Dodaj do ulubionych

American Pie **

IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.04, 10:31
www.zeta-jones.stopklatka.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Kevin Re: American Pie ** IP: *.gronet.pl / 83.16.105.* 12.07.04, 15:05
      Film American Pie jest naprawde Extra, niektóży uważają go za niesmaczny ja
      uwazam ze jest cool! Polecam go wszystkim powyzej 3 roku zycia!!:)
    • ajsch Re: American Pie ** 12.07.04, 16:16
      takich filmow to nawet nie warto komentowac...
      • Gość: made in china Re: American Pie ** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 16:54
        bylam na american pie:wesele i zlasowalam sobie wtedy mozg jak nigdy, do dzis
        zaluje ze wydalam kase na bilet do kina
        • klee Świadome obcowanie z kinem 25.07.04, 17:07
          Myślę, że to ogólnie dość niebezpieczne (by nie powiedzieć nierozsądne)
          wybierać się na film, o którym nic się nie wie. Nie chodzi tu nawet o
          pieniądze, ale o zmarnowany czas czy - co już naprawdę bolesne - skazanie się
          na obcowanie z - by użyć omówienia - tego rodzaju produktem.

Może kilka razy w życiu zdarzyło mi się wybrać na film, o którym nic przedtem
          nie przeczytałem (a bywam w kinie po kilka razy w tygodniu, jeśli repertuar mi
          to umożliwia). Miałem to szczęście, że raz się tylko sparzyłem, ale to mi
          wystarczy. Ogólnie kieruję się zasadą, by nie przystępować do oglądania czegoś,
          o ile nie poprzedziłem tego lekturą na temat tego czegoś. Czasem zdam się na
          radę przyjaciół, którym mogę zaufać i którzy mnie znają, ale i oni potrafią się
          pomylić co do trafności sugestii i nie do końca rekomendowane przez nich filmy
          trafiają w mój gust.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka