stara.gropa 23.05.06, 08:08 10 czerwca Gurua będzie w Łodzi podpisywała swoje książki. W nowym Empiku, z okazji jego otwarcia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
36krzysiek Re: Gurua w Łodzi 23.05.06, 08:50 Ja zglaszam sprzeciw! Na otwarcia to sie zaprasza zespoly i aktorów III kategorii a nie OSOBISTOŚCI! To jakby Elka II otwierala Tesco w Lądynie! Gurua jest od tego zeby pachnieć fiołkami i być wielbioną a nie szlajać się po Łodzi. Mieszkańców Łodzi serdecznie przepraszam. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Gurua w Łodzi 24.05.06, 12:19 Hm. Ale Elce nie wręczyłbyś wiąchy kwiecia i nie pogadał z nią. Gurua jest normalną osobą i bardzo dobrze, że nic Jej, za przeproszeniem, nie odbija. Odpowiedz Link
alytka Re: Gurua w Łodzi 24.05.06, 14:13 Ale jest pewna róznica między Empikiem w Łodzi a Tesco w "Lądynie". Chetnie przesunę prywatny wyjazd do Łodzi na 10 czerwca i Guruę obejrzę z bliska, tym razem nie powinnam już zemdleć. Małe pytanie: w którym miejscu ten nowy Empik otwierają? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Gurua w Łodzi 24.05.06, 14:18 A prawdopodobnie 9 bez omdleń możesz nas obejrzeć z bliska Jako support) Odpowiedz Link
alytka Re: Gurua w Łodzi 24.05.06, 15:05 Was się boję. omdlenia nie mają tu nic do rzeczy Odpowiedz Link
alytka Re: Gurua w Łodzi 24.05.06, 16:29 Coś muszę hodować. Kot już samodzielny, nieszczęsny mężczyzna mojego życia również. Dzieci, których nie mam, to raczej wychowywać trzeba, zostają zabobony. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Gurua w Łodzi 24.05.06, 15:57 no dobrze, ostatecznie moge sie pogodzic z wyjazdem Guruy do Lodzi ale na Boga! niech pan Tadeusz zapewni choc fotel z kosci sloniowej )) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Gurua w Łodzi 24.05.06, 16:03 + łabędzi puch, no może z innego zwierzątka lub sysntetyk Odpowiedz Link
autumna Re: Gurua w Łodzi 24.05.06, 16:22 Sądząc po żądaniach wyrażanych w CZN najodpowiedniejszy byłby złoty tron wysadzany perłami, względnie kanapa kryta fioletowym safianem. Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Gurua w Łodzi 24.05.06, 16:39 Przeciez to nie ziarnka grochu... Pozdraawiam Woloduch Odpowiedz Link
aganioq Re: Gurua w Łodzi 11.06.06, 19:19 ...byłam ...coż Łódź to tylko 200 km od Katowic, a jakoś na Katowice przestałam w tej kwestii liczyć... ...moje chłopie mnie zawiozło za co jestem mu niezmiernie wdzięczna ...jeszcze mi się micha szczerzy na samo wspomnienie... Odpowiedz Link