Gość: wenus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:16 Książkę, opartą na scenariuszu tego filmu, przeszytałam jednym tchem. Nie mogę się już doczekać, kiedy film wejdzie do kin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uasiczka Re: Ono 01.10.04, 15:04 co prawda nie widziałam tego filmu ale obawiam się ze się rozczarujesz. mi tez książka się bardzo podobała ale wiem (tzn tak miało być) że tylko pomysł (rozmowa z nienarodzonym dzieckiem) jest ten sam - cała historia (scenariusz jest - podobno - zupełnie inny. gdy wyszła książka, Terakowka powiedziała że "pożyczyła" pomysł od córki, która chciała zrobić taki film. książka wyszła pierwsza. być moze po sukcesie książki film będzie taki sam ale wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ono IP: *.local.pl / *.zigzag.pl 03.10.04, 20:26 Ja juz ogladałem i jestem pod wielkim wrażeniem:) Film zrobiony po mistrzowsku!! Tego filmu nie mozna przegapic...ambitnyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr jan Re: Ono IP: *.alp01.telsat.wroc.pl 05.10.04, 14:55 Jestescie snobami i tyle!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin krolikowski Re: Ono IP: *.chello.pl 05.10.04, 19:21 Czy widzieliscie ten sztuczny brzuch z silikonu?Efekty specjalne na poziomie kina amatorskiego,nie warto tracic czasu na takie goowno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman Re: Ono IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:53 zadkie gowno jak cala tworczosc tej niezdolnej "rezyserki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinomakna Re: Ono IP: *.ugr.es / *.ugr.es 21.10.04, 11:57 Raczejj gówno zmanierowane, nie cierpie tego typu filmów. Poza tym nie nazwalbym tego filmem "ambitnym", ani "artystycznym", po prostu wypociny beztalencia, które udaje kogos kim nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna Re: Ono IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:23 Mam pytanko kiedy ten film będzie grany w Zielonej Górze?I w którym kinie?? Prosze o odpowiedz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dno Re: Ono IP: *.krak.tke.pl 07.10.04, 17:19 Od dawna tak nie bylismy zgodni z zoną.Wyszlismy z filmu po godzinie.Tak mniej więcej.To jest film dla ludzi co czytają Elle czy takie inne szmatławe babskie pisma.Wszysto jest jak z reklamy.Takie kolorowe po wierzchu i puste w srodku.Jedynie ten gość co gra męża gra fajnie.A reszte powinni rostrzelać.A reżysera to chyba na Sybir skazać za szerzenie złego gustu. Reżyserze drogi weź się popraw albo zginiesz marnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat Re: Ono IP: 213.25.22.* 12.10.04, 18:55 Nuda. Książka jest znacznie lepsza, może dla tego, że to prosta, życiowa historia natomiast film jest pełen udziwnień. Podobał mi się tylko Walczak w roli dziadka "onego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: formerA27 Re: Ono IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:46 A mnie ten film sie podobal chociaz niektore scent troszke byly przeciagniete. Troche moze za bardzo zainspirowany "Amelia", ale bardziej swojski. Tylko ta wstawka o komunie narkomanskiem mi sie z lekka dziwna wydala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Ono IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:59 czy ktos wie jaki kawalek Bacha sie tam tam regularnie przewijal, mam 5plytek i nie moge rozpoznac Odpowiedz Link Zgłoś