croolick 19.08.09, 21:12 Był sobie kwietnik z ławeczką Ale uległ modyfikacji i dziś wygląda tak Znacie powód demontażu ławki? Uszkodzona (przez wandali lub budujących kamienicę), czy skargi mieszkańców na hałaśliwe towarzystwo okupujące ławkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Ławka zniknęła. 20.08.09, 07:33 aaa, wlasnie tez mi sie jakas taka lysa ostatnio wydaje, a nie wiedzialam dlaczego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.darek Re: Ławka zniknęła. 20.08.09, 09:06 Ot dramat w trzech aktach przedmiotowej ławeczki . www.telezet.com.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=59&page=view&catid=32&PageNo=1&key=8&hit=1 www.telezet.com.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=59&page=view&catid=32&PageNo=1&key=7&hit=1 www.telezet.com.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=59&page=view&catid=32&PageNo=1&key=5&hit=1 Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Ławka zniknęła. 20.08.09, 09:45 m.darek napisał: > Ot dramat w trzech aktach przedmiotowej ławeczki Ufff... w pewnym momencie pomyślałem, że po interwencji TeleŻetu ławki zniknęły;) Ale na szczęście będą i to na pewno lepsze i ładniejsze niż do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
m.darek Re: Ławka zniknęła. 20.08.09, 09:53 Cóż za zbieg okoliczności ! Z pewnością "stare" ławki nie spełniały ISO 9002 na odcinku "antyśmieciowym" nowe będą "samosprzątające" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: I znowu jest! 21.08.09, 22:46 ahaha2 napisała: > I znowu jest! Lepsza! Ano, też zauważyłem i faktycznie jest bardziej solidna. Odpowiedz Link Zgłoś