boberzary 16.10.06, 19:09 Fotki pałacu z Brodów: www.sulecin.cyberdusk.pl/thumbnails.php?album=82 Kosciół w Jeziorach Wielkich: www.sulecin.cyberdusk.pl/thumbnails.php?album=81 Szkoda że takie obiekty nieszczeją i nikt nie chce ich remontować :o( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech_galik Re: Pałac w Brodach 16.10.06, 21:43 Jakby się opłacało to by się ktoś znalazł. A się nie opłaca bo urzędasy zaraz by frajera zeżarły podatkami i wymuszaniem łapówek. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Pałac w Brodach 16.10.06, 22:09 Zapomniałeś o terrorystach :o) Alkaida, binladen... Odpowiedz Link Zgłoś
lech_galik Re: Pałac w Brodach 16.10.06, 22:14 Mi wystarczy ten Beef Lamben co na naszych, żarskich źródłach wody pitnej zalegalizował bombę formaldehydową. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Pałac w Brodach 16.10.06, 22:20 Ja słyszałem o innych terrorystach którzy dla Ciebie budowali LOL-ek. Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Pałac w Brodach 16.10.06, 22:25 lech_galik napisał: > Mi wystarczy ten Beef Lamben co na naszych, żarskich źródłach wody pitnej > zalegalizował bombę formaldehydową. Ale z Ciebie twardziel - tyle lat spokojnie siedzieć na bombie! Jak sobie radzisz ze stresem? Odpowiedz Link Zgłoś