stara.gropa Re: Spotkanie czerwcowe 27.05.08, 10:48 Przecież wszystko już wiemy. 13 czerwca, o godz. 18.00, w Cafe Obok. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Spotkanie czerwcowe 27.05.08, 10:59 Tak zostało ustalone na spotkaniu majowym. Tylko obsługę trzeba uprzedzić, zeby zaopatrzenie odpowiednie zrobiła Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Spotkanie czerwcowe 27.05.08, 11:04 Musisz być, zdjęcie do Familiady będziemy robić. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Spotkanie czerwcowe 27.05.08, 11:10 szkolenie 3 dniowe (wygrane) dla instruktorów fitness, mogę Cię zabrać ze sobą Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie czerwcowe 27.05.08, 11:19 Oprócz zaopatrzenia mogą też szklanki pomyć) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: To się nie uda 27.05.08, 11:04 To niemożliwe, tak rach ciach i śmy się umówili? Coś potężnie wystrzeli, na pewno... Odpowiedz Link
36krzysiek Re: To się nie uda 27.05.08, 12:20 Spotkanie samo się umówiło. Żadnych kontrkandydatur? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: To się nie uda 27.05.08, 13:04 Jakby Ci tu Baronie delikatnie wyjaśnić.. Propozycja została zgłoszona tonem nie znoszącym sprzeciwu, więc... Wicie, rozumicie... (szeptem: sam rozumiesz, kto by chciał się Szefowej narażać?...) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: To się nie uda 27.05.08, 13:29 Aaaaaa! No to trzeba dać odpór tej dyktaturze! Zerwijmy łańcuchy! Rozkujmy kajdany! Do broni! Na barykady! Może to tanie w piwnicy na Starym Mieście? Zapomniałem jak się nazywa... Odpowiedz Link
the_dzidka Re: To się nie uda 27.05.08, 14:00 Jak w piwnicy, to nie wiem. I jak będziemy dawać ten odpór? Zabarykadujemy się z flagami? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: To się nie uda 27.05.08, 14:04 Jeżeli, mimo naszych prostestów, spotkanie odbędzie się w Oboku to zbojkotujemy piwo. Kto się przyłączy? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: To się nie uda 27.05.08, 14:10 O to, to ! Ja nawet mogę przynieść własną flaszeczkę wina i ukradkiem rozlewać pod stołem. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: To się nie uda 27.05.08, 14:11 Z przyjemnością stanę na czele bojkotu piwa. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: To się nie uda 27.05.08, 14:13 No to postanowione. Spotkanie odbędzie się w Oboku, ale oprotestowane jest, żeby nie było to tamto. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: To się nie uda 27.05.08, 14:32 Jakby nam się udało wkroczyć razem, to ja bym zrobiła transparencik. Kartka A4 i dwa patyki do szaszłyków. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: To się nie uda 27.05.08, 14:33 No to może ja też trochę pomarudzę - dla zachowania tradycji - może datę zmienimy? na czwartek? bo to w piątek trzynastego robić? przecież nikt normalny by tak nie zrobił Odpowiedz Link
stara.gropa Re: To się nie uda 27.05.08, 14:36 To może 11.06, w środę? Wtedy tam psycholog urzęduje i będziemy mogli zbiorowo wyżalic się. Odpowiedz Link
edeka5 Re: To się nie uda 27.05.08, 15:37 36krzysiek napisał: > Jeżeli, mimo naszych prostestów, spotkanie odbędzie się w Oboku to > zbojkotujemy piwo. Kto się przyłączy? Popieram bojkot piwny, ani łyka piwa nie wypiję )) Odpowiedz Link
woloduch1 Re: To się nie uda 27.05.08, 19:31 A co, bedziesz pic haustami? Zaciekawiony Woloduch Odpowiedz Link
lylika Re: To się nie uda 27.05.08, 21:27 Edeka jest nadzwyczajna. Papierosów nie pali, dym źle toleruje, piwa nie cierpi, ale zawsze przychodzi na spotkania i nigdy nie narzeka, że palimy i pijemy obchuchując Ją i zadymiając. Lubi nas czy cuś. Odpowiedz Link
edeka5 Re: To się nie uda 28.05.08, 08:36 Na pewno cuś Wiecej jest takich osób, chociażby JKM. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: To się nie uda 28.05.08, 08:43 Nie zauwazyłam u nas na spotkaniach Janusza Korwina-Mikke? Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie czerwcowe 02.06.08, 19:09 Byłam obok i wstąpiłam do Cafe Obok. Zarezerwowałam piątek trzynastego, godzina 18.00 - sztuk 15. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Spotkanie czerwcowe 02.06.08, 19:26 Bardzo słusznie! A myślisz,że rezerwacja na 15 sztuk wystarczy? Może trzeba było zarezerwować cały lokal? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Spotkanie czerwcowe 02.06.08, 21:34 > Bardzo słusznie! A myślisz,że rezerwacja na 15 sztuk wystarczy? > Może trzeba było zarezerwować cały lokal? Na jedno wychodzi Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie czerwcowe 02.06.08, 22:46 edyta95 napisała: > Ucieszyli się? ... Jak nie wiem co, cieszyli się już po ostanim spotkaniu. Tyle piwa w jednym dniu nie sprzedali od początku działalności. Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie czerwcowe 04.06.08, 08:47 lylika napisała: > cieszyli się już po ostanim spotkaniu. Tyle piwa w jednym dniu > nie sprzedali od początku działalności. No, nie wiem czy to o nas dobrze świadczy ) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie czerwcowe 06.06.08, 15:15 Ciagle mam wrażenie, że spotkanie dziś. Chyba się spotkam sam ze sobą, tylko gdzie. Może Funky Jimmy? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Spotkanie czerwcowe 06.06.08, 16:15 Ze śledziem... Mni etym razem nie będzie. Szkoda mi... Jadę w krze nadbałtyckie. Odpowiedz Link
g0p0s Relacja 08.06.08, 12:38 Zebranie odbyło się obok, no nie obok, tylko w Obok. Ci którzy dotarli, to już postanowili uczestniczyć. Zwabione jak zwykle zaproszeniem na forum, zjawiło się kworum. Zebranie otworzyła Pani Prezes, tradycyjnie dzwonkiem i nie był to śledzik. Po krótkiej dyskusji wybrano Prezydium Zebrania. Prezydium oddaliło się na obrady za parawanem i w tajnym głosowaniu wybrało jednogłośnie na Przewodniczącą Prezydium Lylikę. Zgromadzeni przyklasnęli temu wyborowi. Szczerze zaskoczona przebiegiem wypadków Lylika wyciągnęła z torebki kartkę z porządkiem obrad. Porządek został przyjęty przez aklamację jeszcze przed rozwinięciem kartki. Pierwszy punkt porządku obrad tyczył naszej gazety. Redaktor Naczelna przedstawiła plan pracy redakcyjnej, strukturę organizacyjną, siatkę płac, grafik urlopów, propozycję listy premii, terminy wyjazdów integracyjnych i godziny pracy bufetu redakcyjnego. Na koniec przeprowadziła szkolenie BHP, p-poż i udzielania pierwszej pomocy paramedycznej przy zachłyśnięciu się piwem. Egzaminy teoretyczne i praktyczne wszyscy zdali. Obsadzono stanowiska w redakcji. Aby nikt nie był pokrzywdzony, wszyscy zostali zastępcami naczelnej, niektórzy nawet kilkakrotnie. Dzięki temu mamy pewność, że prace ruszą kopytem, wróć, z kopyta. W drugiej kolejności obradowaliśmy nad bezeceństwami najkrótszej nocy. ------------------- Nowe taryfy! 2000 minut za 0 zł Wyobraź sobie technologię zaklętą w dzieło sztuki Przestrzeń wielkich możliwości Viano. Zapomnisz, jak się nazywasz. Zaufanie, które zbudował czas. -------------------- Jeżeli wyżej pojawiły się reklamy, to znaczy że czytasz przed 23:00 lub nie wysłał(aś/eś) SMS'a za 14,99 + VAT. Na trzeci ogień poszedł wyjazd w krze. Przedyskutowano kto, z kim, komu, czemu, o kim, o czym i tym podobne. Mimo to mamy nadzieję na pełen sukces. Bez jaj. Bez koguta. Bez jaj koguta. Bez... Następnie przeszliśmy do omówienia horendowania spodziewanego przyziemienia Asi w ogrodach Szefowej. Całe szczęście jest w nich dużo liściastych drzew. Jak to tradycyjnie przy zrzutach bywa, trzeba rozpalić ognisko. Ponieważ będzie jeszcze widno, liście do zrobienia dymu będą jak znalazł. A dalej będzie jeszcze ciekawiej. Lylika chyba woli już akcję z gaśnicą. Na końcu zajęto się sprawą stosunków dyplomatycznych z panem Tadeuszem. Ustalono, że nie będziemy prowadzili polityki na kolanach. Wolne wnioski jak zwykle nie nadają się do protokółu i zostały uchylone. Po wyczerpaniu porządku obrad Przewodnicząca Prezydium ogłosiła zamknięcie zebrania, co stało się. Średnia ilość piw na głowę nieznacznie przekroczyła 6, ale to były młodzieżowe, po 0,33. Wynik pociągnęli w dół niespożywający. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Relacja 08.06.08, 13:31 Zaraz, moment - a co to za jakieś spotkanie pozaplanowe?? Ja już nic nie rozumiem... Miało być za tydzień. Powiedzcie jakoś po ludzku w czym rzecz (o ile to możliwe), bo już nie wiem czy mam w piątek przyjeżdżać czy nie. Czyżbyście założyli jakąś podgrupę "Tylko Dla Wtajemniczonyh", dla których są przewidywane "zaproszenia specjalne"? ...Albo za mało ostatnio czytałam Forum, albo ktoś tu jakiś melanż zrobił... Odpowiedz Link
lylika Re: Relacja 08.06.08, 15:39 W dniu dzisiejszym odbyło się, zwołane w trybie pilnym, zebranie specjalnej podgrupy lodowej. Bardzo obok ono było, bo na trasie Miedzeszyn - Otwock. Omówione zostały sprawy dotyczące kolei w ogóle (poruszyliśmy nawet nieco Barona), kolejki wąskotorowej Sochaczew - Puszcza Kampinoska, węzła przy Marsa, korków i dojazdów, warszawskich kamienic ocalałych po wojnie. Poźniej były różne dywagacje na temat noclegu pod chmurką lub w namiocie w krzach świętokrzyskich. Nastąpiła tradycyjna wymiana książek, tym razem w jedną stronę. Wszystko odbyło się przy uczcie lodowej. Zjadałam całą kulkę lodów jagodowych! img204.imageshack.us/img204/4600/080608lodziarnia007zk2.jpg img210.imageshack.us/img210/857/080608lodziarnia011lg5.jpg Odpowiedz Link
lylika Re: Relacja 08.06.08, 15:40 O G0p0sie, jaka piękna relacja. Szkoda że mnie tam nie było. ) Odpowiedz Link
lylika Re: Relacja 08.06.08, 21:43 Pięknie nam się rozmnożyło spotkanie czerwcowe. Spotkanie z Baronem, spotkanie lodowe, mentalne spotkanie G0p0sowe, to już trzy, a do drugiego piątku jeszcze tydzień. ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Relacja 08.06.08, 23:07 Ale rozroba! Wszyscy sie porozrywali, A Dorka sie zdenerwowala Uwaga, przerwa na reklame: Dzień dobry, czy pan zabija? Milioner z Naszej Klasy Badania terenowe nad seksem grupowym PS. Ladowanie w Lyliki ogrodzie zmobilizowalo mnie do wydrukowania rozkladu lotow. Biore sie juz powaznie za ustalanie i negocjacje w pracy, negocjacje poparte przyduszaniem dwoch szefow. Bede tupac obuwiem i dusic jednoczesnie. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Relacja 08.06.08, 23:31 asia.sthm napisała: > Ale rozroba! Wszyscy sie porozrywali, A Dorka sie zdenerwowala > > PS. Ladowanie w Lyliki ogrodzie zmobilizowalo mnie do wydrukowania > rozkladu lotow. No cóż, tak to jest jak się czyta Forum z doskoku... Padnie potem oko na jakiś taki dziwny post i człowiek natychmiast czuje się zagubiony. Zwłaszcza przy moim roztargnieniu...;/ Mam nadzieję, że lądowanie Asi mi nie umknie. Asiu, daj no jaki znak wcześniej albo transparent gdzieś wywieście, bo takiego wydarzenia to przecież nie można przeoczyc! ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Relacja 08.06.08, 23:41 Nie boj sie , bede trabic i ryczec, transparenty ze trzy sie powiesi Ja umiem robic raban. ) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Relacja 09.06.08, 15:08 asia.sthm napisała: > Nie boj sie , bede trabic i ryczec, transparenty ze trzy sie powiesi > Ja umiem robic raban. > ) Hurrra!! To poznam Cię w realu)) Już się cieszę Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Relacja 09.06.08, 20:22 Ja tez Papugo, ptaszecie ty moje ))) Strasznie za wszystkimi tesknie, a tych jeszcze nie wysciskanych pragne jak ta wyschnieta kania. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Relacja 09.06.08, 21:34 A kiedyż nastąpi ten raban z okazji Twojego lądowania? Muszę wiedzieć,no po prostu muszę! I to dużo wcześniej. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Relacja 09.06.08, 21:43 druga polowa lipca, tak cyrkluje aby na przelomie z sierpniem . Moge wyjechac jak zrobie pesje a wrocic na raport i deklaracje. Staram sie zastraszyc szefostwo ze wcale nie wroce. Oni wogole malo sie mnie boja. Odpowiedz Link
lylika Re: Relacja 09.06.08, 21:49 Strasz, że bez urlopu pensji w ogóle nie zrobisz. To chyba poskutkuje najlepiej. Odpowiedz Link
lylika Re: Relacja 09.06.08, 22:11 Jeszcze jedno, termin nie jest ważny. Kiedy dadzą ten urlop, to dadzą. My się do Ciebie dopasujemy. Bezapelacyjnie!!! Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Relacja 09.06.08, 21:40 > Pierwszy punkt porządku obrad tyczył naszej gazety. Redaktor > Naczelna przedstawiła plan pracy redakcyjnej O, to ja już nie jestem Redaktor Naczelną? I dowiaduję się o tym z forum? Odpowiedz Link
groha Re: Relacja 09.06.08, 22:58 g0p0s napisał: >Mimo to mamy nadzieję na pełen sukces. Bez jaj. Bez koguta. Bez jaj koguta. Bez... ... kwok? I bez kogla-mogla? Dobra. A co z ikrą? Jakby nie patrzeć, to też jaja P.S. Asiu, będziesz skakać do ogrodu Szefowej z ogonkami? Umrę, słowo daję, że umrę, jeśli tego nie zobaczę... Ale proszę - uważaj na róże! Pan Baron tak ładnie w nich wygląda Odpowiedz Link
lylika Re: Relacja 09.06.08, 23:05 Chrzanić róże. Skakać i już. Groha, Ty Boga w sercu nie masz, Ty się na to święto nie wybierasz??? Odpowiedz Link
groha Re: Relacja 09.06.08, 23:31 Jak to nie? Przecież ja się zawsze wybieram. W czym, jak w czym, ale w wybieraniu się, to ja jestem naprawdę bardzo dobra Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Relacja 09.06.08, 23:36 Wiersze mozna o tobie Groho pisac jak o tej brzechwowej sójce. ) PS W roze nie skacze, juz raz usiadlam i wiecej nigdy. Roze nie ucierpia. Odpowiedz Link
groha Re: Relacja 10.06.08, 00:05 Pardon, tak niechcący te róże wpadły mi do głowy, gdy zobaczyłam w nich pana Barona, ale przecież wiem, Asiu, że wylądujesz bezpiecznie na trawniczku. W dodatku - eleganckim telemarkiem ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Relacja 10.06.08, 00:16 Prosze nas tu rozami i telemarkami nie bajerowac,dobrze. Prosze sie wybierac, pakowac walizy, zbierac wizy i dewizy. No! Ten worek to jeszcze gdzies jest? ))))))) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Relacja 10.06.08, 11:44 A ta wyprawa w krze to myśliś że po co? Dla zaworkowania Odpowiedz Link
g0p0s Re: Relacja 10.06.08, 11:43 > O, to ja już nie jestem Redaktor Naczelną? I dowiaduję się o tym z > forum? Odkręcać, nie odkręcać, odkręcać, nie odkręcać.... Ludzie co się Wam porobiło? Odpowiedz Link
edyta95 Re: Relacja 10.06.08, 11:46 nic nam się nie porobiło, trzeba było uprzedzić, że to dowcip Odpowiedz Link
edyta95 Re: Relacja 10.06.08, 11:52 po gwiazdeczce małymi literkami chociaż a nie ta bez uprzedzenia w człowieka żartem, też coś Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Relacja 10.06.08, 11:53 Chwila, moment, jaki dowcip?! Chyba pamiętam gdzie i kiedy byłem na spotkaniu?! Odpowiedz Link
groha Re: Relacja 10.06.08, 13:21 g0p0s napisał: > Ludzie co się Wam porobiło? Dziękuję, u mnie w porządku. Tylko trochę duszno. Na burzę się ma, czy coś. I jaja podrożały. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Relacja 10.06.08, 13:39 lylika napisała: > Jak komu. Mnie uskrzydla. )) Mnie też))) Odpowiedz Link
lylika Re: Rezerwacja. 12.06.08, 12:08 Żartowałam! Potwierdziłam rezerwację na 15 osób. Bardzo się cieszą i zapraszają. Pytają czy coś będziemy jedli, czy samo piwo? Nie będzie tego młodzieńca tylko przemiła panienka. Bardzo przypomina Anię z Zielonego Wzgórza. A teraz kolejno odlicz: ja Odpowiedz Link
g0p0s Re: Rezerwacja. 12.06.08, 12:36 Czy impreza będzie biletowana, czy to taka forma zaproszenie dla tych, co się wahają? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Rezerwacja. 12.06.08, 12:41 Ja. Będę jadła, więc proszę kuchnię trzymać otwartą. Piwo może być won. P.S. Pamiętacie, że jutro pasowanie pana G.? Edeka proszona o przyniesienie p.........cy. I cz...ona sz...ka będzie potrzebna. Wiecie, rozumiecie? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Rezerwacja. 12.06.08, 12:41 Acha, i legitymację trzeba będzie wręczyć. Odpowiedz Link
lylika Re: Rezerwacja. 12.06.08, 12:43 Wszystko wiemy, rozumiemy, mamy przygotowane. Czarne gluty też. ) Odpowiedz Link
lylika Re: Rezerwacja. 12.06.08, 12:42 Można za biletami. Tylko trzeba by wydrukować, ale znam speca od takiej roboty. ) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Rezerwacja. 12.06.08, 12:43 Tak myślałem, że drzwi dla nowych osób trzymamy zamknięte. Odpowiedz Link
lylika Re: Rezerwacja. 12.06.08, 12:51 g0p0s napisał: > Tak myślałem, że drzwi dla nowych osób trzymamy zamknięte. ... ))))))))))) Odpowiedz Link
eulalija Re: Rezerwacja. 12.06.08, 14:39 Będę, może ze dwa kwadranse spóźniona, bo mi coś w poprzek staje i robi wbrew ( Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Rezerwacja. 12.06.08, 18:10 Będę! Spóźniona jak zawsze i głodna,więc proszę za przykładem Starej Gropy o niezamykanie kuchni. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Rezerwacja. 12.06.08, 19:50 kurcze,ja na tygodniu nie moge ze wzgledu na prace,po pracy nie dotre z Lublina do Warszawy(((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Rezerwacja. 12.06.08, 19:58 Znamy takie, co dotarły, tylko lekko spóźnione )) Odpowiedz Link
ter.eska Re: Rezerwacja. 12.06.08, 21:12 nie mam szans,przynajmniej jutro,moze innym razem bede sie starala bo ogromnie zaluje(((((((((((((( Odpowiedz Link
lylika Re: Rezerwacja. 12.06.08, 21:16 Tereska, zamień się albo zapłać komuś za zastępstwo i przyjedź. Na spotkaniu zrobimy ściepę do kapelusza i się zrefunduje. Mogę przyjść w kapeluszu z tej okazji. ) P.S. Nie sprawi mi to żadnej przykrości. Kocham kapelusze. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Rezerwacja. 12.06.08, 21:21 ale i finansowo tez nie dam rady tym razem bo ostatnio troche zapodrozowalam. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Rezerwacja. 12.06.08, 22:04 a to my przyjedziemy do Ciebie, może w sierpniu, wrzesniu.... Odpowiedz Link
ter.eska Re: Rezerwacja. 12.06.08, 22:10 a to my przyjedziemy do Ciebie, może w sierpniu, wrzesniu.... huuuuuura!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
36krzysiek Transport 13.06.08, 08:55 Jestem dziś wozem ))) i mogę zabrać z placu Zawiszy. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Transport 13.06.08, 09:07 A o której zamierzasz wracać? Bo jakby co, to ja się piszę w drugą stronę ) W tą jakoś dojadę Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Transport 13.06.08, 09:13 dorka_31 napisała: > A o której zamierzasz wracać? Bo jakby co, to ja się piszę w drugą > stronę ) W tą jakoś dojadę Jako ostatni wyjdę z knajpy ) Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Transport 13.06.08, 09:44 36krzysiek napisał: > > Jako ostatni wyjdę z knajpy ) Ooo, to ja już nie mam pociągu o tej porze... ...No chyba, że do domu mnie odwieziesz )) Odpowiedz Link
eulalija Re: Transport 13.06.08, 09:19 Zaniżysz, i tak już wstydliwie niską, średnią spożycia zupy chmielowej)) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Transport 13.06.08, 09:21 Nie pamiętasz, że z uwagi na narzucone autokratycznie przez szefową miejsce spotkania ja, Dzidka i Stara.gropa oprotestowaliśmy spotkanie poprzez nie tknięcie piwa przez cały wieczór ? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Transport 13.06.08, 11:09 lylika napisała: > Znaczy eratyk jestem? Era...kto??? Odpowiedz Link
lylika Re: Transport 13.06.08, 12:40 36krzysiek 13.06.08, 11:09 Odpowiedz lylika napisała: > Znaczy eratyk jestem? Era...kto??? ... Głaz narzutowy. Odpowiedz Link
eulalija Re: Transport 13.06.08, 09:39 Umknęło mi, no cóż, to pięknie, że jesteście tak konsekwentni. Szczególnie Starej Gropie łatwo ))) Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Rezerwacja (do Ter.eski) 13.06.08, 09:10 No wiesz! A ja już książkę dla Ciebie wzięłam... Następnym razem masz być, bez żadnych wymówek!!! Odpowiedz Link
gastonlemiel Re:no a gdzie to dokladnie jest 13.06.08, 12:47 to Obok, bo Mickiewicz nie tak krotkie?? metrem do wilsona i potem ruchem wstecznym w strone srodmiescia czy jak tam sie najlepije dostac??? od razu zawiadamiam ze jezeli bede (no chyba bede) to nie moeg zostac dlugo mam nadziejej ze wasze sprzety do pasowania nie dotrra na czas i bedziecie sie musieli obejsc smakiemj. Poza tym - mowilem ze odmaiawam wszelkich popisow artystycznych Odpowiedz Link
stara.gropa Re:no a gdzie to dokladnie jest 13.06.08, 12:57 Nie bój nic, będziemy czekać ze sprzętem od 17.00. Cafe Obok jest na odcinku między ul. Zajączka a placem Inwalidów. Bliżej Zajączka, tuż obok przystanku autobusowego w kierunku centrum. Odpowiedz Link
stara.gropa Re:no a gdzie to dokladnie jest 13.06.08, 12:58 Czyli najlepiej wysiąść z autobusu lub tramwaju na przystanku Gen. Zajączka Odpowiedz Link
gastonlemiel Re:no a gdzie to dokladnie jest 13.06.08, 13:11 oby wam ten sprzet zamokl w planowanych na dzis ulewach... dzieki za info, dobra damkobieto) Odpowiedz Link
gastonlemiel Re:no a gdzie to dokladnie jest 13.06.08, 13:14 a czy niektorzy juz beda saczyc trunki od godz. 17stej? bo mnie moze pasowac stawienie sie na miejhscu nawet wlasnie przed ta 18sta, tak o 17.30? zastane juz tam wtedy jakies jednostki? Odpowiedz Link
stara.gropa Re:no a gdzie to dokladnie jest 13.06.08, 14:01 Kolego, musisz pojawić się wtedy kiedy Pani Prezes przybędzie, wszak to ona będzie Cię namaszczać przykładnicą A kiedy pojawi się przykładnica, tego nawet najstarsi górale nie pamiętają. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Rezerwacja (do Ter.eski) 13.06.08, 19:00 sorry,obiecuje,ze sie poprawie))))))))) Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Spotkanie czerwcowe 13.06.08, 14:03 Od czterech lat spotykamy się o 18.00. Baron nie raczył zapamiętać? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie czerwcowe 13.06.08, 15:02 Z nami to nigdy nic nie wiadomo. Pewnie będę wcześniej to się rozbiję u szefowej pod domem. Kawy w termosie se wezne Odpowiedz Link
groha Re: Spotkanie czerwcowe 13.06.08, 15:56 Chciałam tylko zapewnić dzisiejszą ofiar..., znaczy kolegę Gastona, że może być całkiem spokojny, gdyż sprzęt do tortur jest prima sort, elegancki i z najwyższej jakości ostrzem, które osobiście wybierałam, żeby jak najmniej bolało. Obu stronom życzę więc miłych przeżyć Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie czerwcowe 13.06.08, 16:01 Ostrze trochę poszczerbione, to i przyjemność większa) Odpowiedz Link
gastonlemiel Re: Spotkanie czerwcowe 14.06.08, 13:12 heheh Groho czulem Twoj dotyk na ramieniu kiedy owo ostrze spoczelo W okolicach mojej szyi,,,jego poszczerbionosc, jak supgerowal gopos, faktycznie stanowila zrodlo dodatkowych, przyjemnych oraz jakby mrowiacych doznan,,,heh w ovbbliczu wydarze jakie zaszyly na koljenj impreze tego wieczoru, juz po opuszcenie przessze mnie oboku, pasowanie bylo lagodna pieszczota... (jakis pijany albo nbacpany kretyn zapragnal natychmiast i bez chwili zwloki skorzystac z kabiny w toalecie, ktora akurat okupowalem ja. Kretyn z racji stanu upojenia badz odurzenia nie majacy poczucia sily w pieci tak mocno walil w szybe w rzeczonych drzwiach ustronnego przybytku, ze ta szyba chwile pozniej znalazla sie na moim karku - na szczescie bylo to szklo czyms impregnowane, bo nie rozbilo sie w drobny mak, a rozlecialo jakby na 2 czesci, z ktorych jedna nader dekorecyjnie zwisala w ramie, a druga uderzywszy mnie w kark poleciala na ziemie, nie przyczniajac mi szkod, poza tym, ze jednka wprawilo mnie to w stan lekkiego szoku. Sprobojcie dostac szyba w plecy podczas wykonywania czynnosci fizjologicznych,,,)) Dodam, ze odurzonego kretyna wyprowadzila natychmiast ochrona,,, Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Spotkanie czerwcowe 14.06.08, 13:29 To miałeś cudownie ekscytujący wieczór,napięcie i przeżycia zyskiwały na sile. Jak u Hitchcoka. Ciekawe co spotka Cię dzisiaj? Nie boisz się? Odpowiedz Link
gastonlemiel Re: Spotkanie czerwcowe 14.06.08, 13:52 hehe no wiesz, wczoraj byl piatek 13ego wiec wszystko mialo prawo sie zdarzyc i rzeczywiscie duzo sie zdarzylo... Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Spotkanie czerwcowe 14.06.08, 14:05 Zupełnie nie rozumiem odium ciążącego na piątku,trzynastego. Ja bardzo lubię tę datę. I rzeczywiście wszystko zdarzyć się może,ale dlaczego zaraz ma to być coś złego? Odpowiedz Link
gastonlemiel Re: Spotkanie czerwcowe 14.06.08, 14:09 masz racje, w sumie ja tez tego odoium nie rozumiem inna sprawa, ze lubie te date bo:a) na taki dzien ZAWSZE sa duzo tansze bilety lotnicze b) w powietrzu wisi atmosfera pelna niezwapowiedzianych roznych roznosci a wczorajszym dzien obfitowal mi w niespodizewane zwrioty akcji oraz wydarzenia przedziwne, w tym wiele milych, wiec bilans jest na plus Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Spotkanie czerwcowe 14.06.08, 14:23 O,widzisz i to jest jedyne słuszne podejście z punktu widzenia Chmielewszczyka! Odpowiedz Link
goonia Re: Spotkanie czerwcowe 17.06.08, 18:57 trzynastego pazdziernika 1307 - piatek (ktorys tam, chyba Ludwik), zlikwidowal zakon Templariuszy. PS Tak sie madrze, bo akurat czytam o tym zakonie. Przewaznie takich rzeczy nie pamietam Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Spotkanie czerwcowe 17.06.08, 19:09 Filip IV Piękny, a własciwie nie on, tylko papież Klemens V, którego Śliczny miał w garści, a własciwie nie skasował, ino zawiesił, potem oskarżenie oherezję odwołał, a własciwie nie w 1307, tylko chyba w 1312. Cała reszta OK )) Odpowiedz Link
goonia Re: Spotkanie czerwcowe 17.06.08, 23:10 I wszystko jasne a najwazniejsze, ze skarbu Templariuszy jeszcze nikt nie znalazl - wciaz mamy szanse na pralnie w Kopenhadze. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Spotkanie czerwcowe 17.06.08, 23:14 A jeśli wierzyć Panu Samochodziku, to i w Polsce coś z zakopków templariuszów się znajdzie. )) Może jak raz na pralnię wydolim? Odpowiedz Link