Gość: Liquid IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 10.08.04, 20:24 Jak dla mnie film jest bardzo fajny trzymający w stylu Final Fantasy :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CRAFT Re: Chińskie duchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 01:46 SUPER FIL NAJLEPSZE FILM JAKI OGLODAŁEM WŁAĆ NIE TAKIE FILMY LUBJE HISKIE BI JA TYKI I LATANIE TROHE PODOBNE DO BAJKI DRAGON BAL Z POLECAM WSZYSTKIM TEN FILM JEST SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CRAFT Re: Chińskie duchySUPER FIL NAJLEPSZE FILM JAKI OG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 01:47 OKI FILM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon 13 Re: Chińskie duchySUPER FIL NAJLEPSZE FILM JAKI O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 17:48 O tak zgadzam się z tobą! a czy można Sciągnąć 1,2,3 część z internetu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon 13 Re: Chińskie duchySUPER FIL NAJLEPSZE FILM JAKI O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 17:50 O tak! a czy można Sciągnąć 1,2,3 część z internetu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon 18 Re: Chińskie duchy IP: *.aw / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:08 Widzałem 1i3 część i bardzo mi sie podobały.Film otula nutka chińskich opowiści a efekty specjalne i walki dodają mu tego czegoś że niesposób oderwać sie od niego koneserom takich gatunków filmów.Kto ma 2 część Help :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yuhas Re: Chińskie duchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:46 No wiesz co obrażasz finala:) Ale film jest ŚWIETNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super śmieszny i w ogóle the best film z HK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnostic Re: Chińskie duchy IP: *.chello.pl 13.03.05, 14:54 Wspaniały film: wzruszająca i klimatyczna muzyka. 1000 razy lepsze od spania na władcy pierścieni. A efekty specjalne... mmmm, czegoś takiego nie zobaczy się nawet w rysowanej mandze czy jakimś dragonballu, konwencjonalna walka też nie gorsza niż w "matriksie". P.S. Wszystkim którzy uważają, że pokrzywdziłem ich ulubine filmy mówię: obejrzyjcie Chińskie Duchy. Jeśli nadal będziecie się czuć skrzywdzeni zawsze możecie pójść do psychoterapeuty Odpowiedz Link Zgłoś