Dodaj do ulubionych

Sunrise Select Royal Makadi

03.12.14, 08:34
Czy ktoś był w tym hotelu jak otwarto aqupark? Podobno miał zostać otwarty w październiku?
Proszę o info czy w tym hotelu są jakieś zjeżdżalnie dla 9 latki?
Obserwuj wątek
    • martajoanna1 Re: Sunrise Select Royal Makadi 03.12.14, 14:10
      Hej, wiem, że zastanawiałaś się nad Jaz Aquamarine, czemu zmieniłaś zdanie?
      • aguska10 Re: Sunrise Select Royal Makadi 03.12.14, 14:58
        dalej się zastanawiam smile i szukam lepszegosmile
        Sunrise ma więcej restauracji-są tematyczne w cenie i wydaje się ładniejszy wizualnie, a i więcej piachu na plażysmile
        Ale zjeżdżalnie podobają mi się lepiej w Jaz.

NO i bije się z hotelami i myslamisad Bo zalezy mi na atrakcjach dla 9 latki, a pojeść tez lubiesmile

A Ty się na coś zdecydowałaś?
        • martajoanna1 Re: Sunrise Select Royal Makadi 03.12.14, 16:45
          Na nicsmile Już zaczynam w paranoję popadaćwinkTen Jaz wydaje mi się taki trochę betonowywink i to morze takie nieciekawe (b. płytko, brak pomostu). Ja też lubię pojeśćwink, w przeciwieństwie do mojej córki, która jest niejadkiem, więc tez na dobrym jedzeniu (ale i na lodach itp.) mi zależy. Z doświadczenia lat poprzednich wiem, że fajnie jak w hotelu są duże zjeżdżalnie - ale to są takie "chwilowe atrakcje", dobrze jak jest też duży, w miarę płytki basen dla dzieci ze średnimi zjeżdżalniami lub jakąś konstrukcją, statkiem itp. ja osobiście lubię, jak to jest łączka a nie betonwink W miarę spełniałby te oczekiwania albatros beach resort, ale znów pokoje malutkie (24 m.). Bardzo chwalą Albatros Palace, ale brak zjeżdżalni.... Nie wiem, a czas ucieka, w Rainbow first kończy sie 19 gr.
          • colin1974 Re: Sunrise Select Royal Makadi 03.12.14, 17:14
            Z mojego doświadczenia wynika że czym więcej szukasz trudniej wybrać ,a bo to ,a bo tamto.
            Byłem w Sunrise i Aquamarine i oba hotele godne polecenia .
            Co do plaży na pewno Sunrise wygrywa ,baseny lepsze w Aquamarine no i chyba lepsza obsługa też w Aquamarine co oczywiście nie neguje Sunrise.
            My też wybieraliśmy z pośród ok 20 hoteli w Turcji i wybraliśmy hotel na Fuercie .
          • aguska10 Re: Sunrise Select Royal Makadi 03.12.14, 20:21
            no patrz mam takie same wymaganiasmile
            Ja tez oglądam, dziele, mierze, liczę i tez popadam w obłęd, bo nie znalazłam żadnego w którym by mi odpowiadało wszystko.
            Dla mojej córki muszą być zjezdzalnie, inaczej by się zanudziła. Daj znać jak coś znajdzieszsmile
            • martajoanna1 Re: Sunrise Select Royal Makadi 04.12.14, 11:25
              A nad tym hotelem w Sharm (Royal Albatros Moderna?, ma i duże i małe zjeżdżalnie i jest, sieć Pickalbatros...)?
            • martajoanna1 Re: Sunrise Select Royal Makadi 08.12.14, 21:39
              Auguska zdecydowałaś się na coś?
              • aguska10 Re: Sunrise Select Royal Makadi 09.12.14, 11:35
                moja znajoma chce do Titanica, oglądam go, ale w Sun Fun od 08/12 wzrosła cena o 1000zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka