Dodaj do ulubionych

zabrac lechowi kompa

19.10.06, 01:48
Od pewnego czasu na forum pojawila sie postac lecha_galika .Z poczatku
pomyslalem "zabawnie bedzie - gosciu niezle klika ;) " . Niestety po jakims
czasie okazalo sie ze to najgorszy typ z mozliwych typow forumowiczow .Na
wiecej niz wszystkim sie zna . Udziela sie w kazym watku i ma zawsze jedynie
sluszna racje i jego jest bardziej bardziejsze .Maniaklnie , spiskowo-
dziejowe postrzeganie swiata . Jedyna jego jedynosc jest jedyna .Belkot.
Mam WIELKA PROSBE do lecha_galika - nie zasmiecaj forum swoimi postami ,
jesli masz cos do powiedzenia to nie rozmieniaj sie na drobne w obsesyjnym
jazgocie , nie pojawiaj sie z pekomem , pogorzelcem , czerwonymi , kronopolem
i swietym mikolajem w kazdym watku . lechu_galiku "daj se na wstrzymanie "
rozwieszaj plakaty , roznos ulotki , agituj na deptaku i pozwol nam odpoczac
od siebie i TIM-u . Amen.
Obserwuj wątek
    • lech_galik Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 09:19
      Panie Łużyczanim szczerze współczuję kompleksów. Rozumiem że do tej pory obcował pan z ludźmi posiadającymi poważne luki w wykształceniu i zderzenie z kimś kto w szkole chodził na lekcje, a nie dekował się na zebrania ZSMP pana zniesmaczyło. Pekom Kronopol , Pogorzelec, czerwoni to są palące żarskie problemy, które należy rozwiązać. Przed wyborami każda opcja powinna się w tych kwestiach wypowiedzieć po to żeby zapoznać wyborców ze swoimi poglądami i programami. To że lewica woli się na ten temat nie wypowiadać jest zrozumiałe. Wszystko co powiecie może być użyte przeciwko wam.
      Proponuję więc żebyś koleś nie przezywał mnie tu jak gównież z pierwszej klasy, tylko stanął do dyskusji uzbrojony w argumenty pod własnym imieniem i nazwiskiem. A jak nie interesują Cię sprawy miasta w którym żyjesz, to sobie założ topic o zbieraniu znaczków, albo pocztówek i się nie wypowiadaj w tematach które Cię nie interesują.

• pieswojny Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 09:55
        Zadam Ci pytanie i mi odpowiedz, czy nie przeszkadza Ci, że idziesz pod rękę z
        żołnierzami LWP, którzy stali na straży komuny, czy Twoje wybiórcze spojrzenie
        nie przeszkadza ci startować z listy z osobami zatrudnionymi w Kronopolu, tymi
        właśnie, którzy zatruwają nas, a sami zarabiają tam szmal, czy nie śmiesznym
        jest, że sam byłeś urzędnikiem, a kiedy Cię wyrzucili zacząłeś o swoich kolegach
        mówić same złe rzeczy, czy nie przeszkadza Ci to, że próbujesz obrażać
        wzystkich, a jednak w z blokowanej list TiM idzie do wyborów PO, czyli z Panem
        Markiem Cieślakiem, którego tak bardzo nielubisz? Pytam, gdyż mam wrażenie, że
        gadasz by gadać, a tak naprawdę to znasz się tylko na piwku w Strasznym Dworze.
        • drogba666 Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 10:21
          Lechu zakupił pakiet neostrady w promocji na trzy miesiące do wyborów i musi
          ten czas wykorzystać.

Ja zauważyłem ze startujący do rady miasta croolick (nazwisko i imie sie
          zgadza) jakby zaprzestał udzielać sie na forum. Czyżby nie chciał podyskutować
          o problemach miasta, nie chciał przedstawić swojego programu?
        • lech_galik Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 13:24
          Psie wojny jeżeli ktoś uważa się za mojego kolegę musi się liczyć z tym że będę od niego wymagał wiecej niż od niekolegów, tak że odwołania do koleżeństwa prosze sobie darować. Uproszczenia typu "żółnierz a więc bronił komuny" też proszę sobie darować bo są zbyt prostackie żeby się do nich odnosić. Nie widzę powodu żeby fakt zatrudnienia człowieka w Kronopolu, czy w armii, czy gdziekolwiek indziej stanowił podstawę do ocen wartościujących jego moralność. Jeżeli czujesz się obrażony moimi wypowiedziami proszę wskazać konkrety a nie obrzucać mnie ogólnikami nie mającymi pokrycia w faktach. Pana Marka Cieślaka też nie uważam za zło absolutne. Jeżeli kiedykolwiek go krytykowałem to w odróznieniu od Ciebie wyłącznie konstruktywnie, w kontekście konkretnych jego wyborów i decyzji, które uważałem za błędne. I takie moje prawo!!!
          W związku z tym nie przeszkadza mi taktyczne zblokowanie list TiM z listami PO albowiem zwiększe to naszą szansę na sukces, czyli zdobycie większosci mandatów w Radzie Miasta i Radzie Powiatu. A wolę mieć tam doczynienia z panem MC niż z jakimiś Beef Lambenami. Nie ja podejmowałem decyzję o umieszczeniu kandydatury pan MC na listach PO i nie ja będę za ten fakt oceniany przez wyborców podczas głosowania. A tak na marginesie, czy SLD nie przszkadza koalicja z UP i PD? Bo mi też nie <lol>
          • pieswojny Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 13:48
            Oczywiście nie będę przytaczał Twoich uproszczeń, bo musiałbym każdą Twoją
            wypowiedź tu umieścić, a nie w tym rzecz. Rozumiem, że partia popierana przez
            Twojego głównego oponeta, a z blokowana z Twoim stowarzyszeniem, czyli Pana
            Maciuszonka, pomoże Ci wreszcie zrobić porządek z Kronopolem, pomysł aczkolwiek
            dziwny, lecz interesujący.
            Na koniec podpowiem Ci, że będziesz za to oceniany, bo jak z kimś idzie się w
            parze to daje się do zrozumienia, że jest mu z nim po drodze, no chyba, że
            stosujesz metodę polityków, którzy aktualnie rządzą, że słowa nie mają
            znaczenia, zatem w tym momencie powinieneś podziękować PO, że wogóle z Toba gada.
            • lech_galik Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 13:55
              Dziękuję PO że w ogóle ze mną gada. A pana Maciuszonka pozdrawiam. <lol>
              Zadowolony?
              • pieswojny Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 14:01
                Mięczak!!!
      • luzyczanin Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 11:11
        wielce wyksztalcony lech_galiku "kolesiu" , czy aby na pewno chodziles na
        lekcje ? Wszak jak Polska dluga i szeroka ( i ta czerwona , zielona , czarna i
        jak kto woli teczowa ) pisownia slowa "gownierz" wyglada w sposob odmienny od
        Twojego i nie chodzi o literowke a=e. Chyba ze to czerwoni albo pekom zamienil
        Ci czcionke .
        Komu odpowiadasz "mnie" czy "im" ? Widac w Tobie nie przemijajace
        wplywy "onych" - kto jest wszystkiemu winiem ? wiadomo "oni" i w tym miejscu
        porozumiewawcze mrugniecie okiem . BRAWO ! czarujace . Nie bedziesz mi "koles"
        mowil co mam robic i na jakie tematy wypowiadac . Skoro uwazasz sie za
        czlowieka swiatlego i wyksztalconego przeanalizuj swoje wypowiedzi i wyciagnij
        z tej analizy wnioski .Nie mam zamiaru uprawiac autoreklamy wyborczej , tak jak
        to jest w Twoim przypadku i nick mi w zupelnosci wystarczy .
        Aby nie byc goloslownym przyklady natrectw w Twoim wykonanu w dyskusji na temat
        nie zwiazany z Twoja obsesja :
        watek "karzelek"lech_galik napisal >>Taki mały karzełek? <lol> To nawet
        pasuje :)
        Zatrudnijcie od razu pięciu SLDowców :)<< , watek "palac w Brodach" lech_galik
        napiasal >>Mi wystarczy ten Beef Lamben co na naszych, żarskich źródłach wody
        pitnej zalegalizował bombę formaldehydową.<<
        PS nigdy nie bylem czlonkiem ani sympatykiem partii ani organizacji zwiazanych
        z lewica .

• lech_galik Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 13:44
          "Lużyczanin" wiem że nigdy nie byłeś "czlonkiem ani sympatykiem partii ani organizacji zwiazanych z lewica" Ty nie istniejesz :) Jesteś postacią fikcyjną powołaną do życia dla potrzeb trollowania na tym forum. Mam nadzieję że inni czytelnicy też to rozumieją :)
          • pieswojny Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 13:59
            Niestety Ty jesteś w rzeczywistości, łużyczanin istniej na tym forum na pewno
            dłużej niż Ty, sprawdziłem! Jeżeli on istniej do trollowania, to jak Ciebie
            nazwać - gnomem?
          • boberzary Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 17:37
            Jak łużyczanin jest trollem to Lech Galik jest BOT-em :o)
            • boberzary Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 19:09
              Jakie zdanie w tym wątku ma opiekun forum??

Croolicku czas wziąść się za robotę :o)
              • lech_galik Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 20:15
                boberzary napisał:
                Jakie zdanie w tym wątku ma opiekun forum?? Croolicku czas wziąść się za robotę :o)

Proponuję żeby panowie pies wojny i bober zanim napiszą jakąś bzdurę zastanowili się przed publikacją, a nie później skomleli u admina żeby wykasowywał wasze własne posty :)
                Niech one zostaną i dają świadectwo.
                • boberzary Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 20:26
                  > Proponuję żeby panowie pies wojny i bober zanim napiszą jakąś bzdurę zastanowil
                  > i się przed publikacją, a nie później skomleli u admina żeby wykasowywał wasze
                  > własne posty :)
                  > Niech one zostaną i dają świadectwo.

Z tego co mi wiadomo to wszystkie twoje wypowiedzi są bzdurą.
                  Po za tym Croolick nie jest adminem!
    • gamblerka Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 11:26
      po pierwsze primo: DEMOKRACJA jest :)
      po drugie primo: Skutek Twojej interwencji będzie dokładnie odwrotny ;)
    • bimberstein Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 21:29
      luzyczanin napisał:
      lechu_galiku "daj se na wstrzymanie "

A jakim prawem chcesz komukolwiek zabierać kompa?
      Jeśli nie podoba się wątek, to nie odpowiadaj, lub zostaw go bez komentarza.
      Jeśli nie odpowiada forum, to zawsze możesz zmienić na inny.
      Łuzyczanin, to ty daj sobie na wstrzymanie.
      Jeśli uważasz, że ktoś ciebie obraża, to są do tego inne narzędzia.
      • lech_galik Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 21:34
        bimberstein napisał:

> luzyczanin napisał:
        > lechu_galiku "daj se na wstrzymanie "
        >
        > A jakim prawem chcesz komukolwiek zabierać kompa?
        > Jeśli nie podoba się wątek, to nie odpowiadaj, lub zostaw go bez komentarza.
        > Jeśli nie odpowiada forum, to zawsze możesz zmienić na inny.
        > Łuzyczanin, to ty daj sobie na wstrzymanie.
        > Jeśli uważasz, że ktoś ciebie obraża, to są do tego inne narzędzia.

Obawiam się bimberstein że marnujemy czas na cywilizowaniem niereformowalnych typów.
        • p.e.k.o Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 21:37
          lech_galik napisał:

> Obawiam się bimberstein że marnujemy czas na cywilizowaniem niereformowalnych
          > typów.

No to SIEMA !
          • lech_galik Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 21:40
            p.e.k.o napisał:

> lech_galik napisał:
            >
            > > Obawiam się bimberstein że marnujemy czas na cywilizowaniem niereformowal
            > nych
            > > typów.
            >
            > No to SIEMA !
            >
            >
            Ja Cie nie wyganiam zostań przeciez dopiero przyszedłeś:)
            • p.e.k.o Re: zabrac lechowi kompa 19.10.06, 23:20
              lech_galik napisał:

> Ja Cie nie wyganiam zostań przeciez dopiero przyszedłeś:)

Przyszedłem tu dopiero w maju 2005.
              A Ty?
              • lech_galik Re: zabrac lechowi kompa 20.10.06, 10:34
                Panie peko na takie argumenty to się możesz przekomarzać z kolegami z pracy. Tu nie urząd i "staż pracy" nie ma żadnego znaczenia. Nie dostaniesz podwyżki i dodatku za wysługę lat. No chyba że czegoś nie wiem? Być może że do zakresu twoich urzędniczych kompetencji należy również trollowanie na tym forum. No ale tak czy siak swoje pretensje powinienyś zgłosić pracodawcy a nie mi <lol> Ja na jego miejscu już dawno bym Cię zwolnił gdyż nawet do trollowania się nie nadajesz.
    • janwer Re: zabrac lechowi kompa 20.10.06, 23:46
      luzyczanin napisał:

> Od pewnego czasu na forum pojawila sie postac lecha_galika .Z poczatku
      > pomyslalem "zabawnie bedzie - gosciu niezle klika ;) " . Niestety po jakims

Idę zaraz do Strasznego Dworu. Spróbuję upić Lecha, żeby miał takiego kaca,
      który nie pozwoli mu sensownie pisać przez tydzień. Trzymajcie kciuki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka