Dodaj do ulubionych

Royal albatros moderna

28.11.14, 22:23
Czy był ktoś w ostatnim czasie? Jak teraz wyglądają pokoje, bo na stronie hotelu super, a opinie takie sobie (chodzi mi o 2 z dostawką). Czy wszystkie baseny wyłożone są "wykładziną" zamiast kaflami? Czy to norma w Egipcie? Jak jest w sezonie (lipiec -sierpień ) z dostępnością leżaków? Będę wdzięczna za Wasze uwagi. A może ktoś poleci fajny hotel z ogrodem, dostępem do morza i zjeżdżalniami? Może być też Hurghada.
Obserwuj wątek
    • sandrula33 Re: Royal albatros moderna 29.11.14, 09:48
      to zależy ile chcesz wydać, w Hurghadzie mogę polecić ci kilka fajnych hoteli bo tu mieszkam, np. Albatros Palace, Titanic Palace, ale sporo ruskich nie tylko w sezonie, zawsze, Jazz Aquamarine, zjeżdżalnie wBlue Aquamarine ale można korzystać, jeśli chcesz w nowym centrum Hurghady to inna bajka.
      • martajoanna1 Re: Royal albatros moderna 29.11.14, 17:06
        Witaj. Szukam hotelu na przyzwoitym poziomie. Byłam dawno temu w Egipcie, w 3,5 gwiazdkach ale teraz szukam czegoś zdecydowanie lepszego. Musi być spory bo z dzieckiem (9 lat) w upał nie wyjdę w ciągu dnia. Nie zależy mi na rozgrywkach wokół hotelu. Hotel z ogrodem, zjeżdżalniami, własną pleżą. Ważne jest smaczne jedzenie i czystość. Mocno zastanawiam się nad jaz aquamarine, potem titanic ale ma słabe opinie co do wyżywienia. Chcialabym uniknąć walki o leżaki ale nie wiem czy w sezonie to realne. Co jeszcze możesz polecieć?
        • aguska10 Re: Royal albatros moderna 30.11.14, 21:20
          Ja tez sie wybieram z 9 latką, i myślę o Jaz w Hurgadzie. Polecić mogę Jungle i Aqua Blue.
          • martajoanna1 Re: Royal albatros moderna 30.11.14, 22:41
            Poważnie zastanawiam się nad jaz aquamarine i albatros palace. W albatrosie martwi mnie brak zjeżdżalni. Podobno można skorzystać z hotelu obok ale nie wiem jak z barem . W Jazie wydaje się , że jest trochę mało zieleni, może się mylę. Kiedy i skąd leci cie?
    • aguska10 Re: Royal albatros moderna 01.12.14, 14:38
      My się przymierzamy na 17 lipca na 11 dni z W-wy. Zastanawiam się kiedy rezerwować, aby było najtaniej.
      • sandrula33 Re: Royal albatros moderna 02.12.14, 12:20
        z hoteli w drugiej linii brzegowej ale z super aquaparkiem polecam Jungle aquapark, tuż przed Jungle jest Alf Leila wa Leila ale tu nie ma aquaparku, ale ram na pobyt dostaje się możliwość skorzystania z aquaparku i jungle, na plażę dowożą turystów bezpłatne busy kilka razy dziennie. Z sieci Picalbatros polecam również Aqua Vista hotel
        • martajoanna1 Re: Royal albatros moderna 02.12.14, 22:32
          Hotel bezwzględnie musi być przy plaży. Tak więc albo Albatros albo jaz.
      • martajoanna1 Re: Royal albatros moderna 02.12.14, 22:35
        Tanio jest teraz. Od 4 lat analizuje oferty i najtaniej jest na first minute. Z sun fun ten hotel na 2 tyg. Kosztuje 8,6, ale ja się jakoś go biura boję smile
        • perlik1973 Royal Albatros Moderna 2015 09.01.15, 12:40
          Witam,
          Kto wybiera się do tego hotelu? Wylot w okolicy 23.06.2015? Może uzbiera się jakaś grupa, a w grupie raźniej smile
        • perlik1973 Re: Royal albatros moderna 01.02.15, 18:42
          Witam
          Był w tym hotelu ktoś niedawno?
          Może też ktoś się do niego wybiera?
          • ewuchna0 Re: Royal albatros moderna 12.05.15, 16:07
            tak 21.07-04.08.15r
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka