Dodaj do ulubionych

Protestanci w Paryżu

11.10.14, 19:47
Witam serdecznie!
Poszukuję jakiegoś polskiego kościoła protestanckiego w Paryżu lub bliskich okolicach. Może to być również jakaś luźna grupka spotykających się chrześcijan, z którymi można poczytać Biblię i pogadać o Bogu. Jeżeli takiej nie ma to jestem bardzo chętna do jej utworzenia! :)

Pozdrawiam,
Klaudia
Obserwuj wątek
    • sajkos Re: Protestanci w Paryżu 23.01.16, 23:17
      Witaj siostro. Tez wlasnie szukam zboru w Paryzu,tyle kosciolow katolickich Polskich a zadnego zboru protestanckiego. Czytam Biblie wylacznie po Polsku wiec trudniej mi ja rozumiec po Francuzku O to moj adres lukaszsajkowski@yahoo.fr jezli ci sie udalo znalesc albo zalorzyc stowarzyszenie chrzescianskie to milo by was poznac.
    • agness1201 Re: Protestanci w Paryżu 05.04.16, 21:18
      Witam też szukamy zboru protestanckiego, z chęcią stworzymy też grupę opartą na Biblii, więc zapraszam do kontaktu bracia i siostry agness707@wp.pl Niech łaska naszego Pana Jezusa Chrystusa będzie z Wami.
    • iseris Re: Protestanci w Paryżu 05.04.16, 21:41
      Witam :)
      Wróciłam do Polski we wrześniu i do tamtej pory nie znalazłam polskojęzycznego zboru. Zdążyłam tylko zaczerpnąć informacji, że w kościele Charisma www.google.pl/maps/place/Charisma+Plein+Evangile/@48.9339,2.342511,11z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xcfbd9be306b605e1
      są jacyś polacy :)
      Życzę powodzenia w poszukiwaniach :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka