Dodaj do ulubionych

Lillyland Beach Hurghada

08.06.14, 22:55
Witam, mam wykupiony w Lillyland pokój typu chalet, czyli taki większy bungalow. Czy ktoś może mi powiedzieć czym on się różni od zwykłego bungalowu?
I druga kwestia - hotel jest bardzo rozległy. Polećcie wiec proszę jakiś zakres numeracyjny, żeby być blisko plaży. Czy oni tam są otwarci na takie sugestie odnośnie usytuowania pokoju? Czy przyznają pokoje jak leci?
Obserwuj wątek
    • szalonaaamamaaa Re: Lillyland Beach Hurghada 09.06.14, 08:01
      na sugestie z dolarkami w paszporcie zawsze są otwarci, my zawsze wykupujemy w biurze najtanszy pokoj a na miejscu bierzemy the bestsmile
      chalet bungalow jest tego typu,ze ma wydzieloną część sypialnianą lub jest dwupoziomowy osobisnie nie bylam w Lily, ale w kazdym hotelu jest to samo
      pozdrawiam
      • daniellap Re: Lillyland Beach Hurghada 09.06.14, 09:16
        No właśnie chodzi mi o to jak jest konkretnie w tym hotelu smile
        Bungalowy są duże - to wiem. Mają 65 m kwadratowych i oddzielną sypialnię. Ale my wzięliśmy chalet, czyli jeszcze większy pokój, tyle tylko, że nikt nie jest w stanie nam powiedzieć jak ten pokój wygląda i gdzie jest umiejscowiony. A zależy mi bardzo na tym, żeby być przy plaży, bo hotel jest ogromny i nie chcę w upale drałować 2 kilometry.
        Stąd pytanie do tych, którzy znają Lillyland. Jaki zakres numerów jest najlepszy, żeby dobrze trafić. I czy w tym zakresie mieszczą się te pokoje chalet.
        • li1210 Re: Lillyland Beach Hurghada 09.06.14, 19:18
          W tym hotelu wygląda to tak: przedpokój,sypialnia ,łazienka,i jeszcze jeden pokój /dla dziecka / Oprócz tego jest pomieszczenie z szafkami /mini kuchnia i jest tam czajnik/ Są odnowione.Byłam w takim bungalowie u znajomych. Był w dobrym położeniu -nie trzeba dużo chodzić /plaża ,restauracje/.Pozdrawiam-udanego urlopu.
    • anna_grzegorz Re: Lillyland Beach Hurghada 23.06.14, 09:12
      Czy jest ktoś, kto wybiera się do Lilly w terminie 7-21 sierpnia 2014 r.??
      Jedziemy z 8-letnią córką
      • didi_79 Re: Lillyland Beach Hurghada 04.07.14, 21:54
        Witam
        My będziemy od 1-15 sierpnia z 7 letnią córką i 3 letnim synem.
        • anna_grzegorz Re: Lillyland Beach Hurghada 11.07.14, 08:25
          Super, w takim razie na pewno się spotkamy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka