Dodaj do ulubionych

Przepraszam!!!!!!

10.11.06, 18:06
Ja być może wprowadziłam podły nastrój na forum i bardzo, bardzo przepraszam.
Nie mam z kim pogadać, a to gryzie.
Proszę wybaczcie.
Obserwuj wątek
    • goonia Re: Przepraszam!!!!!! 10.11.06, 19:41
      Alez nie przepraszaj, tak to bywa, ze nie ma z kim pogadac, ale nie biez tego
      do siebie. Ciemno, zimno, obowiazki w domu, pracy. Sama wiesz. Poczytaj nasza
      powiesc bardzo sensacyjna. A w miedzyczasie zaczynam myslec o prezentach na
      swieta i menu. Choc przedtem musze wyprawic 2x urodziny. Troche sie zapedzilam,
      ale nie chece zeby poraz kolejny swieta mnie zaskoczyly w proszku.
    • felis2 Re: Przepraszam!!!!!! 10.11.06, 19:49
      mzrr21 napisała:

> Ja być może wprowadziłam podły nastrój na forum

O, cóż za samouwielbieniewink Nie przesadzaj, nie wszystko musi być przez ciebie
    • dorka_31 Re: Przepraszam!!!!!! 10.11.06, 20:25
      Nie masz za co przepraszać. Ty masz teraz czasu w nadmiarze, ale przecież nie
      wszyscy tak mają i dla niektórych doba powinna mieć czasem 48 godzin (mnie też
      by sie przydało...)
      Ja często jestem przy komputerze, ale nie zawsze na Forum, bo mam tu też masę
      innych spraw. Jakby co, pisz do mnie na maila (ale nie tego gazetowego), to
      jest większa szansa, że odpowiem smile)
      • mzrr21 Re: Przepraszam!!!!!! 10.11.06, 20:34
        dorka_31 napisała:

> Nie masz za co przepraszać. Ty masz teraz czasu w nadmiarze, ale przecież nie
        > wszyscy tak mają i dla niektórych doba powinna mieć czasem 48 godzin (mnie
        też
        > by sie przydało...)
        > Ja często jestem przy komputerze, ale nie zawsze na Forum, bo mam tu też masę
        > innych spraw. Jakby co, pisz do mnie na maila (ale nie tego gazetowego), to
        > jest większa szansa, że odpowiem smile)

Ale mnie przy tych wszystkich lekarzach czasu brakuje. Jak przychodze, siadam,
        zaglądam na forum i padam jak podcieta mucha. Ostatnio tzn. wczoraj Paweł
        przyszedł do łazienki bo długo mnie nie było, a cisza. zasnęłam, tyle tylko, że
        podłożyłam sobie ręczniczek pod głowę, coby mi twardo nie było.
        • dorka_31 Re: Przepraszam!!!!!! 11.11.06, 00:18
          No widzisz, innym też czasu brakuje! Kwestia tylko tego, żeby osoby miały czas
          o tej samej porze, ale niestety to już nie zawsze da sie tak utrafić...
    • woloduch1 Re: Przepraszam!!!!!! 11.11.06, 00:22
      Przepraszam, ze niegrzecznie spytam: Zwariowalas? Za co przepraszasz? Nawet sie
      nie wyglupiaj! Zadnego nastroju nie wprowadzilas. To, ze nie cos ostatnio jest
      cisza, to prawda. Ale miejmy nadzieje, ze jest to cisza przed burza.

Pozdrawiam

Woloduch
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka