Gość: zzz IP: *.chello.pl 01.04.04, 14:02 bardzo fajna i przyjemna komedyjka ,mnie sie podobała daje 4+/6 i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emeryt Starsza pani i ten film , musi zniknąć IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 03.04.04, 18:00 Co Jasiek , jak myslisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepper kolejna komedia a la Notting Hill. Ona byla lepsza IP: *.chello.pl 11.04.04, 17:03 Brrr.. Ciekawe co bedzxie gorsze: to, czy ta komedia z Bennem Affleckiem i Jennifer. Brrr Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica jak komedia? 13.04.04, 10:11 o którym filmie piszesz? Affleck i ...? w czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daad Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 19:13 Marna komedia. Naprawdę żadna rewelacja. Zaczynam dochodzić do przekonania, że scenarzysci nie mają już pomysłów na dobrą komedie, czego ten film jest przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica gdybym poszła na ten film do kina... 15.04.04, 08:12 ...to by mnie rozniosło :-) strata kasy. a tak u znajomych na kompie... marność, marność nad marnościami... a niby taka dobra ekipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 09:51 Bardzo kiepska komedia, nie mam pojecia dlaczego tak reklamowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaniKazia Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.stacje.agora.pl 16.04.04, 10:35 gniot jakich malo, nawet na video sie nie nadaje w zasadzie zaden z zartow nie byl nawet srednio smieszny 3 gwiazdki??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.presscd.pl / 213.17.245.* 16.04.04, 11:50 Taaaaa..... duzo zrozumienia dla tego filmu wykazal recenzent GW.... Zainteresowanym przypominam, ze wg Gazety Matrix (pierwszy) tez zasluzyl na trzy gwiazdki. Czyli ze to niby porownywalne filmy pod wzgledem jakosci :) Jesli ktos lubi sie zarykiwac z tego, ze ktos sie potknal o dywan albo narzygal komus na glowe, to spokojnie moze isc na Starsza pania..... Normalnym odradzam. Poziom dowcipu tak zenujacy, ze az nie moglem uwierzyc, ze ktos wpakowal pieniadze w taka produkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radish@gazeta.pl Takiego gniota dawno nie było. IP: *.akademiki.uni.torun.pl 16.04.04, 11:46 Szkoda Kasy. Poprostu DNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nacia Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.tele2.pl 16.04.04, 13:26 Ten film zapowiada się super !!!! Fajna komedia z dobrą obsadą. Pójdźcie koniecznie !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cailin Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 19.04.04, 19:36 a ty co? etatowa naganiaczka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webn The New Simpsons i Dupelex IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 16.04.04, 14:28 Pan Scenarzysta i pomyslodawca tego filmu LARRY DOYLE , ma na koncie scenariusze do seriali animowanych rodem z MTV , "The Simpsons" czy "Beavis and Butt-heat " ,a tagze "Looney Tunes". Podobno przy scenariuszu pomagal mu przyjaciel Bena S. JOHN HAMBURG rezyser podobnej w humorze komedii romantycznej "Nadchodzi Polly" , ktory tu - gra Mr.Friedmana. I wystarczy tylko sie zastanowic , by wiedziec - czy warto? . Pmoss , ku chwale reklamy daje te trzy gwiazdki , bo pisze cos na odwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaniKazia Re: The New Simpsons i Dupelex IP: *.stacje.agora.pl 16.04.04, 17:38 w swojej stylistyce beavis i simpsony lubie, ale ten durny film nawet taki nie byl, wszystko tak cienkie ze az boli, a na powyzszych kreskowkach bawilam sie czasami calkiem calkiem wciaz nie moge odzalowac tycg 2 godzin czy ile tam to arcydzielo trwalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektroluxia ;) Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 17:01 Żeby stwierdzić, że ten film jest TRAGICZNY wystarczy zobaczyć jego zwiastuny. Bleh:P /)/) ( '.' ) ("')("') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tech Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 11:54 Na komedię to film za mało śmieszny a na horror za mało krwawy, w dodatku obrzydliwy i kompletnie pozbawony sensu, dno zupełne, dono szkoda kasy i czasu bo wyjścu z kina czułem się zażenowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eol Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 22:29 A mnie się podobał. Arcydzieło to to nie jest, ale zażenowania po wyjściu z kina nie czułem. Gniot? To co powiecie o "Nadchodzi Polly"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 15:03 Starsza pani .... to odjazdowy film. trzeba przyznać że jest troche zbocziny. ale naprawde jeśli ktoś lubi sie pośmiać to koniecznie musi na niego pójść. byłam na nim z kumpelami ok. 2 tygodnie temu i nadal sie z niego śmiejemy i cytujemy teksty. Naprawde to nie były stracone pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larunia Starsza pani musi zniknąć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 22:38 A mnie i mojemu mężowi bardzo się podobało. Miły, przyjemny filmik, momentami bardzo śmieszny, momentami mniej. Bardzo polecamy na nudne popołudnie Odpowiedz Link Zgłoś