eulalija Re: Eulalija 18.02.13, 07:55 O matkooo ... Już odpowiedziałam. Papudze takoż. I do PP napisałam. Odpowiedz Link
salam_ji FB 18.03.13, 19:41 Bardzo SzanPaństwa przepraszam. Założyłam sobie fikcyjne konto na FB i podałam gazetowa pocztę NIE POMYŚLAWSZY, że to do SzanPaństwa przyjdzie pocztą. Do mnie zaś przychodzicie Państwo, ale ja Państwa z prawdziwych danych osobowych nie znam W związku z powyższym podjęłam kroki mające na celu likwidację powyższego. Pomijam, że zaraz jak złożyłam to pożałowałam i zapomniałam o tym fakcie. Gdyby nie powiadomienia w stylu "czy znasz..." zapomniałabym o FB jak amen w paciorku. Odpowiedz Link
embepe Szkorbut-Lumbago 12.03.13, 10:38 Na wszelki wypadek powiem także tu: SzanPani Prezes proszona na gazetowego - wysłana małpa z namiarami na sklep. Odpowiedz Link
embepe Balamuk... 17.03.13, 23:13 ... uprzejmie proszony do krzynki - poszła małpa ilustrowana! Odpowiedz Link
the_dzidka Postuluję 20.03.13, 08:32 Po osiągnięciu stu postów w wątku zakładać nowy, żeby nie trzeba było zawracać sobie głowy z przechodzeniem na kolejną stronę. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Postuluję 20.03.13, 09:50 Mozna ustawic na 200 lub 300, wszystkie otwarte, od najnowszego. Wtedy patrzy sie tylko na najswiezsza gore. I dziala jak bum bum. Ucinanie watka po stowie sie nie sprawdza zeby nie wiem jak sie wysilac. Watki zyja sobie wlasnym zyciem, wymykaja sie spod kontroli, nie ma takich mocnych co by z tym wygrali. Znam tylko jedno forum gdzie jedna osoba otwiera nowy watek kiedy poprzedni sie napelni do 100, ale i tak sie czasem przelewa. Jest to watek pt : "O pierdulach" i doszli juz do odcinka 212 jak w dlugodystansowym serialu. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Postuluję 20.03.13, 10:25 > Mozna ustawic na 200 lub 300, wszystkie otwarte, od najnowszego. Wtedy patrzy > sie tylko na najswiezsza gore. I dziala jak bum bum. Ale to wtedy działa na całe forum GW, nie tylko w jednym wątku na forum TWCh. Trudno, żebym sobie rujnowała całe forum dla jednego wątku. Jeżeli gdzieś włażę, i widzę, że jest świeżutki wątek z 50 postami, to jednak wolałabym czytać go od początku. > Ucinanie watka po stowie sie nie sprawdza zeby nie wiem jak sie wysilac. Watki > zyja sobie wlasnym zyciem, wymykaja sie spod kontroli, nie ma takich mocnych > co by z tym wygrali. Ale to nie jest wątek typu dyskusja, tylko wątek praktycznie z samymi nagłówkami informującymi, do kogo przyszedł mail. Otwarcie nowego nie spowodowałoby żadnego uszczerbku i niczego nie urwało. Nie czepiam się przecież wątków z rozmowami (bo dyskusji tu i tak nie ma), bo to oczywiste, że ich się nie urywa. Zresztą, mnie jest wszystko jedno, propozycja jest całkowicie altruistyczna, ponieważ do mnie i tak nikt z was nigdy nie pisze. Odpowiedz Link
g0p0s ??? 20.03.13, 11:37 Żeby nie było, to chciałem do Dzidki napisać (nie pierwszy raz). I co? Jajco. Poczta twierdzi, że nie znam hasła. Do forum znam, a do skrzynki nie. Przecież zawsze było takie samo i do poczty wchodziłem przez gazetę. Badam problem. A może ktoś jego wie? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: ??? 20.03.13, 12:42 ? U mnie skrzynka działa normalnie. A i tak ostatnio pisząc do kilkorga z was, pisałam z głównego adresu (bo na ten gazetowy zaglądam rzadko). Odpowiedz Link
g0p0s Re: ??? 20.03.13, 12:59 U mnie dalej kiszka. Na gazecie kilka dni temu była dyskusja że z guglem via gazeta różnie bywa. Odpowiedz Link