andresz5 15.07.06, 12:01 Na przełomie sierpnia i września wybieram sie samochodem do Eger. 1. czy trasa E77 to dobry wybór? 2. czy możecie polecić miejsca noclegowe w mieście (czy ktoś próbował akademików)lub w okolicach (np. Egerszalok)? pozdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nyirfa Re: Nocleg w Eger 16.07.06, 00:48 Ja w zeszłym roku nocowałam w Akademiku należącym do Eszterházi Károly Főiskola przy Leányka u. 6. Wiem że są tam w sumie trzy budynki. Ja byłam w pierwszym. Warunki w pokoju w porządku, toaleta i prysznice na korytarzu i juz troche gorsze. Oferują też dostęp do internetu za darmo. Cena bardzo przystepna. Za jedną noc w pokoju 2 os. zapłaciłam 1310 Forintów. Akademik super położony bo tuż za zamkiem, a właściwie nad zamkiem. Byłam w lipcu i bez wcześniejszej rezerwacji. Zawsze możesz się też udać do tamtejszej informacji turystycznej lub wcześniej do nich napisać - oni bardzo chętnie coś doradzą. Odpowiedz Link
andresz5 Re: Nocleg w Eger 16.07.06, 10:39 Dzięki za odpowiedź. Właśnie te akademiki mam na celowniku. Odpowiedz Link