kubissimo 10.01.06, 00:15 pomijając to, że Film wieki temu zszedł na psy i chyba tam nadal sie kręci, to czy kogokolwiek zachęca kampania oparta o nazwisko obecnego red. naczelnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mułła Re: Marcin Prokop przezentuje IP: *.malbork.mm.pl 10.01.06, 18:02 Mnie nie, zresztą nawet gdyby ten pan reklamował szynkę, to również by mnie nie przekonał. Antypatyczny typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyot Re: Marcin Prokop przezentuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 19:50 Szkoda,że osobowości nie wybijaja się sami z tłumu,lecz są "przed" wypychani zazwyczaj w celu wyciągnięcia reklamodawców (kasy). Mydłek jest bezbarwny jak reszta wojewódzko-majewska papka... Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Marcin Prokop przezentuje IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.01.06, 23:26 Wydaje mi się, że Wojewódzki z Majewskim mają trochę więcej do powiedzenia od tego osobnika. On to jest dopiero żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Marcin Prokop przezentuje 11.01.06, 17:42 większość wysokich tak ma, najlepsze pomysły mają ambitni ok. 170 cm /absolutnie bez aluzji do jakichkolwiek polityków/ Odpowiedz Link Zgłoś