyba, ze ktos sobie zywa osmiornice zazyczy.
            Z mielonych, to tylko Emu widzialam, ale to drob, wiec zadna egzotyka.

Gdyby ktos mial zapotrzebowanie na jakies towary zamorskie, niezbyt duze i ciezke, to prosze smialo mowic. W miare mozliwosci chetnie przywioze.
            • stara.gropa Re: goonia!!! 27.07.11, 18:03
              Gooniu, a może są misie żelki w jakiś niesamowitych smakach?
              • asia.sthm Re: goonia!!! 27.07.11, 18:15
                Gooniu zawiez im kanadyjskiego kartofla. Ja wiozlam migdalowego z Norlandii - porownaja sobie wink
                Jeden wystarczy, zebys sie nie zdzwigala.

Hi hi , dokladnie wiem jakie te walizy nierozciagliwe, a wagi na lotniskach cholernie bezlitosne.
                • 36krzysiek Re: goonia!!! 27.07.11, 18:31
                  Tak siedzę i myślę, co by tu z Kanady i jedyne co przychodzi mi do głowy to sekwoja, ale czy ja wiem...Goonia może mieć opory.
                  • heniulaa Re: goonia!!! 27.07.11, 18:40
                    Gooniu to ja proszę baaaaaaaaardzo mały listkowo kanadyjski magnesik na Stefana! Plis!

P.S. Stefan to lodówka big_grin
                    • heniulaa Re: goonia!!! 27.07.11, 18:43
                      Też Cię Gooniu nie widziałam czego żałuję wielce! 19.08 niedasie a 26.08 niedarady. Na Sylwestra jakieś specjalite de lamezą przygotuje dl Cie. A tak btw co lubisz?
                      • goonia Re: goonia!!! 27.07.11, 21:38
                        smile hi hi dobrze Heniula,ze wyjasnilas, bo chcialam Stefanowi wspolczuc, ze tylko maly listek mu potrzebnywink

• papuga_ara Re: goonia!!! 28.07.11, 00:02
                          Listek na Stefana spowodował u mnie paroksyzm śmiechu i tak trwam smile Ale bardzo to przyjemne big_grin 19/08 mnie nie będzie, bo się urlopuję, 26/08 bardziej realne, 02/09 realne najbardziej i bardzo bym chciała znów Gooniu droga ujrzeć Cię nie_wirtualnie, ha!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka