Dodaj do ulubionych

jungle aqua park

07.09.11, 10:37
witam, poczytałem sporo o tym hotelu ale mam dwa pytania do osób które były w tym hotelu:
1. Która strefę polecanie dla rodziny 2+1 aby był w pobliżu mały basenik i w miarę spokój , czy pokoje z pulu 1000,2000 czy te z 5000 .

2. Z wpisów wynika że plaza nie jest ciekawa czy ktoś ma jakieś miejsca aby 'tatuś" mógł gdzieś podejść na snurkowanie czy w grę wchodzi tylko wycieczka ?

PS. Wylot 11.09 z Katowic
Dziekuję za wszelkie rady.
Obserwuj wątek
    • grucha690 Re: jungle aqua park 07.09.11, 11:36
      właśnie wróciłemja mialem nr. pokoju 6000 i nie nażekam ale z malym dzieckiem to lepiej zaraz przy restauracjacj czyli 2000. zjezdzalnie dla maluchow są co prawda i przy restauracjacj i przy duzych zjezdzalniach ale znajomi sie przeniesli wlasnie do pokojow 2000 dla nich bylo lepiej. a co do nurkowania to tylko wycieczki crying
      • bonia01 Re: jungle aqua park 07.09.11, 14:05
        grucha690 z jakim biurem byłeś? I powiedz mi proszę gdzie umiejscowione są pokoje o tych numerach. W ubiegłym roku w czerwcu byłam w pokoju 5000 i wydawało mi się, że to jest na samym końcu i dalej już się chyba nie da. Mimo odległości od restauracji i aqua parku ta lokalizacja w niczym mi nie przeszkadzała.
        • grucha690 Re: jungle aqua park 07.09.11, 14:44
          byłem z alfa starem polecam wink a ja mialem 6035 pokoj fakt jest na samym konculicząc od recepcji ale... zaraz przy zjezdzalniach 2 min. do basenu ze sztuczna fala barem z przekaskami a spacerek na posilki bardzo wskazany wink)
          • borek_bb Re: jungle aqua park 07.09.11, 14:46
            dawaliście w paszport $ czy braliście co zostało przydzielone ?
            • camelka-krk Re: jungle aqua park 07.09.11, 17:36
              Polecam, naprawde świetny dla dużych i małych smile

LAST MINUTE Jungle Aquapark 4* ALL cena: 1639zł wylot 8.09 z WAW !!!

Rewelacyjna cena!!!!
              • kkk Re: jungle aqua park 07.09.11, 18:05
                Byłam tam - plaża ni eto że nie jest ciekawa - bo jest duża, czysta, maseee, leżaków, świetny all na plazy-picie i jedzenie, jest po prostu piaszczysta! taki gruboziarnisty piach - węc rajem dla snurkujących na pewno NIEjest. mozna popłynąc na wycieczke snurkową ale...kto był już w sharm, Tabie, Marsa... będzie rafami w Hrg mocnooooo rozczarowany niestety wink
                • borek_bb Re: jungle aqua park 07.09.11, 22:47
                  Mam jeszcze pytanie na temat swobody poruszania się po terenie atrakcji znajdujących się w hotelach Alf Leila Wa Leila oraz Dana Beach. Są jakieś ograniczenia ?
                  • kkk Re: jungle aqua park 08.09.11, 08:34
                    Jeśli jestes w hotelu Jungle to oczywiscie ze masz ograniczenia. Do Alf leili możesz pójsc wieczorem na pokaz, show taki, codziennie jest, płatny oczywiscie, zarz potem musisz opuscić hotel, chyba jest jakiś poczestunek przewidziany tez.
                    Dana beach... ogólnie nie wchodzi sie na teren hotelu - plaza jest wspólna dla ALf leili, Jungle, Dana,,, ale kazdyhotel ma tez wydzielona swoją strefę, równiez swoje bary z all.
                    Do Jungle z innych hoteli wchodzi sie do aquaparku za opłata, na cały dzien i korzysta z all ( w wyznaczonych barach), z aquaparku.
                    • bonia01 do grucha690 08.09.11, 10:56
                      Mam ostatnie pytanie. Czy wszyscy z Alfa Star byli kwaterowani w tej części hotelu co Ty? Czy zdarzyło się, że ktoś miał pokój 1... lub 2... ?
                      • grucha690 Re: do grucha690 08.09.11, 11:39
                        daja pokoje raczej kolo siebie...chodzi o dana grupe ktora przyjezdza w jednym czasie a nie z jakiego biura jest wink
                      • anita_szostak1 Re: do grucha690 08.09.11, 12:46
                        My mieliśmy pokój chyba 1992 - rewelacja. Na samym środku. Blisko do restauracji, blisko do aquapark. Grupa z którą przyjechaliśmy była rozrzucona. My wsadziliśmy w paszport 5$ i byliśmy obsłużeniu "very good", obok para nic nie dała i była obsłużona "good". Razem nas prowadzili do pokoi i my zostaliśmy na środku a ich poprowadził daleko.
                        • bonia01 anita_szostak1 08.09.11, 13:58
                          A czy też byłaś z Alfa Star?
      • kaczor82 Re: jungle aqua park 08.09.11, 14:22
        Ja z mężem będziemy do Jungle od 16.09 do 30.09. Byliśmy tam dwa lata temu. Mieliśmy pokój wtedy 2067 chyba, było cicho a zarazem wszędzie blisko. Będziemy starać się o podobna lokalizacje tym razem.
        Kto jedzie w tym terminie albo będzie już na miejscy??
    • borek_bb Re: jungle aqua park 09.09.11, 21:08
      Mam jeszcze pytanie o czas pomiędzy opuszczeniem pokoi a wyjazdem na lotnisku. Jak to zorganizować ? dokupić wyżywienie (chodzi o dziecko) czy kombinować coś z obsługa za bakszysz?
      • kxjp Re: jungle aqua park 10.09.11, 18:57
        w jungle opcję all... masz do końca pobytu w hotelu. Jak oddasz klucz/kartę do pokoju nikt ci opaski nie ściąga i gdybyś miał gdzie spać, możesz jeszcze cały tydzień przychodzić na wyżerkę. Nic się nie bój,wszystko idzie elegancko. W Jungle przeważają rodziny z dziećmi,małymi dziećmi i niemowlakami nawet.
        • borek_bb Re: jungle aqua park 10.09.11, 19:36
          Dzięki wszystkim za informację. Czas pakować walizki... i jutro pozostaje tylko jechać na lotnisko.
    • borek_bb Re: jungle aqua park 29.09.11, 14:27
      Wróciłem z Jungle - jeżeli ktoś ma pytania służę odpowiedzią.
      • india200 Re: jungle aqua park 30.09.11, 09:48
        będę w Jungle pod koniec listopada i zastanawiam się nad temp. wody w basenach, wiesz może od kiedy ją podgrzewają?
        • india200 Re: jungle aqua park 02.11.11, 18:09
          Podbijam wątek.Czy ktoś orientuje się kiedy zaczynają podgrzewać wodę w basenach w Jungle?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka