Gość: grey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:03 Jakie znacie najlepsze cytaty? Z filmów, bajek ale również wypowiedzi znanych i nie tylko. To co kiedyś usłyszeliście i rozbawiło was do łez albo zapadło w pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: NAJLEPSZE CYTATY 21.07.04, 15:08 "Uwielbiam zapach napalmu o poranku" - może być? Odpowiedz Link Zgłoś
madziurex Re: NAJLEPSZE CYTATY 21.07.04, 20:11 Cytaty z Woody'ego Allena. Nie do pobicia. www.woodyallen.art.pl/cytaty.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey Re: NAJLEPSZE CYTATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:11 wszystko może być :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: NAJLEPSZE CYTATY IP: *.chello.pl 21.07.04, 23:25 ja uwielbiam cytat z Powrotu Batmana (moze mniej ambitnie, ale co mi tam) jak Catwoman po zrobieniu totalnej rozpierduchy w swoim mieszkaniu mowi do swojej kotki: "I don't know how about you, Miss Kitty, but I feel so much yummier." (nie wiem jak ty, panno Kiciu, ale ja czuje sie o niebo lepiej) uwielbiam ta scene :) Odpowiedz Link Zgłoś
lostdog Re: NAJLEPSZE CYTATY 24.07.04, 01:27 Monty Python - skecz z martwą papugą i słynna kwestia "The parrot is no more" :)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: made in china Re: NAJLEPSZE CYTATY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 16:50 mnie sie bardzo podoba, jak ciastek w 2 shreku mowi cos w rodzaju: "Sztringi" na pytanie jaki rodzaj kobiecej bielizny nosi Pinokio... Odpowiedz Link Zgłoś