Gość: pindek IP: *.pentor.com.pl 24.11.04, 14:34 jaki film (DVD lub VCD) z gazety najbardziej wam się podobał?? Chodzi oczywiście o wydania z gazetami typu gala, oliwia, viva, i inne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sssss Re: jaki film z gazety najbardziej wam się podoba IP: *.pentor.com.pl 24.11.04, 14:58 jak dla mnie skazani na szałszank Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: jaki film z gazety najbardziej wam się podoba 25.11.04, 00:55 o, to filmy robi sie ostatnio z gazety? ja widzialam tylko filmy z filmu, badz z dysku (rozsmieszyles mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pindek Re: jaki film z gazety najbardziej wam się podoba IP: *.pentor.com.pl 25.11.04, 16:56 ale świetne spostrzeżenie łał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ammo Re: jaki film z gazety najbardziej wam się podoba IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 25.11.04, 11:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ammo Re: jaki film z gazety najbardziej wam się podoba IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 25.11.04, 11:58 z rok temu był w GW Beeing John Malkovic - n. 1 poza tym kiedyś była do kompletu Adaptation w jakiejś vivie czy gali Focus ma niezłe - Shawshank Redmption, teraz The straight story nielynchowski Lyncha Buena Vista Social Club w Zwierciadle Bon Voyage w aktualnej pani domu Lolita Lyne'owska w Glamourze chyba Była też Frida i The Ninth Gate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasja Re: jaki film z gazety najbardziej wam się podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 09:56 "Piknik pod wiszącą skałą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: jaki film z gazety najbardziej wam się podoba IP: *.pentor.com.pl 30.11.04, 11:27 mnie się podobał FARGO O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalwia Kroniki portowe IP: *.unused.zigzag.pl 30.11.04, 12:28 Nie jest to rewelacyjny film, ale wsrod "gazetowych ostatnio zajal u mnie pierwsze miejsce. A z dawnych: filmy dolaczane do GW: Byc jak John Malkovich i Elzbieta. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: jaki film z gazety najbardziej wam się podoba 01.12.04, 15:51 Delicatessen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: jaki film z gazety najbardziej wam się podoba IP: 212.191.162.* 01.12.04, 16:31 "Wszystko o mojej matce" i "Porozmawiaj z nią" oraz "Kwiat mojego sekretu" "Drżące ciało" "Kika" Odpowiedz Link Zgłoś