Dodaj do ulubionych

Kozłówka

10.05.05, 10:05
Moi Drodzy,

czas pomyśleć o wyjeździe do Kozłówki. Termin 04-05 czerwca.
Kto chętny ? - trzeba szukać już noclegu i rezerwować.
Wynajmujemy busa ?? czy jedziemy własnymi środkami lokomocji ??

ABumbecki
Obserwuj wątek
    • stara.gropa Re: Kozłówka 10.05.05, 10:18
      Bumbecki! Jakie noclegi? Chcesz tam zamieszkać, czy co?
      • edyta95 Re: Kozłówka 10.05.05, 10:55
        melduję posłusznie, że tym razem niestety beze mnie, ale duchem będę z wami sad((
    • bzr1 Re: Kozłówka 10.05.05, 12:09
      Ja jeszcze nie wiem, bo po pierwsze bede swiezo po powrocie z Londynu, a po
      drugie w tych okolicach są imieniny mojego chlopa, a ze on oddalony ode mnie,
      to pojechac musze w innym kierunku niz Kozlowka. A w samej Kozlowce bylam, bo
      to niedaleko od mojego miejsca pochodzenia i jezdzilo sie tam w dzieciecych
      czasach w ramach obowiazkowej wycieczki klasowej smile A JCh pisze cos o Kozlowce?
      Bo nie pamietam jakos...
      • bumbecki Re: Kozłówka 10.05.05, 13:14
        JCH nic nie pisze, ale Kozłówka jest warta zobaczenia (niedługo może trafić w
        ręcę włąścicieli i nie będzie do oglądania). Poza tym poza kozłówką nęci nas
        Roztocze a na nim Mariurzka smile)

Nocleg potrzebny - to trochę daleko od Wawy i nie ma co gnać w te i we wte smile)
        • mariurzka Re: Kozłówka 11.05.05, 14:20
          Ja zapraszam, jak najbardziejsmile
          Choć kontakt ze mną w najbliższym czasie może być nieco utrudniony z racji
          bliskiego mego pobytu w miejscu przymusowego odosobnienia (tzn. skoszarowanego
          poprawiania prac maturalnych).
          A macie zamiar zajrzeć li i jedynie do Kozłówki i ew do Lublina, czy może aż na
          moje Roztocze? Dajcie znać wcześniej, to Wam noclegi w jakiejś przytulnej
          stodole o wysokim komforcie zarezerwujęsmile)
          • bumbecki Re: Kozłówka 11.05.05, 14:30
            tak na prawdę to Kozłówka jest "przy okazji", pcha nas bardziej na Roztocze smile)
            Te Szumy .... smile)
            • mariurzka Re: Kozłówka 11.05.05, 14:41
              Polecam bliski kontakt z Edeką, była "u mnie" w tamtym roku, więc podejrzewam,
              że jest bardziej zorientowana w bazie noclegowej, niż jasmile Ja co najwyżej mogę
              spróbować załatwić noclegi w szkolnym schronisku młodzieżowym, o ile jeszcze
              funkcjonuje, bo były niejakie zawirowania...
              Pozdrawiam deszczowo!
              • mariurzka Re: Kozłówka 11.05.05, 14:54
                No chyba, że wolicie tę stodołę z klimatyzacjąsmile
                • bumbecki Re: Kozłówka 11.05.05, 16:24
                  Roztocze nie jest bardzo obce smile ale dobrze byłoby gdzieś blisko Ciebie smile)
                  • mariurzka Re: Kozłówka 12.05.05, 10:12
                    Blisko mnie to taki np. Susiec (szumy o krok), bo w samym Józefowie (nie mylić
                    z tym nad Wisłą), czyli w miejscu mojej pracy może być nieco trudno... Ale
                    spróbuję się rozejrzeć, jak mnie na chwilę z tego maturalnego więzienia
                    wypuszcząsmile
                    • meduza7 Re: Kozłówka 13.05.05, 20:19
                      Hej Super Mario, jak tam w więzieniu? Na spacer was wypuszczają?
                      A ja do Kozłówki jadę jutro, hehehehe. Mogę wam zagrzać miejsca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka