Dodaj do ulubionych

Beach Albatros SUPER

18.07.11, 09:55
Witam. W sobotę wróciłam z hotelu Beach Albatros Garden w Hurgadzie. super polecam . Jesli macie jakieś pytania służę.
Obserwuj wątek
    • gezon Re: Beach Albatros SUPER 18.07.11, 10:52
      witam, jak z wyżywieniem? co dokładniesmile
      • darek.b70 Re: Beach Albatros SUPER 18.07.11, 10:58
        Widzę że zadowoleni i z hotelu i z biura czyli rady przy wyborze pomogły cieszę się i pozdrawiam. Teraz kolej na nas aby do 31.08
      • krakow1.pl Re: Beach Albatros SUPER 18.07.11, 11:40
        Jedzenie bardzo dobre urozmaicone, duzo przekasek pomiedzy głównymi daniami. mini aqua park dla dzieci w basenie rewelacja, do tego 4 duze rury wink naprade nie mozna sie nudzic animatorka z biura sky club rewelacyjna, kazde dziecko potrafi rozruszac. polecam gorąco.
        • alfaromeo75 Re: Beach Albatros SUPER 18.07.11, 15:00
          Potwierdzam byłam w sąsiednim Aqua blu również można korzystać z Albatros Garden mnie również bardzo sie podobało jedzenie super obsługa bardzo miła nikt z nas zemsty faraona nie dostał fajny basen z fala animacje dyskoteka w hotelu a jak ktoś chciał to codziennie wyjazd na dyskotekę do Hurgady z animatorką. Miałam okazje poznać Pania Magde z sky clubu mimo ze ja byłam z innego biura chętnie udzielała pomocy. Pozdrawiam Wszystkich którzy tam byli ja od 08.07 do 15.07 stanowczo za krótko teraz jade na 2 tygodnie.
          • darek.b70 Re: Beach Albatros SUPER 18.07.11, 23:47
            Podpisuje się pod tym hotelem super kompleks trzech hoteli jedzenie super czysto polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka