Dodaj do ulubionych

Regency Plaza Resort czy Park Inn?

12.07.11, 09:16
Który wybrać?
Regency Plaza Resort *****- nowy hotel przy plazy z nowootwartym aquaparkiem
Park Inn **** - ma świetlne opinie w internecie, troszkę tańszy bo 4* i jest odległosć 300m od plaży

Jadę z 6-letnim synem - w obydwóch sa baseny ze zjeźdzalniami dla dzieci.

Ktoś już był w tym roku w tych hotelach?
Prosze o pomoc....
Obserwuj wątek
    • magnolia77 Re: Regency Plaza Resort czy Park Inn? 12.07.11, 11:18
      Byłam w Park Inn w 2008 roku, czysto, dobre jedzenie, bez żadnych zastrzeżeń, dojazd do plaży busem, baseny ok!
      Polecamsmile
    • balc77 Re: Regency Plaza Resort czy Park Inn? 12.07.11, 13:58
      Witaj! Tydzien temu wrociłem z hotelu Park Inn! Hotel jest super,pokoje duże,czyste,tv,lodówka,na stołówce czysto, jedzenie naprawdę dobre i dużo że każdy coś sobie wybierze! Byliśmy tez z 7 letnią córką i naprawdę bawiliśmy sie super. Baseny fajne,czyste,zjeżdzalnie są czynne na zmianę dlatego że obłożenie jest ok.60%. Nam to nie przeszkadzało bo nie było takiego tłoku.Między posiłkami są przekąski typu frytki,pizza,spagetti,owoce,sałatki itp. Alkohole całkiem spoko,piwo leją z butelki(całkiem niezłe).Do plaży jest niedaleko,przechodzi się przez ulicę i sąsiedni piękny hotel Radison Blu. Jedynym minusem jest to że nie ma żadnych dyskotek ale jest dla dzieci codziennie mini disco! Naprawdę polecam ten hotel a opinie typu :że jedzenie jest monotonne,że niema co jeśc to przesada! pozdrawiam!
    • 123patrycja123 Re: Regency Plaza Resort czy Park Inn? 12.07.11, 15:46
      Z całą pewności Park Inn!!! Jedzenie jak i pokoje bez zarzutu. A jeżeli za tym przemawia jeszcze niższa cena - to chyba nie ma wątpliwoścismile

OmniBusSimulator.pl | wakacyjna wymiana domów | kocioł acv | odzież | Drogeria Raan | baza noclegowa | www.alfamedio.pl
      • myku8 Park Inn? 12.07.11, 20:31
        Czy możesz cokolwiek więcej powiedzieć o hotelu Park Inn? chodzi mi o zejście do morza, plażę, rafy przy hotelu?
        Może ktoś inny mógłby napisać coś więcej o hotelu Park Inn
        • arabela27 zdecydowanie park inn 15.07.11, 13:54
          byliśmy w pod koniec maja br. Hotel jest super baseny z licznymi zjeżdżalniami każdy znajdzie coś dla siebie. Piwo faktycznie butelkowe w barze przy basenach jest też podawana Cola itp. z butelki. Pokoje duże i zadbane jak i cały kompleks. Przepyszne drinki w wersji All na tarasie. Mili kelnerzy nie nachalni może poza gburowatym Mohamedem przy basenach, który wiecznie robił łaskę, ze coś nalewa ale to tylko ten 1 typ.
          Co do plaży jak dla mnie beznadziejna - odpływy robią swoje. Pozostaje tylko pomost i snurkowanie tylko jak dla mnie jest jedno ale....prądy morskie jak dla mnie za mocne i szczerze mówiąc po 5 min zrezygnowałam ze snurkowania gdyż strasznie znosiło. Będą na nurkowaniu podpytywałam człowieka z bazy nurkowej i on potwierdził, że ta rafa faktycznie jest kiepska a prądy spore. Więc zależy czego oczekujesz. Mam porównanie z innym hotelem SHORS ALOHA gdzie rafa była przepiękna. Ale mimo wszystko polecam PARK INN jako hotel gdyż dzieci się w nim nie nudzą - miałam spokój przez cały pobyt a na nurkowanie, snurkowanie polecam wykupić rejs statkiem.
    • dorotakatarzyna Re: Regency Plaza Resort czy Park Inn? 17.07.11, 23:27
      Rok temu byliśmy w Regency. Było cudnie, poza: pokoje małe, łazienki brzydkie (kafelki odpadają, jednej pani zlew spadł jak chciała pranie robić, musiała zapłacić), a w basenie dziury, osobiście kafelkiem nogę pokaleczyłam. Poza tym super - miła obsługa, dużo zieleni, fajne animacje - także dla dzieci, po polsku.
      Jak są fajne baseny, to plaża niepotrzebna. Dzieciaki wolą w basenie pływać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka