wczasy2 15.11.12, 10:17 Proszę o opinie o tym hotelu.Lecę 22.06.2013 z Rainbow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anoli83 Re: Best Western Marsa Alam 16.11.12, 11:33 Byłam w tym roku - nie polecam. Może dlatego, że była to moja kolejna już wizyta w Marsa Alam i spodziewałam się bardziej "marsaalamowego" standardu. Wcześniej mieszkałam w hotelu Resta Grand Resort - który mogę spokojnie polecić zarówno singlom jak i rodzinom z dziećmi. W Resta mieszkałam dwukrotnie (za każdym razem z Itaki - obsługa biura - bez zastrzeżeń). Best Western wybrałam ze względów finansowych - szukałam czegoś tańszego od Resty no i niestety wybrałam ten - byłam z Sun&Fun. Obsługa Sun&Fun bez zastrzeżeń. Do samego hotelu natomiast mnóstwo. 1. Warunki mieszkalne - mrówki, mrówki, wszedzie mrówki. Nawet w łóżku. 2. Fajna plaża - ludzi niewiele - jedyne plusy. 3. Jedzenie - masakra, mały wybór, ehhh porażka. Nie wróciłam z "zemstą Faraona" - a nie brałam żadnych leków osłonowych na żołądek. 4. Nachalni sprzątacze pokoju - mimo zostawianego niewielkiego bakszyszu, sprzątacz ciągle pytał mnie czy mogę mu rozmienić dolary na drobniejsze, dając do zrozumienia że chce większy bakszysz. Nie rozmieniłam - ostatniego dnia ukradł mi okulary przeciwsłoneczne z pokoju. 5. Animacje - najgorsze, jakie w życiu widziałam. 6. Wszędzie daleko - do Portu Ghalib musisz wziąc "taxi", co pociągnie Cię trochę po kieszeni. 7. Bardzo roszczeniowy i mało pomocny personel. Na szczęście mieszkałam tam tylko kilka nocy, mam nadzieję że Ty trafisz na lepsze "fluidy" - bo Marsa Alam to piękne okolice. Serdecznie pozdrawiam, życząc wspaniałego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
michalk1908 Re: Best Western Marsa Alam 19.11.12, 11:11 my bylismy 2 lata temu i było wszystko ok. jedzenie drinki napoje .Plaża super rafa też a mrówki w Polsce tez sa my w tym roku też się tam wybieramy aby za niewielkie pieniadze super odpoczać ja osobiscie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdam110 Re: Best Western Marsa Alam 23.11.12, 07:54 To był jeden z lepszych hoteli, w których byłam. Zależy czego oczekuje się od hotelu, moja siostra również tak jak anolik83 mieszkała w Resta Grand i jak przyjechała do nas w odwiedziny to powiedziała masakra, a nam bardzo się podobało. podaję link do mojej oceny www.holidaycheck.pl/detail-opinie_Best+Western+Hotel+Solitaire+Resort+Best+Western+Solitaire+jest+najlepszy-ch_hb-id_2194913.html byłam w 10-2010 i wróciłam w 5-2011 i byłam jeszcze bardziej zadowolona, bo obłożenie po rewolucji było może 20% a obsługa nosiła nas na rękach. Chyba, ze przez ten rok tak strasznie się zmieniło. >< Ale jak tam mieliśmy jechać to też czytaliśmy opinie, że brudno , nie ma co jeść itp. a tu link do moich zdjęć z tego hotelu fotoforum.gazeta.pl/a/61713.html Odpowiedz Link Zgłoś
wczasy2 Re: Best Western Marsa Alam 26.11.12, 14:16 Dziekuję za fotki ciekawa jestem jakim aparatem byly robione,czy pod woda czy z pomostu Odpowiedz Link Zgłoś