Dodaj do ulubionych

dobry ortodonta w okolicy? Zielonka,Wołomin

28.12.11, 12:07
mozecie polecic jakiegos dobrego ortodonte z okolicy? chodzi o aparat
Obserwuj wątek
    • moniczek_k Re: dobry ortodonta w okolicy? Zielonka,Wołomin 28.12.11, 12:35
      też szukałam, w końcu jeździmy do Warszawy,ul.Koszykowa przychodnia CePeLek, wizyty do 12 r.ż. na fundusz, aparat stały1800zł na jedną szczękę, ruchomy bezpłatnie.
    • sportif Re: dobry ortodonta w okolicy? Zielonka,Wołomin 28.12.11, 12:38
      Marki, Fabryczna
    • fast_monia Re: dobry ortodonta w okolicy? Zielonka,Wołomin 28.12.11, 12:42
      polecam dr Hołdys Chmielewską, przyjmuje na Białołęce, ale z Zielonki podroz tam zajmuje mi 15 min. to jej strona www.holdent.pl
      • bergamotka11 Re: dobry ortodonta w okolicy? Zielonka,Wołomin 29.12.11, 00:49
        bardzo dziękuję!
        ja jestem z Wolomina, ale w warszawie jestm prawie codziennie więc to nie jest taki kłopot tam jeździc, aczkolwiek wiadomo-wolalabym kogos na miejscu. przede wsyskim jednak szukam kogoś sprawdzonego, kto dobrze ustawi aparat i nie będzie kazał wyrywac połowy zdrowych zębów..no i oczywiście chodzi o kasę, bo mam jedką lekarkę właśnie z Wawy poleconą, ale -pomijając ceny łuków- za wizyte kontrolną płaci się 250 zł, a to sporo.
        jak cenowo wyglądaja Wasi lekarze?i czy potrafią dobrze prowadzić "sprawe"?
        pozdrawiam
        • tylkocafe Bergamotko 29.12.11, 12:57
          W Wołominie na ul Moniuszki jest ortodonta
        • mika_007 Re: dobry ortodonta w okolicy? Zielonka,Wołomin 29.12.11, 20:01
          nie wiem czy jeszcze pracuje ale dobra ortodontka była w przychodni Marvit na Kościelnej w Wołominie, bardzo ładnie wyprowadziła moją siostrę nie tylko prostując zęby ale i całą szczękę
          Młoda przyjeżdżała do niej z W-wy ;)
          • fast_monia Re: dobry ortodonta w okolicy? Zielonka,Wołomin 30.12.11, 10:32
            moja orto podchodzi do wyrywania bardzo ostroznie, stara sie zachowac wszystkie zeby- oczywiscie w zaleznosci od wady. za kontrole dwoch lukow place 120zl, za metalowy aparat po 1100zl za luk, z tego co sie orientowalam w obieglym roku (wtedy zakladalam aparat) byla to jedna z najtanszych opcji, nawet w Wolominie w jednym punkcie zalozenie luku metalowego kosztowalo 1800zl. w skali roku to naprawde jest oszczednosc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka