Gość: Lukas IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.06.06, 21:06 Trzeba zobaczyć ten film, naprawde polecam. Dla tych co lubią szybkie wozy i tuning. ZAłoże się że kierowcami byli ludzie z D1, rany ich zdolności są niewiarygodne. Muza z filmu też jest super. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kortez Re: Tokyo drift. IP: *.as15444.net 23.06.06, 15:38 tokyo shit - juz lepiej jak by zrobili teledysk z tego bo fabula tak pasuje do tego filmu jak piesc do nosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Tokyo drift. IP: *.acn.waw.pl 23.06.06, 22:38 A czy ja wspominam o fabule :). Podziwiałem tylko styl jazdy i naprawde super wozy. Odpowiedz Link Zgłoś
ane3ka Re: Tokyo drift. 02.08.06, 15:38 Orientuje sie ktos kto spiewa "...too fast too fourius..."(meski murzynski glos) w zwiastunie FFTokyoDriftT1_720p_8mbit_LTRT_NR w pierwszych jego sekundach? Cholernie mi to chodzi po glowie a na sountracku nie ma. W nowym zwiastunie juz jest piosenka z OST :( Ania Odpowiedz Link Zgłoś
rafi996 Re: Tokyo drift. 21.09.06, 13:12 Mi film też sie podobał. Te samochody i ten klimat nocnych wyścigów co jest coś :D :P. w Filmie też mozna usłyszeć pare fajnych kawałków. Polecam dobry film... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Tokyo drift. 21.09.06, 14:17 Taa,dla fanów wiocha-tjuninku to musi być nie lada gratka. Odpowiedz Link Zgłoś