ramm 03.08.10, 09:18 To jest chyba i tak kompleks, czy nie ma tam "łynu" na stołówce??i jak z miejscami na plaży?? Który lepszy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenka_net Re: Ali Baba czy Alladyn?? 07.08.10, 07:32 ja wybrała bym Ali Babe... hotel jest sto razy ładniejszy moim zdaniem.. Aladyn nie robi takie wrażenia.. ale jeśli mogę coś polecić to beach albatros resort.. jedzenie wspaniałe, każdy znajdzie coś dla siebie... hotel super ogólnie.. jeszcze mozna korzystać z aqua parku po drugiej stronie ulicy.. moge przesłać pare zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
12adam12345 Re: Ali Baba czy Alladyn?? 07.08.10, 14:33 Za to ten drugi ma więcej pozytywnych opinii,choć różnica jest niewielka Odpowiedz Link Zgłoś
moni199999 Re: Ali Baba czy Alladyn?? 12.08.10, 00:31 ja byłam w Aladdinie 3 razy i było super - w sumie i tak można korzystać z wszystkich trzech. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
candler Re: Ali Baba czy Alladyn?? 13.08.10, 11:05 Alibaba, aladdin i Jasmin tworzą jeden wielki kompleks ale w Alibabie są fajniejsze baseny, w tym także podgrzewany. Natomiast plaża moim zdaniem w Alibabie najgorsza (kamieniste dno przy zejściu do wody), najlepsza w Jasminie - ale wtedy idąc na plażę z Alibaby trzeba przejść najpierw przez teren plaży Aladdina. Jedzenie nieciekawe w każdym z nich. ramm napisała: > czy nie ma tam "łynu" na stołówce??i Niestety, nie wiem co oznacza słowo "łyn", nie znam arabskiego więc nie odpowiem na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
kkmol Re: Ali Baba czy Alladyn?? 13.08.10, 22:26 W Alladynie obecnie jest remont 1 basenu, bar przy basenie też jest nieczynny. Wg. biura podróży prace miały zakończyć się do końca lipca, ale niestety nadal trwają. Odpowiedz Link Zgłoś
ramm Re: Ali Baba czy Alladyn?? 19.08.10, 10:52 Czy jest to strasznie uciążliwe, oprócz tego, że trzeba iśc na inny basen?? bo ktoś napisał, że jest hałas młotów nie do wytrzymania?? Jak z pokojami z Alladinie?? Odpowiedz Link Zgłoś