croolick 15.11.04, 22:32 Pamietasz Fragglesow Jima Hensona? W kazdym odcinku byl list wuja Mata z podrozy - moze Ty tez bedziesz nam opisywac w tym watku swoje wrazenia z pobytu we C.K. Wiedniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s_ares Re: s_ares - Wuj Mat z podróży 17.11.04, 17:56 Ha! Mialabym nie pamietac ??? Jasne, ze pamietam:))) Wiesz, Croolicku, pomysl moze nawet ciekawy. Nie wiem tylko, czy bede miala tyle czasu i samozaparcia, zeby regularnie takie odcinki pisywac... No, dzisiaj to jestem jeszcze zupelnie zaskoczona propozycja i nieprzygotowana, ale moze niedlugo cos ciekawego napisze? I nie wiem, czy bedzie to rzeczywiscie interesujace???... Odpowiedz Link Zgłoś
s_ares Re: s_ares - Wuj Mat z podróży 17.11.04, 18:01 P.S. I jest jeszcze pewien drobny szkopul. Nie szaleje w internecie : 4-5 EUR za godzine ( nie mam u siebie, przynajmniej na razie). Wieden jest cholernie drogi, wiedzialam. Ale takich cen w kafejkach internetowych, to sie nie spodziewalam. Jednak calkiem zrezygnowac z internetu nie moge, wiec sobie troche pozwalam posiedziec:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: s_ares - Wuj Mat z podróży 17.11.04, 21:23 Jak sie zadomowisz na dobrze to pewnie znajdziesz miejsca, gdzie bedzie taniej. W wielu europejskich miastach imigranci maja swoje tanie biura telefoniczne, gdzie rowniez jest tani internet. Nie wiem czy tak jest we Wiedniu ale w Rzymie czy Londynie takie punkty obslugiwane przez Afrykanow, Hiddusow czy Grekow mozna znalezc. Zreszta nie musisz nam tu jakis tam elaboratow wypisywac starczy kilka obserwacji w paru zadniach. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
s_ares Re: s_ares - Wuj Mat z podróży 17.11.04, 21:49 He,he:) Wlasnie znalazlam, przed chwila:) 2 EUR za godzine, co lepiej: 1EUR za pol godziny! We wszystkich poprzednich miejscach bylo tak nie calkiem proporcjonalnie, jak gdzieniegdzie w Polsce. Wiecie, o co chodzi: pol godziny - 3 EUR. Obserwacje juz mam:) Tylko kiedy pisac? :) Ale spox, soboty mam raczej wolne, a niedziele mam calkiem wolne. Tylko tych pol wyzlacanych, dziecieliny, swierzopu, a zwlaszcza Zielonego Lasu ...juz mi zaczyna brakowac...A pozdrowcie ode mnie wiewiorki! Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: s_ares - Wuj Mat z podróży 18.11.04, 00:27 > A pozdrowcie ode mnie wiewiorki! Naturlich!!! Odpowiedz Link Zgłoś