bumbecki 10.05.05, 10:05 Moi Drodzy, czas pomyśleć o wyjeździe do Kozłówki. Termin 04-05 czerwca. Kto chętny ? - trzeba szukać już noclegu i rezerwować. Wynajmujemy busa ?? czy jedziemy własnymi środkami lokomocji ?? ABumbecki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stara.gropa Re: Kozłówka 10.05.05, 10:18 Bumbecki! Jakie noclegi? Chcesz tam zamieszkać, czy co? Odpowiedz Link
edyta95 Re: Kozłówka 10.05.05, 10:55 melduję posłusznie, że tym razem niestety beze mnie, ale duchem będę z wami (( Odpowiedz Link
bzr1 Re: Kozłówka 10.05.05, 12:09 Ja jeszcze nie wiem, bo po pierwsze bede swiezo po powrocie z Londynu, a po drugie w tych okolicach są imieniny mojego chlopa, a ze on oddalony ode mnie, to pojechac musze w innym kierunku niz Kozlowka. A w samej Kozlowce bylam, bo to niedaleko od mojego miejsca pochodzenia i jezdzilo sie tam w dzieciecych czasach w ramach obowiazkowej wycieczki klasowej A JCh pisze cos o Kozlowce? Bo nie pamietam jakos... Odpowiedz Link
bumbecki Re: Kozłówka 10.05.05, 13:14 JCH nic nie pisze, ale Kozłówka jest warta zobaczenia (niedługo może trafić w ręcę włąścicieli i nie będzie do oglądania). Poza tym poza kozłówką nęci nas Roztocze a na nim Mariurzka ) Nocleg potrzebny - to trochę daleko od Wawy i nie ma co gnać w te i we wte ) Odpowiedz Link
mariurzka Re: Kozłówka 11.05.05, 14:20 Ja zapraszam, jak najbardziej Choć kontakt ze mną w najbliższym czasie może być nieco utrudniony z racji bliskiego mego pobytu w miejscu przymusowego odosobnienia (tzn. skoszarowanego poprawiania prac maturalnych). A macie zamiar zajrzeć li i jedynie do Kozłówki i ew do Lublina, czy może aż na moje Roztocze? Dajcie znać wcześniej, to Wam noclegi w jakiejś przytulnej stodole o wysokim komforcie zarezerwuję) Odpowiedz Link
bumbecki Re: Kozłówka 11.05.05, 14:30 tak na prawdę to Kozłówka jest "przy okazji", pcha nas bardziej na Roztocze ) Te Szumy .... ) Odpowiedz Link
mariurzka Re: Kozłówka 11.05.05, 14:41 Polecam bliski kontakt z Edeką, była "u mnie" w tamtym roku, więc podejrzewam, że jest bardziej zorientowana w bazie noclegowej, niż ja Ja co najwyżej mogę spróbować załatwić noclegi w szkolnym schronisku młodzieżowym, o ile jeszcze funkcjonuje, bo były niejakie zawirowania... Pozdrawiam deszczowo! Odpowiedz Link
bumbecki Re: Kozłówka 11.05.05, 16:24 Roztocze nie jest bardzo obce ale dobrze byłoby gdzieś blisko Ciebie ) Odpowiedz Link
mariurzka Re: Kozłówka 12.05.05, 10:12 Blisko mnie to taki np. Susiec (szumy o krok), bo w samym Józefowie (nie mylić z tym nad Wisłą), czyli w miejscu mojej pracy może być nieco trudno... Ale spróbuję się rozejrzeć, jak mnie na chwilę z tego maturalnego więzienia wypuszczą Odpowiedz Link
meduza7 Re: Kozłówka 13.05.05, 20:19 Hej Super Mario, jak tam w więzieniu? Na spacer was wypuszczają? A ja do Kozłówki jadę jutro, hehehehe. Mogę wam zagrzać miejsca. Odpowiedz Link