mysia1807 Re: co sadzicie....? 25.03.07, 11:58 witam co o tym sadziceie... cykle mam 28 dniowe, w obecnym cyklu jest cos dziwnego tak mi sie wydaje a moze kooras tez tak miala dzis mam 26dzin czyklu a od 10 dnia mam taka sama temperature podwyzszana ale dziwne jest to ze codziennie wynosi ona 36.8 co o tym myslec? Odpowiedz Link
horpyna4 Re: co sadzicie....? 25.03.07, 12:43 Za mało danych, żeby coś o tym myśleć. Jakie temperatury miałaś w pierwszej fazie cyklu? Czy pojawił się śluz płodny? Bo na razie nic dziwnego nie widzę. Aha, dlugość cyklu nie musi być całe życie taka sama. Nawet, jak przez kilka lat miałaś cykle "jak w zegarku", to nie masz gwarancji, że któryś kolejny nie będzie inny. Owulacja może się przecież pojawić w 8 - 9 dc, zdarza się to nawet u kobiet miewających zazwyczaj dużo dłuższe cykle. Odpowiedz Link
agafrytka Re: co sadzicie....? 25.03.07, 17:03 Cześć Mysiu. Piszesz o temperaturze podwyższonej,rozumniem,że jest to II faza,a tempki wyzsze były poprzedzone sześcioma niższymi. To,że tempki od 10 dni są na tym samym poziomie jest jak najbardziej prawidłowe i nie ma się czym martwić.Naprawdę wszystko gra. Pozdrawiam Odpowiedz Link