bergamotka11 28.12.11, 12:07 mozecie polecic jakiegos dobrego ortodonte z okolicy? chodzi o aparat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniczek_k Re: dobry ortodonta w okolicy? Zielonka,Wołomin 28.12.11, 12:35 też szukałam, w końcu jeździmy do Warszawy,ul.Koszykowa przychodnia CePeLek, wizyty do 12 r.ż. na fundusz, aparat stały1800zł na jedną szczękę, ruchomy bezpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sportif Re: dobry ortodonta w okolicy? Zielonka,Wołomin 28.12.11, 12:38 Marki, Fabryczna Odpowiedz Link Zgłoś
fast_monia Re: dobry ortodonta w okolicy? Zielonka,Wołomin 28.12.11, 12:42 polecam dr Hołdys Chmielewską, przyjmuje na Białołęce, ale z Zielonki podroz tam zajmuje mi 15 min. to jej strona www.holdent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka11 Re: dobry ortodonta w okolicy? Zielonka,Wołomin 29.12.11, 00:49 bardzo dziękuję! ja jestem z Wolomina, ale w warszawie jestm prawie codziennie więc to nie jest taki kłopot tam jeździc, aczkolwiek wiadomo-wolalabym kogos na miejscu. przede wsyskim jednak szukam kogoś sprawdzonego, kto dobrze ustawi aparat i nie będzie kazał wyrywac połowy zdrowych zębów..no i oczywiście chodzi o kasę, bo mam jedką lekarkę właśnie z Wawy poleconą, ale -pomijając ceny łuków- za wizyte kontrolną płaci się 250 zł, a to sporo. jak cenowo wyglądaja Wasi lekarze?i czy potrafią dobrze prowadzić "sprawe"? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: dobry ortodonta w okolicy? Zielonka,Wołomin 29.12.11, 20:01 nie wiem czy jeszcze pracuje ale dobra ortodontka była w przychodni Marvit na Kościelnej w Wołominie, bardzo ładnie wyprowadziła moją siostrę nie tylko prostując zęby ale i całą szczękę Młoda przyjeżdżała do niej z W-wy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fast_monia Re: dobry ortodonta w okolicy? Zielonka,Wołomin 30.12.11, 10:32 moja orto podchodzi do wyrywania bardzo ostroznie, stara sie zachowac wszystkie zeby- oczywiscie w zaleznosci od wady. za kontrole dwoch lukow place 120zl, za metalowy aparat po 1100zl za luk, z tego co sie orientowalam w obieglym roku (wtedy zakladalam aparat) byla to jedna z najtanszych opcji, nawet w Wolominie w jednym punkcie zalozenie luku metalowego kosztowalo 1800zl. w skali roku to naprawde jest oszczednosc. Odpowiedz Link Zgłoś