Dodaj do ulubionych

Polacy, ktorzy studiowali na Wegrzech

02.05.11, 12:51
Hej, pisze prace magisterska o Polakach, ktorzy studiowali na Wegrzech. W zwiazku z tym poszukuje osob, ktore mialyby czas i ochote spotkac sie i opowiedziec o swoich wrazeniach, wspomnieniach itd. :) Mysle, ze warto takie rzeczy utrwalic :)
Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • plhubeata Re: Polacy, ktorzy studiowali na Wegrzech 05.05.11, 08:35
      jestem chętna
      ;zaczęłam w 1980 roku-wielkie przemiany w Polsce
      • inspiration_point Re: Polacy, ktorzy studiowali na Wegrzech 07.05.11, 16:29
        swietnie :) a moglabym prosic o jakies namiary, zeby sie z Pania skontaktowac? :)
        • plhubeata Re: Polacy, ktorzy studiowali na Wegrzech 07.05.11, 18:07
          mieszkam i pracuje w Polsce , Bełchatow, tel.793169022
          pozdrawiam
          • inspiration_point Re: Polacy, ktorzy studiowali na Wegrzech 16.05.11, 14:36
            plhubeata napisała:

> mieszkam i pracuje w Polsce , Bełchatow, tel.793169022
            > pozdrawiam

Dziękuję za telefon, szkoda, że mieszka Pani tak daleko, ja jestem spod Warszawy i na razie skupiam się na poszukiwaniach osób z W-wy i okolic :) Ale nie mówię ostatecznie nie :)
    • pkaszuba Re: Polacy, ktorzy studiowali na Wegrzech 07.05.11, 19:09
      Witam ja zaczalem studia 93 r. Oraz mieszkam w warszawie chetnie pani pomoge
      • inspiration_point Re: Polacy, ktorzy studiowali na Wegrzech 16.05.11, 14:33
        pkaszuba napisał:

> Witam ja zaczalem studia 93 r. Oraz mieszkam w warszawie chetnie pani pomoge

Super, czy mogłabym prosić o jakieś namiary, żeby się z Panem skontaktować ? Ja mieszkam pod Warszawą, ale codziennie jestem w stolicy:)
        • pkaszuba Re: Polacy, ktorzy studiowali na Wegrzech 16.05.11, 15:22
          Prosze napisac mi maila z nr telefonu to zadzowie
          • inspiration_point Re: Polacy, ktorzy studiowali na Wegrzech 17.05.11, 07:57
            pkaszuba napisał:

> Prosze napisac mi maila z nr telefonu to zadzowie

Już wysłałam:)
    • waldekbp Re: Polacy, ktorzy studiowali na Wegrzech 09.05.11, 19:53
      Witam!
      Przy odrobinie zachodu sporo kontaktów można odnaleźć poprzez naszą klasę. Tylko trzeba przeszukać uczelnie węgierskie.
      Mam też pytanie jaki okres obejmuje Pani praca?

Pozdrawiam
      • inspiration_point Re: Polacy, ktorzy studiowali na Wegrzech 16.05.11, 14:40
        waldekbp napisał:

> Witam!
        > Przy odrobinie zachodu sporo kontaktów można odnaleźć poprzez naszą klasę. Tylk
        > o trzeba przeszukać uczelnie węgierskie.
        > Mam też pytanie jaki okres obejmuje Pani praca?
        >
        > Pozdrawiam

Pierwotny zamysłem były lata 50-te (studenci przed 1956 i po), ale wszystko zależy od tego czy i ile osób uda mi się znaleźć, więc pewnie lata te będą trochę modyfikowane :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka