Gość: Nik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 10:20 Dla mnie "Flash Gordon" to super film. Mam nadzieję że ten nowy nie będzie gorszy. Na nowej "Planecie małp" strasznie sie zawiodłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kwasimłodo Re: "Flash Gordon" powróci IP: *.fe.bosch.de 06.08.04, 15:59 Czy to przypadkiem nie chodzi o tego sławnego Gordona co z flaszy popija a w międzyczasie podrywa ślicznotki na każdej odwiedzonej planecie małp. Jeżeli tak, to na pewno będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekP Re: "Flash Gordon" powróci IP: *.net-serwis.pl 06.08.04, 21:01 FLASH GORDON to przede wszystkim QUEEN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: "Flash Gordon" powróci 06.08.04, 22:27 Dokładnie. ja to się boję że nowy Flash będzie miał gębe Pitta (choć nie straszne mi to) a Queenowe hity spiewac będzie Robbie W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marc Re: "Flash Gordon" powróci IP: *.mcg.pl / *.mcg.pl 07.08.04, 01:58 Nie przesadzajcie. "Highlander" to niby tez Queen a jednak nie za muzyke lubimy ten film. A co do obsady to pierwszym kandydatem jaki mi sie nasunal w roli Flasha jest Luke Wilson, mysle ze bylby idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: "Flash Gordon" powróci 07.08.04, 02:07 Ejno, między hajlanderem a fleszgordonem jest dyferencja. A Luke Wilson faktycznie, jest wymarzony do tej roli, tylko niech przybierze wyraz twarzy pt. "serio" choć raz w życiu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dekris Re: "Flash Gordon" powróci 08.08.04, 00:21 A kto zagra tytułową rolę? Ashton Kutcher (ten od Demi Moore) ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś