Gość: Halo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 14:22 siemano, jakie sa wg was najlepsze filmy, głównie spoza hoollywood , niszowe wręćz, któe sa rewelacyjne a warte obejrzenia, poleccie mi coś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: filmy jak zawsze 01.04.06, 15:33 "Bułgarski pościkk" moge polecić z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: filmy jak zawsze 03.04.06, 15:36 "Kontrolerzy", "Włoski dla początkujących", "Gusta i guściki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masza "kontrolerzy"!-popieram zwlaszcza jak nie widziale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 15:52 s "Fight club" Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka96 Re: filmy jak zawsze 03.04.06, 16:11 Miasto Boga reż. Fernando Meirelles,Kátia Lund Historia na faktach o codzienności faveli brazylijskich. Wcisnął mnie w fotel z wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: filmy jak zawsze 03.04.06, 16:23 "Buffalo '66" Vincenta Gallo, wciagajacy hehe, a "Bulgarski..." tez polecam :D Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: filmy jak zawsze 03.04.06, 18:42 "Buffalo '66" tez nie nalezy do filmów najsłabszych w wymowie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: filmy jak zawsze IP: *.chello.pl 04.04.06, 01:15 Machuca- film Andresa Wooda, chilijski. Zdobył nagrodę krytyki i publiczności na Festiwalu Filmów LAtynoamerykańskich w zeszłym roku. Cień przechodnia, również był na festiwalu oraz w Cieszynie. Kontrolerzy, Miasto Boga-popieram Aha, a dokładniej jaki rodzaj filmów Cie interesuje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor posta Re: filmy jak zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:35 każdy gatunek mnie interesuje w zasadzie, byle odbiegał od kanonów holliłudu Odpowiedz Link Zgłoś
adalon Re: filmy jak zawsze 05.04.06, 00:08 powszechnie wiadomo, że filmy hollywoodzkie są kiepskie dla mnie bezkonkurencyjny jest Lars von Trier i każdy jego film polecam ( poże oprócz 2 ostatnich ) poza tym: FUCKING AMAL ELLING WILBUR WANTS TO KILL HIMSELF YOUNG ADAM AMORES PERROS - absolutny hit filmy Jima Jarmuscha Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: filmy jak zawsze 01.05.06, 12:16 polecam wszystkie filmy Larsa von Triera, niektóre angielskie sa fajne, np. płytki grób, czeski-samotni. Odpowiedz Link Zgłoś