duszek000 16.05.11, 22:16 co powiecie o tych hotelach? który wybrać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karuzela100 Re: AA Amwaj vs. Park Inn 17.05.11, 22:33 Byłem w park inn razem z radisonem tworzą jeden kompleks (plaża przy radisonie) z zalet to spory aquapark z wad słaby serwis zalety amwaja to plaża przy hotelu i lepszy serwis ale wybór.... pozdrawiam karuzela100 Odpowiedz Link Zgłoś
asja2 Re: AA Amwaj vs. Park Inn 26.05.11, 15:14 Byłam w Park Inn w zeszłym roku, przełom maja i czerwca z dwójką dzieciaków, dla mnie rewelacja, masa basenów, zjeżdzalni, b. duży kompleks hotelowy, pieknie rozplanowany, skałki, rzeźby, roslinność, raj dla dzieci, opcja all-jak dla nas super, naprawdę nie można narzekać, jedzenie dobre i dużo, duży wybór wszystkiego, mięs, słodyczy, palcków, naleśników, pizza na basenach bez ograniczeń, soki woda , cola, alkohole, na plaży też jedzonko i lody, a to podobno rzadkość w 4*, fajne animacje, plac zabawa, mini klub, dzieciaki nie chciały wychodzić z hotelu, hotel w drugiej linii brzegowej, ale bus dowozi, a i przez radissona spacerkiem się chodziło, z ciekawości jakie biuro ma go teraz w ofercie? nigdzie nie znalazłam, my byliśmy ze sky-clubu polecam z czystym sumieniem pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
blueazur Re: AA Amwaj vs. Park Inn 27.05.11, 14:45 My wróciliśmy 24 maja 2011 z Park Inn. Bylismy z Eximem za 1290 zł od osoby z all na tydzień. Powiem tak: na 5 pobyt w Egipcie hotel stawiam na 2 miejscu zaraz za Titanic Beach. Super teren hotelu-aquapark, baseny, ogród. Najfajniejszy basen z prawdziwą falą i dla dzieciaków, dlatego głównie polecam dla rodzin z dziećmi. Troche brakowało nam nocnej hotelowej dyskoteki ale w towarzystwie Rodaków wieczorki były b. wesołe. W drodze powrotnej leciały z nami osoby z Amwaja i bardzo narzekały głównie na jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś