ida14 19.07.06, 00:15 dzień dobry. To ja. Pamietacie mnie jeszcze?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marrtawu Re: puk,puk 19.07.06, 00:16 Wreście. Ściągają córy marnotrawne. Jest nas dwie Odpowiedz Link
ida14 Re: puk,puk 19.07.06, 00:26 Czuje się zagubiona, kadra strasznie sie zmieniła. Duzo osób przybyło,a "starzy" bywalcy mało piszą... Wystarczą trzy tygodnie nieobecności.. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: puk,puk 19.07.06, 08:56 No właśnie... ja jestem jedną z tych nowych... Co prawda się nie znamy, ale też witam serdecznie ) Odpowiedz Link
groha Re: puk,puk 19.07.06, 00:25 No, wreszcie jesteście obiedwie Idusiu, dziękuję za śliczną widokówkę, dzięki której mogłam sobie przypomnieć, jak wygląda morze... Nogi Ci w nim nie odpadły? Po podobno w Kołobrzegu woda miała oszałamiającą temeraturę +7 stopni, prawda to? Marto, a Ty gdzie przepadłaś? Życie Cię od nas porwało na amen? A ja tu takie śliczne źwierzątka wklejam i czekam, kiedy się ta moja ulubiona weteryniarka pojawi i rzuci na nie swoim fachowym okiem i powie, że zdrowo wyglądają... ) Odpowiedz Link
ida14 Re: puk,puk 19.07.06, 00:28 Grohuś telewizja kłamie!! Woda miala temperature +9 w porywach do +14 przy dolnej granicy taplaliśmy się do kolan, a jak było 14 to juz szał ciał i uprzeży!! I nogi nie cierpły przy 14! RAj! Odpowiedz Link
groha Re: puk,puk 19.07.06, 00:49 No, +14, to już prawie normalka. Swoją szosą, ciekawe zjawisko nastąpiło, bo podobno na wschodnim i zachodnim wybrzeżu woda była, jak w tropikach niemalże: +20. Ale za to pogodę, to miałaś, że hej! Opaliłaś się na czekoladkę, co? A my w tym czasie, już, już, mieliśmy przejeżdżać przez Czarnocin, ale myślimy sobie - eee, Idy nie ma... ) Odpowiedz Link
ida14 Re: puk,puk 19.07.06, 00:51 Świnie! jak mozna byc w okolicy jak mnie nie ma?! nie opaliłam sie bo nienawidze lezenia na slońcu i mam jasna karnacje. Odpowiedz Link
groha Re: puk,puk 19.07.06, 01:06 Przecież mówię, że zrezygnowaliśmy. Bo co nam po Czarnocinie bez Idy Upał był taki, że zatrzymaliśmy się przy pierwszej napotkanej wodzie, gdzie w pięknym stylu popływałam na kajaczku i w równie ślicznym - ukręciłam sobie nogę. Kto wie, gdybyś nie szwendała się po nadmorskich kurortach, to może siedzielibyśmy wtedy u Ciebie w sadzie i dla odmiany spadłabym z jakiejś czereśni?) Odpowiedz Link
woloduch1 Re: puk,puk 19.07.06, 01:53 A kogoz to moje piekne oczy widza? Tyzes tu, Idusiu? No i jak, wypoczelas? Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
ida14 Re: puk,puk 19.07.06, 16:04 Ja żem tu Wołoduchu, ja! Wypoczęłam, owszem nie narzekam. Odpowiedz Link
woloduch1 Re: puk,puk 19.07.06, 17:00 No to swietnie, ze wypoczelas, bo roboty przed Toba huk! Wymienie w kolejnosci niekoniecznie alfabetycznej: 1. Wniosek o Order Usmiechu 2. Wrzucenie konkursowego eseju na siec 3. KTCh (Katalog Trupow Chmielewskich) dla wujka G0p0sa Pozdrawiam Woloduch P.S. Cos mi sie widzi, ze po kazdym punkcie powinnas jechac na kolejne kolonie... i wypoczac troche... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: puk,puk 19.07.06, 11:05 Pewnie, że pamiętamy. Więcej powiem, mamy dla Koleżanki zadanie bojowe. Proszę siadać i pisać wniosek o Order dla Guruy. Odpowiedz Link
g0p0s Re: puk,puk 19.07.06, 11:32 Czy ja dobrze pamiętam, że Ida miała nam zaprezentować swoją konkursową pracę o Gurui? Odpowiedz Link
ida14 Re: puk,puk 19.07.06, 11:34 Źle pamiętasz... Co do Orderu... zabiore sie za to jak najszybciej. Najpierw musze na kartce bo mi źle pisać na komputerze. Odpowiedz Link
groha Re: puk,puk 19.07.06, 11:38 No, dobrze pamiętasz. To, że broniła się przed tym pazurkami oraz fakt bycia już licealistką niczego nie zmienia - nadal chcemy zobaczyć tę pracę, prawda? Odpowiedz Link
g0p0s Re: puk,puk 19.07.06, 11:41 Dzięki za przywrócenie zaufania dla mojej, tej no, jakiej tam, a! pamięci Nie ma letko, Ida dawaj! Odpowiedz Link
ida14 Re: puk,puk 19.07.06, 11:44 Buzi Wam moge dać, o! zaraz ide na pogrzeb wiec nici z wyszarpywania, a później sie schowam! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: puk,puk 19.07.06, 11:47 Ty już duża dziewczynka jesteś Idusiu, więc się nie schowasz przed nami, bo zawsze jakiś kawałek będzie wystawał Lepiej pokaż pracę dobrowolnie, bo inaczej będziemy musieli zastosować przemoc. A nie lubimy tego, bo to cholernie męczące jest, zwłaszcza w takie upały. Odpowiedz Link
ida14 Re: puk,puk 19.07.06, 11:51 Większy kawałek świata mi bedzie wystawał schowam sie schowam. A teraz do zobaczenia, uciekam. Odpowiedz Link
woloduch1 Re: puk,puk 19.07.06, 16:54 Pamietasz dobrze inaczej. Ida sie broni przed tym rekami i nogami. A my ja popychamy, szturchamy, ciagniemy. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
the_dzidka Re: puk,puk 19.07.06, 20:27 Iduś? Aleś wyrósł!! (no i skąd to prawie-cytat?) Odpowiedz Link
marrtawu Re: puk,puk 20.07.06, 00:04 Z pani M? Dzidko, bo ja słałam do Ciebie maile kilkakroć, nie doszły? Groho: Oszałamiający ten inwentarz. Rzuciłam okiem, wygląda nieźle Ale pamiętaj, nie ma zdrowych osobników, są tylko źle zdiagnozowane, hehe. Życie całkiem od Was oderwać mnie nie może, może mi tylko kłody rzucać i czas pochłaniać. Całkiem odetnę się tymczasowo w przyszłym tygodniu, bo tam gdzie jadę, internet kosztuje mrowie a mrowie, a ja, bądź co bądź, studentka jestem. Na domiar złego zgodnie z fanaberią będę moczyć kuper w wodzie, a nie wysiadywać go na krzesełku obrotowym A taka, np. XKropka? Ostatnio widziałam ją po drugiej stronie ulicy przez przypadek. Wsiadała do autobusu. Nie wiadomo, gdzie ją wywiózł, skoro ani widu.... Odpowiedz Link