Dodaj do ulubionych

Czy powstanie & & #35; 8222;Hellboy3& & #35; 8221;?

IP: 5.5R4D* / *.oracle.co.uk 06.09.04, 17:04
doskonaly komiks
dobry film
Obserwuj wątek
    • Gość: cs naprawdę chciałbyś? :-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:54
      ....wywiadów zdradził, że chciałbym zrealizować trzecią cześć „Hellboya”.
      ^^^^^^^^^^
      tez bym chciał:=D

• Gość: Wilq Superbohater Re: Czy powstanie & & & #35; 35; 8222;Hellboy3& IP: *.krakow.pl 06.09.04, 18:15
      Hellboy to komiks, lepiej by bylo zrobic z tego film animowany.
    • Gość: codhinger Re: hellboy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 19:14
      1. "Wilki ze Swietego Augusta" to nowela, a nie album. Znalezc ja mozna w tomie "Obudzic Diabla" cz. 2 (trzeci w kolejnosci wydawania w Polsce".
      2. Tematem oryginalu (nie wiem, czy skryptu filmu tez) nie jest tak do konca sprawa masowych morderstw, ale juz nie bede przesadzal z czepialstwem.
      3. Byloby bosko, jakby nakrecili jeszcze jedna genialna opowiesc o Hellboy'u, czyli "Wisielca". Albo historie jego walk z Baba Jaga (w wersji komiksowej ta poczciwa staruszka liczaca palce trupow robi piorunujace wrazenie... jeden z lepiej narysowanych przeciwnikow Hellboy'a).
    • Gość: codhinger Re: hellboy - errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:25
      przepraszam, chodzilo mi o tom "spetana trumna" cz.2. reszta informacji sie zgadza ;P
    • Gość: Lola Re: Czy powstanie & & & #35; 35; 8222;Hellboy3& IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:29
      Zeby sie jakos wypowiedziec o kolejnych czesciach Hellboy`a trzeba najpierw
      zobaczyc choc pierwsza. A to dopiero 17. wrzesnia... Zycze temu filmowi
      najlepiej. I jego sequelom tez;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka