streamers 01.02.09, 17:33 Witam Czy ktoś z Was był w tym hotelu? Jakie są wasze opinie? Ile płaciliście za 14 dniowy pobyt pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suhotnik Re: LTI TITANIC BEACH & AQUA PARK 5* 28.06.09, 22:08 Nikt nie był w tym hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
majkatrzaskowska Re: LTI TITANIC BEACH & AQUA PARK 5* 30.06.09, 12:26 Nie był ale będzie. Wylot 03.07.2009 z Warszawy. Wrażenia po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
cobrarum Re: LTI TITANIC BEACH & AQUA PARK 5* 01.07.09, 02:44 I ja tam będę.Wylot 03-07 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
leszekmarciniak Re: LTI TITANIC BEACH & AQUA PARK 5* 01.07.09, 13:19 witam.my lecimy 28 sierpnia.prodimy opisać wrażenia po powrocie.Życzymy udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
helena.girko Re: LTI TITANIC BEACH & AQUA PARK 5* 27.09.09, 20:58 Co prawda hotel jest ładny a obsługa sprzątająca i podająca posiłki bardzo miła. Niestety hotel jest niebezpieczny dla turystów. Na początku września wykupilismy w Itace 2-tygodniowy pobyt w hotelu (seguerując sie dobrymi opiniami). Na początku wrzesnia miałam bardzo poważny wypadek w aqua parku i straciłam przytomność (pomimo zachowania reguł ostrozności). Wypadki oczywiscie sie zdarzają jednak w tym przypadku przerażające było zachowanie obsługi aqua parku. Nikt nie chciał wezwać do nas lekarza, obsługa na wszelkie sposoby próbowała ukryć fakt iż do wypadku doszło na terenie aqua parku, dochodziło do takich absurdów iż pomimo widocznego zlamania obojczyka próbowano nam wmówić ze nie potrzebujemy lekarza i wszystko wyglada normalnie. Po tym jak oddzyskała przytomność menager aqua parku nie chciał nas zaprowadzic (o przyprowadzeniu lekarza do nas nie było nawet mowy) do lekarza bo oboje bylismy w kostiumach kąpielowych. Pan nie mogł zrozumiec ze tak widoczne zlamanie obojczyka wraz z ewidentną raną skutecznie uniemozliwa mi włożenie bluzki. Z duzym opoznieniem trafiłam do szpitala, hotel nie zainteresowała sie czy potrzeban nam jest pomoc ani takze nie wskazał nam drogi do szpitala (konieczna byla operacja). Z przykroscia stwierdzam iż w hotel LTI titanic beach raczej nie jest zainteresowany zdrowiem swoich gości a wrecz przeciwnie skutecznie stara się ukryć wszelkie tego typu zajścia aby nikt nie mógł niczego zobaczyć. Jednym słowem stanowczo odradzam wizyty w LTI w Hurgadzie. Jeżeli jednak ktoś się zdecyduje to powinien upewnić się ze ma aktulne ubezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sama31 LTI titanic 27.03.10, 23:05 Ja byłam w tamtym roku i stanowczo odradzam ten hotel. animatorzy masakra,wieczorami idzie paść z nudów,plaża to raczej sam piasek bo woda jest w odległości 1 km takie odpływy,w około pełno gości ze wschodu Odpowiedz Link Zgłoś
robsch Re: LTI titanic 25.06.10, 14:13 Wróciliśmy 18.06.2010 - Mam inne zdanie , ale któż nie pozwala nam się pięknie różnić ?! Hotel duży prawie 600 pokoi ,więc na indywidualne traktowanie nie ma co liczyć ,jak jest odpływ to rzeczywiście woda się cofa ok 300 m a nie kilometr !!! Nie wiem co można nazwać masakrą i na co liczyła "sama31" ? na lektykę i araba na kazde skinienie ? ... ale już podczas spotkania z rezydentką poznaliśmy sporo fajnych współtowarzyszy wypoczynku z którymi swietnie spędzało się czas .Teren rozległy i każdy znajdzie znajdzie miejsce dla siebie - chcesz zjeżdżać na pontonie ,chcesz snurkować - proszę na molo ,chcesz grać w siatkówkę - proszę - nawet odbyliśmy śmieszny mecz z rosjanami ! pozdrawiam przy okazji - świetna ekipa ! Nie polecam marudom którzy szukają na wakacjach kurzu na parapecie ,znajdą napewno.Ekipa sprzątająca to Faceci ,mili i sympatyczni .Wywaliło u nas z kanalizacji ( zapchana - smród jak byk ) po 10-15 minutach był hydraulik i po następnych 10 min posprzątane i bez śladów ! Super ! Wśród naszych nowo poznanych znajomych opinię hotel dostał pozytywną - nawet od tych "Ą-Ę" pozdrawiam i polecam Robert Odpowiedz Link Zgłoś
mila9910 Re: LTI titanic 26.06.10, 13:51 Super, podoba mi się opis. Właśnie jutro tam lecę i mam zamiar świetnie się bawić i odpoczywać....dla tych co polecą po mnie-wrażeniami się podzielę po powrocie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
blueazur Re: LTI titanic 02.07.10, 12:50 Wczoraj wróciliśmy i jesteśmy suuuuper zadowoleni!! Wszystko w hotelu na dobrym poziomie i najważniejsze - miła i dyskretna obsługa. Naprawdę odpoczeliśmy i pierwszy raz nic nie zakłóciło naszego spokoju.Pierwszy też raz faraon oszczędził naszą rodzinkę chociaż jedliśmy i piliśmy wszystko. W dzień masa basenów , snurkowanie, aquapark wieczorkiem meczyk na dużym ekranie,disco kids,jakieś show póżniej fajne disco do 2.00. Jedzenie o każdej porze. Nawet w nocy były kanapki które chetnie wciagaliśmy po nocnym szaleństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
aawonka1 Re: LTI titanic 02.07.10, 20:16 Świetny wybór , można jechać bez obaw. Fantastyczne miejsce dla rodzin z dziećmi.Nie ma mowy o nudzie , tydzień w tym hotelu to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
misiisia Re: LTI titanic 03.07.10, 17:24 Witaj Mam nadzieję , że jak wrócisz to napiszesz coś na temat aferki z ropą na plażach Hurghady bo lecę pod koniec lipca i mam obawy.... Liczę ja jakieś szczere komunikaty na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
mila9910 Re: LTI titanic 14.07.10, 07:39 Wróciłam z Titanic Beach i pobyt w tym hotelu uważam za bardzo udany. Jedyna rzecz to to, że w części z pokojami od 5000 są prowadzone roboty remontowe i niestety to skrzydło nie jest wyłączone z użytku. Właśnie w pierwszym tygodniu tam mieszkaliśmy i tuż za ścianą naszego pokoju od rana do wieczora był hałas, ale po interwencji zmieniono nam pokój i wszystko już było ok. Sam hotel godny polecenia, codziennie zmieniano pościel i dokładnie sprzątano pokoje. Lodówka uzupełniana w colę, sprait, fantę i wodę mineralną. Panowie obsługujący mili i uśmiechnięci, baseny codziennie sprzątane. Fajny aqu park, a samo otoczenie sprzyjające spacerom. Można generalnie nie wychodzić z hotelu żeby znaleźć sobie zajęcie od rana do wieczora. Polecam odpoczynek w tym hotelu, życzę miłego odpoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: LTI titanic 27.07.10, 10:58 Mam pytanie do osób, które ostatnio były w tym hotelu. Jak wyglądają tam atrakcje dla dzieci? Czy są animacje i czy są prowadzone po polsku (jeśli nie to w jakim języku?). Czy jest mini club? Czy dzieci można zostawić na jakiś czas pod opieką animatora? W katalogu Sun&Fun znalazłam informację, że na terenie hotelu jest restauracja serwująca posiłki specjalnie przygotowane dla dzieci - jak to wygląda? Będziemy tam z dwójką dzieci w terminie 14-28 sierpnia 2010. Będę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
misiisia Re: LTI titanic 14.08.10, 16:56 Wczoraj wróciłam i było SUPER!!!! Najchętniej jeszcze dziś bym pojechała ponownie)) Zakochałam się w nurkowaniu- świat pod wodą jest bajeczny!!!! WRÓCĘ TAM! Odpowiedz Link Zgłoś
misiisia Re: LTI titanic 27.08.10, 18:39 no i wracam tam w październiku,,, pokochałam nurkowanieKurs już zaczynam lada dzień oczywiście jadę do Titanic Beach)) Odpowiedz Link Zgłoś
roullette Re: LTI titanic 03.10.10, 10:41 Hej misiisia ! Lecimy do LTI T. 7-21 10. też nurkujemy (z polskiej bazy w Hurghadzie, transfer z i do hotelu bezpłatny) - serdecznie polecamy i do zobaczenia prawdopodobnie Odpowiedz Link Zgłoś
misiisia Re: LTI titanic 04.10.10, 16:49 Hej roullette A ile płacicie za dzień nurkowy?(dwa nurki plus lunch) My byliśmy w tym hotelu w sierpniu i płaciliśmy 40$ z centrum nurkowego przy plaży. Fajnie macie że lecicie na dwa tygodnie.. my niestety tym razem tylko na tydzień. Jedziemy w dwie pary - wylatujemy z Gdańska do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
tu_nia Re: LTI titanic 17.10.10, 23:34 jakiewycieczki mozna kupic na miejscu, czy z terenu hotelu jest lodz ze szklanym dnem?i moze ktos korzystal zmasazy??jaka oferta i jak cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś