edeka5 21.09.04, 13:54 Co u Was słychać? Jak się czujecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franula Re: Asikx, Franula 21.09.04, 14:35 Oj jak miło! dzięki bardzo. Jestem chociaż milcząco. W miarę. Toczę się - to 6 msc , przytyłam już 10 kg chociaż bardzo tego nie widać. Pracuję. I przygotowuję się psychicznie do przewrotu w moim ustabilizowanym życiu.... Buziaki Franula Odpowiedz Link
edeka5 Re: Asikx, Franula 22.09.04, 09:14 Fajnie, że się odezwałaś. Wiesz już jedno czy dwoje? A przewrót będzie rzeczywiście, ale da się przeżyć )) Odpowiedz Link
asikx Re: Asikx, Franula 21.09.04, 17:29 O! Jak miło - znalazłam chwilę, zajrzałam na forum - a tu pytanko do mnie?! W porządalku - wychowuję miłośniczkę JCH - ma już prawie 2 miesiące i jest nienajgorzej. Nawet mam czas na czytanie - tyle, że jak mam wybierać książka czy forum - zawsze wygra książka, więc na forum rzadko zaglądam... i przeważnie jak zajrzę to wiele nie poczytam bo się mała syrenka włącza i lecę do niej. Pozdrowienia dla wszystkich Chmielewsczywków, Chmielewskomaniaków, Chmielwskofanów.... i lecę do wrzaskuna! Pozdróweczka Aśka i Ola Odpowiedz Link
edeka5 Re: Asikx, Franula 22.09.04, 09:17 A próbowałaś czytać Oli Pafnucego, jak to ma być miłośniczka JCh? Może się zasłucha i zapomni o wrzasku )) Odpowiedz Link