Dodaj do ulubionych

K. Senyk wokalistką?

09.08.06, 23:33
Slyszalem, opnie, ze calkiem ladnie spiewa przy karaoke w Cegle. Slyszal ja ktos jeszcze?
Obserwuj wątek
    • drogbaa666 Re: K. Senyk wokalistką? 10.08.06, 02:11
      croolick napisał:

> Slyszalem, opnie, ze calkiem ladnie spiewa przy karaoke w Cegle. Slyszal ja
      kto
      > s jeszcze?

Tak słyszałem ją całkiem nieźle jej to wychodzi odrazu widac ze oprócz talentu
      dziennikarskiego ma też wokalny.Ma nawet swój fan klub,co w odróżnieniu innych
      sporów na tym forum cieszy !!!!!

Frekwencja w Cegle jest bardzo duża ,fajny klimat i ludzie -no i "śpiewać każdy
      może" polecam naprawde fajnie!!!!
      • drogba666 Brak pomysłów na nick? 10.08.06, 09:59
        Widać brakuje ci pomysłów na własny nick ze musisz korzystać i podszywać sie
        pod kogoś innego.

Talent dziennikarski? A gdzie go można dostrzec, bo chyba nie mówisz o ubiegłym
        roku i wpadkach które potem Tele Żet musiał prostować. A teraz ten talent zgasł
        czy czeka na odkrycie?

• drogbaa666 Re: Brak pomysłów na nick? 10.08.06, 13:00
          > Widać brakuje ci pomysłów na własny nick ze musisz korzystać i podszywać sie
          > pod kogoś innego.
          Jak widac na wyżej zamienionym obrazku różnią sie nasze NICki jest teraz
          demokracja i mozna pisac co sie chce jak sie nie podoba zmien forum!!!!
          ubiegłym
          >
          > roku i wpadkach które potem Tele Żet musiał prostować. A teraz ten talent
          zgasł
          >
          > czy czeka na odkrycie?
          >

o to niech sie martwi Tele Zet widocznie poruszyła drażliwy temat który nie
          pasował układom w ratuszu i dlatego nie ma jej na wiizji!!

A czy czeka na odkrycie to jej prywatna sprawa ,tematem jest czy śpiewa .Wiec
          śpiewa i chwałajej za to że umie i chce .Proponuje żeby drogba666 zamiast
          komentować zaspiewała(a)moze sie rozluźni troszkę.
    • vald4 Re: K. Senyk wokalistką? 10.08.06, 02:27
      ja tez ja slyszalem, jest dobra nigdy bym nie pomyslal ze ma taki fajny glosik
      chetnie tam przychodze zeby jej posluchac, choc wczesniej czesciej tam spiewala
    • zibi324 Re: K. Senyk wokalistką? 10.08.06, 09:05
      No i znalazł się kolejny sposób na promocję.
      Ciekawe?

Pozdrawiam
      • drogbaa666 Re: K. Senyk wokalistką? 10.08.06, 13:02
        Jaką promocje fajna dziewczyna to o niej pisza nie musi sie promowac.
        Pozdr :)))0)
    • zibi324 Re: K. Senyk wokalistką? 11.08.06, 17:18
      Ja słyszałam, jaka fajna co wy ludzie oczu i uszu nie macie. Tragedia>!!!!
      Cienka jak bibułka, prosta jak gwóździk, a w ogóle brak słów.
      miała być GWIAZDą (ale chyba zachodzącą), bo jest za głupia i za prosta j.w.
      Promocja swojej osoby w ten sposób (podszywanie się pod nie swoje nicki)to
      żenada i widac tylko to jej zostało.
      Odwagi PROSTA DZIEWCZYNO!!!!!!!
      • rekaboga Re: K. Senyk wokalistką? 11.08.06, 18:46
        Dane było ci słyszec durniu !!! i kto tu sie podszywa pod niki
        twoje tępę teksty świadczą o tobie głąbie po zawodówce !!! Jak bys umiał czytać
        może bys sie doczytał ze wątek "K. Senyk wokalistką?" rozpoczął admin. forum i
        nie musi sie promowac !!! Zresztą wytłumacze ci to osobiśie !!!!!!
        • kasia.s6 Re: K. Senyk wokalistką? 11.08.06, 19:11
          prostota to jedna z niewielu cnot, o ktorych ty najwidoczniej nie masz pojecia
          zibi cos tam, jestes tak beznadziejny i glupi zarazem ze takiego polaczenia juz
          dawno nie widzialam, a co do podszywania sie pod nicki to nie mam takiej
          potrzeby,nie musze sie lansowac ani nie musze komentowac wszystkiego co dzieje
          sie na forum, choc beznadziejna telewizje, w ktorej mialam watpliwa przyjemnosc
          pracowac moglam skrytykowac, jednak powstrzymalam sie przed tym bo wiem, ze nie
          ma co gadac z ludzmi, ktorzy sie na niczym nie znaja, oprocz lizania sobie d...
          nawzajem, wiec zycze milego dochodzenia do prawdy i radze nastepnym razem
          powstrzymac sie przed mylnymi osadami, bo moga cie one drogo kosztowac...
          • riki29 Re: K. Senyk wokalistką? 11.08.06, 21:08
            A ja słyszałam Kasie i tak sie sklada, ze jestem po szkole muzycznej wiec zibi
            napewno mam wieksze rozeznanie w tej dziedzinie niz ty i sadzę ze jest niezlym
            materialem na wokal.Zeklabym ze jest jak nieoszlifowany diament za to
            ty.....szkoda gadac...
    • zaranin Re: K. Senyk wokalistką? 11.08.06, 21:56
      A ja powiem jedno... co wy macie z tą całą Senyk... to nazwiska pojawiło się na
      forum niejednokrotnie jakby była to jakaś znana postać w Żarach i ogólnie
      szczególnie wybitna jednostka. Najpierw w temacie o TeleŻet peany pochwalne,
      oraz krytyka, teraz znów. Oczywiście macie prawo sobie dyskutować o tej
      osobie... szkoda tylko, że to prowadzi do wzajmnej krytyki, czy wręcz
      oobrażania się nawzajem...
      • croolick Re: K. Senyk wokalistką? 12.08.06, 00:26
        zaranin napisał:

> A ja powiem jedno... co wy macie z tą całą Senyk... to nazwiska pojawiło się
        > na forum niejednokrotnie jakby była to jakaś znana postać w Żarach i ogólnie
        > szczególnie wybitna jednostka. Najpierw w temacie o TeleŻet peany pochwalne,
        > oraz krytyka, teraz znów. Oczywiście macie prawo sobie dyskutować o tej
        > osobie...

No coz, w zeszlym roku troche namieszala, przewietrzyla troche zatechla atmosfere, fakt ze nie pozostawala bez winy ale IMHO lepsze byc przebojowym (czy nawet nieco bezczelnym) niz poprawnie bezbarwnym. Ja tam mialem nadzieje na jakas charyzmatyczna postac w lokalnych mediach. Wiele o osob ja jednak zapamietalo (i dobrze i zle) wiec jakby nie bylo jest co nieco osoba publiczna.

> szkoda tylko, że to prowadzi do wzajmnej krytyki, czy wręcz
        > oobrażania się nawzajem...

e tam, to nawet zabawne ;-)
        • luzyczanin Re: K. Senyk wokalistką? 12.08.06, 02:49
          W pannie Senyk jest tyle przebojowości , umiejetnosci i rzetelności
          dziennikarskiej co demona w Kaziu Starskim .Dla przypomnienie "tyle co siarki w
          zapałce".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka