Dodaj do ulubionych

Duma i Uprzedzenie-serial BBC

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:39
mam prośbę-czy ktokolwiek wie, gdzie można nabyć serial Duma i Uprzedzenie
produkcji BBc-niegdyś był w polskiej Tv ale dość dawno-jeśli ktoś miałby do
użyczenia lub odsprzedania-albo info gdzie widział w jakim sklepie-moja
wdziączność byłaby wielka pozdrawiam bardzo!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lola Re: Duma i Uprzedzenie-serial BBC IP: 80.51.255.* 29.05.06, 09:51
      Kolekcja serialow BBC na podstawie ksiazek Jane Austen jest juz do kupienia w
      sklepach-kosztuje ok 199zl, jest tam min Duma i uprzedzenie, Emma, Rozwazna i
      romantyczna, Perwersje itd. Jako osobne DVD sie nie spotkalam...chyba ze sobie
      sciagniesz z netu;)
      • Gość: jaija Re: Duma i Uprzedzenie-serial BBC IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.06.06, 00:40
        Perwersje? To nie ta pani ;) chyba, że chodzi o Perswazje :)
    • jarka63 Re: Duma i Uprzedzenie-serial BBC 29.05.06, 11:06
      Ktos już tutaj tego szukał, więc powtarzam:jeśli masz w pobliżu bibliotekę
      British Council, będziesz mogła tam ten film wypożyczyć.A naprawde warto go
      zobaczyć, Jennifer Ehle JEST po prostu Lizzie Bennett, inaczej jej juz sobie
      wyobrazic nie mogę.
    • Gość: Beata Re: Duma i Uprzedzenie-serial BBC IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 12.06.06, 10:27
      W numerze 25 Przyjaciółki, w kioskach od 20 czerwca będzie "Duma i Uprzedzenie"
      z 95r. cz.1-3 na VCD

B.
    • Gość: Ewa Re: Duma i Uprzedzenie-serial BBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 13:09
      A dlaczego tylko 1-3odc???? Przeciez bylo 6 odcinkow
      • Gość: Beata Re: Duma i Uprzedzenie-serial BBC IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 12.06.06, 14:59
        Gość portalu: Ewa napisał(a):

> A dlaczego tylko 1-3odc???? Przeciez bylo 6 odcinkow

bo jeśli zainteresują Cię pierwszymi trzema, kupisz następną Przyjaciółkę z
        kolejną porcją, a tak zapłaciłabyś tylko za jedną gazetę ;)

B.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka