Dodaj do ulubionych

Starsza pani musi zniknąć

IP: *.chello.pl 01.04.04, 14:02
bardzo fajna i przyjemna komedyjka ,mnie sie podobała daje 4+/6 i polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: emeryt Starsza pani i ten film , musi zniknąć IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 03.04.04, 18:00
      Co Jasiek , jak myslisz ?
    • Gość: pepper kolejna komedia a la Notting Hill. Ona byla lepsza IP: *.chello.pl 11.04.04, 17:03
      Brrr.. Ciekawe co bedzxie gorsze: to, czy ta komedia z Bennem Affleckiem i
      Jennifer. Brrr
      • lunatica jak komedia? 13.04.04, 10:11
        o którym filmie piszesz? Affleck i ...? w czym?
        • snoopi99 Re: jak komedia? 13.04.04, 22:42
          chodzi o film "Gigli"
    • Gość: daad Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 19:13
      Marna komedia. Naprawdę żadna rewelacja. Zaczynam dochodzić do przekonania, że
      scenarzysci nie mają już pomysłów na dobrą komedie, czego ten film jest
      przykładem.
      • lunatica gdybym poszła na ten film do kina... 15.04.04, 08:12
        ...to by mnie rozniosło :-) strata kasy. a tak u znajomych na kompie...
        marność, marność nad marnościami... a niby taka dobra ekipa.
    • Gość: rafal Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 09:51
      Bardzo kiepska komedia, nie mam pojecia dlaczego tak reklamowana.
    • Gość: PaniKazia Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.stacje.agora.pl 16.04.04, 10:35
      gniot jakich malo, nawet na video sie nie nadaje

w zasadzie zaden z zartow nie byl nawet srednio smieszny

3 gwiazdki??!!!
      • Gość: ji Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.presscd.pl / 213.17.245.* 16.04.04, 11:50
        Taaaaa..... duzo zrozumienia dla tego filmu wykazal recenzent GW....
        Zainteresowanym przypominam, ze wg Gazety Matrix (pierwszy) tez zasluzyl na
        trzy gwiazdki. Czyli ze to niby porownywalne filmy pod wzgledem jakosci :)
        Jesli ktos lubi sie zarykiwac z tego, ze ktos sie potknal o dywan albo narzygal
        komus na glowe, to spokojnie moze isc na Starsza pania..... Normalnym odradzam.
        Poziom dowcipu tak zenujacy, ze az nie moglem uwierzyc, ze ktos wpakowal
        pieniadze w taka produkcje.
    • Gość: radish@gazeta.pl Takiego gniota dawno nie było. IP: *.akademiki.uni.torun.pl 16.04.04, 11:46
      Szkoda Kasy. Poprostu DNO!!!
    • radish Takiego gniota dawno nie było. 16.04.04, 11:47
      KOMPLETNE DNO!!!
    • Gość: Nacia Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.tele2.pl 16.04.04, 13:26
      Ten film zapowiada się super !!!! Fajna komedia z dobrą obsadą. Pójdźcie
      koniecznie !!!!!!!
      • Gość: cailin Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 19.04.04, 19:36
        a ty co?
        etatowa naganiaczka??
    • Gość: webn The New Simpsons i Dupelex IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 16.04.04, 14:28
      Pan Scenarzysta i pomyslodawca tego filmu LARRY DOYLE , ma na koncie
      scenariusze do seriali animowanych rodem z MTV , "The Simpsons" czy "Beavis
      and Butt-heat " ,a tagze "Looney Tunes".
      Podobno przy scenariuszu pomagal mu przyjaciel Bena S. JOHN HAMBURG rezyser
      podobnej w humorze komedii romantycznej "Nadchodzi Polly" , ktory tu - gra
      Mr.Friedmana. I wystarczy tylko sie zastanowic , by wiedziec - czy warto? .
      Pmoss , ku chwale reklamy daje te trzy gwiazdki , bo pisze cos na odwrot.
      • Gość: PaniKazia Re: The New Simpsons i Dupelex IP: *.stacje.agora.pl 16.04.04, 17:38
        w swojej stylistyce beavis i simpsony lubie, ale ten durny film nawet taki nie
        byl,
        wszystko tak cienkie ze az boli,
        a na powyzszych kreskowkach bawilam sie czasami calkiem calkiem

wciaz nie moge odzalowac tycg 2 godzin czy ile tam to arcydzielo trwalo
    • Gość: elektroluxia ;) Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 17:01
      Żeby stwierdzić, że ten film jest TRAGICZNY wystarczy zobaczyć jego zwiastuny.
      Bleh:P
      /)/)
      ( '.' )
      ("')("')
    • Gość: tech Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 11:54
      Na komedię to film za mało śmieszny a na horror za mało krwawy, w dodatku
      obrzydliwy i kompletnie pozbawony sensu, dno zupełne, dono szkoda kasy i czasu
      bo wyjścu z kina czułem się zażenowany.
    • Gość: eol Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 22:29
      A mnie się podobał. Arcydzieło to to nie jest, ale zażenowania po wyjściu z
      kina nie czułem. Gniot? To co powiecie o "Nadchodzi Polly"?
    • Gość: Niki Re: Starsza pani musi zniknąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 15:03
      Starsza pani .... to odjazdowy film. trzeba przyznać że jest troche zbocziny.
      ale naprawde jeśli ktoś lubi sie pośmiać to koniecznie musi na niego pójść.
      byłam na nim z kumpelami ok. 2 tygodnie temu i nadal sie z niego śmiejemy i
      cytujemy teksty. Naprawde to nie były stracone pieniądze.
    • Gość: Larunia Starsza pani musi zniknąć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 22:38
      A mnie i mojemu mężowi bardzo się podobało. Miły, przyjemny filmik, momentami
      bardzo śmieszny, momentami mniej. Bardzo polecamy na nudne popołudnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka