Dodaj do ulubionych

Kinomani to pr... snoby

IP: *.man.polbox.pl 29.01.03, 18:08
Przejrzałem sobie to wasze forum - nuda, banał i powtarzanie cudzych myśli.
Jeden tylko konkretny wniosek - mój - kinomani to snobi. Smutni, wyobcowani,
czajacy się w mroku sali kinowej snobi-onaniści. Swoją wartość budujecie na
podstawie faktu, czy widzieliście jakiś film, czy nie - albo czy wam się
podobał, czy nie... Bez sensu. Ludzie - przestańcie oglądać te filmy, bo wam
życie ucieka. Przestańcie się emocjonować tymi bzdetami!!! Pomyślcie, ilu
ludzi nie spotkaliście w czasie, gdy oglądaliście niezliczone ilości filmów!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jdfh Re: Kinomani to pr... snoby IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.03, 18:34
      w sumie to się zgadzam (pomijając inwektywy i to żeś biczu boży, w nie
      najlepszym humorze i chcesz wyladować frustrację), dla mnie kino praktycznie
      się skończyło, kiedyś podniecałem się Jarmuschami,Greenewayami, Jarmanami,
      Weirami kinem irańskim, srańskim itp. itd. życie przerasta każdy film. wolę
      obejrzeć teraz jakieś gówienko typu Dwie wieże i dobrze się bawić, aczkolwiek
      po jednym seansie komercji mam dosc na pol roku. Jak widze te podniety na temat
      filmu "edi" który jest prawie żałosny, albo dyskusję czy puszczać takie filmy
      jak "Nieodwracalne" to się uśmiecham.
      pozdr
    • Gość: biankorniko Re: Kinomani to pr... snoby IP: *.man.polbox.pl 29.01.03, 19:04
      Hobby jak inne. Nie przesadzajmy. No i ten tytuł wątku z brzydkim słowem - bez
      sensu. tylko po to aby przyciagnąć uwagę. Bo później bicz boży już jest
      łagodniejszy:)
    • Gość: kinoman Re: Kinomani to pr... snoby IP: *.man.polbox.pl 29.01.03, 19:42
      Ot, głupi burak będzie mi mówił co mam robić, a czego nie.
      A tak nawiasem, to co tu robisz na tym forum - propagandę? bucu?
      • Gość: dodo Re: Kinomani to pr... snoby IP: 209.226.65.* 29.01.03, 19:50
        a ja tam lubie sie posnobowac na jaki-taki intelektualizm, jakos mnie to
        bardziej rajcuje niz snobowanie sie marke posiadanego samochodu czy znajomosc
        wynikow nhl. kwestia preferencji, ot co :-)
    • Gość: sikor Re: Kinomani to pr... snoby IP: proxy / *.koszalin.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 19:55
      Gość portalu: bicz boży napisał(a):

Pomyślcie, ilu ludzi nie spotkaliście w czasie, gdy oglądaliście niezliczone
      ilości filmów!
      > Pozdrawiam

Mam nadzieję, że nie masz na myśli ludzi takich jak TY.
    • Gość: ktoś Re: Kinomani to pr... snoby IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 22:30
      O Biczu Boży!
      Tak, tak!!! Masz rację.
      Przejrzałem.
      Moje życie było dotąd pozbawione sensu i tej głębi, która tchnie z Twoich słów.
      To się od teraz zmieni.
    • Gość: staruch Re: Kinomani to pr... snoby IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 09:58
      Masz racje - filmy przemielic, ksiazki spalic, zdjecia wyp... do smieci, tzw. kultura w pizdu, paszla won. STU-DEN-CI! NA-STU-DIA!
    • Gość: kniaź Re: Kinomani to pr... snoby IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 10:10
      A ja się zgadzam. Od jakiegoś roku czuję znużenie oglądaniem filmów,ale dalej
      to robię, bo to chyba uzależnienie. Przekonuję się, że faktycznie lepiej żyć,
      niż oglądać filmy. Docelowo zamierzam zaprzestać (oglądądać)
    • Gość: fan? Re: Kinomani to pr... snoby IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 11:34
      Gość portalu: bicz boży napisał(a):

> Przejrzałem sobie to wasze forum - nuda, banał i powtarzanie cudzych myśli.

Jak rozumiem Twoje mysli sa niebanalne i odkrywcze,zresztą sam Twój pseudonim o
      tym swiadczy,przecież bicz boży to na pewno nikt zwyczajny ,-)

Jeden tylko konkretny wniosek - mój - kinomani to snobi. Smutni, wyobcowani,
      > czajacy się w mroku sali kinowej snobi-onaniści. Swoją wartość budujecie na
      > podstawie faktu, czy widzieliście jakiś film, czy nie - albo czy wam się
      > podobał, czy nie... Bez sensu.

Bardzo daleko idacy wniosek,podoba mi sie szczególnie kategoria snobi-
      onanisci,juz widzę oczyma wyobrazni jak czają sie w mroku kina czychając na
      jakis film na który mogliby sie posnobować ;-)a tak na powaznie to myślałeś że
      na forum kino będziemy sie emocjonować koparkami lub wiertarkami?
      Ludzie - przestańcie oglądać te filmy, bo wam
      > życie ucieka. Przestańcie się emocjonować tymi bzdetami!!! Pomyślcie, ilu
      > ludzi nie spotkaliście w czasie, gdy oglądaliście niezliczone ilości filmów!
      > Pozdrawiam
      jak widze jestes kolejnym aktywnym uzytkownikiem netu tłumaczącym innym że
      powinni poswięcic więcej czasu na kontakty fizyczne z ludzmi ;-)Jak dla mnie
      bardzo smieszne,i jescze ta wizja ogladających niezliczone ilości filmów ;-)
      pozdrawiam
      • Gość: anmanika Re: Kinomani to pr... snoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 12:14
        Gość portalu: fan? napisał(a):

> Gość portalu: bicz boży napisał(a):
        >
        > > Przejrzałem sobie to wasze forum - nuda, banał i powtarzanie cudzych myśli
        > .
        >
        > Jak rozumiem Twoje mysli sa niebanalne i odkrywcze,zresztą sam Twój pseudonim
        o
        >
        > tym swiadczy,przecież bicz boży to na pewno nikt zwyczajny ,-)
        >
        > Jeden tylko konkretny wniosek - mój - kinomani to snobi. Smutni, wyobcowani,
        > > czajacy się w mroku sali kinowej snobi-onaniści. Swoją wartość budujecie n
        > a
        > > podstawie faktu, czy widzieliście jakiś film, czy nie - albo czy wam się
        > > podobał, czy nie... Bez sensu.
        >
        > Bardzo daleko idacy wniosek,podoba mi sie szczególnie kategoria snobi-
        > onanisci,juz widzę oczyma wyobrazni jak czają sie w mroku kina czychając na
        > jakis film na który mogliby sie posnobować ;-)a tak na powaznie to myślałeś
        że
        > na forum kino będziemy sie emocjonować koparkami lub wiertarkami?
        > Ludzie - przestańcie oglądać te filmy, bo wam
        > > życie ucieka. Przestańcie się emocjonować tymi bzdetami!!! Pomyślcie, ilu
        > > ludzi nie spotkaliście w czasie, gdy oglądaliście niezliczone ilości filmó
        > w!
        > > Pozdrawiam
        > jak widze jestes kolejnym aktywnym uzytkownikiem netu tłumaczącym innym że
        > powinni poswięcic więcej czasu na kontakty fizyczne z ludzmi ;-)Jak dla mnie
        > bardzo smieszne,i jescze ta wizja ogladających niezliczone ilości filmów ;-)
        > pozdrawiam
        Zakładamy klub Smętnego intelektualisty kinomana? Będziemy przerzucać się
        banałami, poświęcimy jeszcze mniej czasu na kontaki fizyczne, i rzucimy się w
        otchłań mrocznych sal kinowych by tam w osamotnieniu ekscytować się kolejnym
        arcydziełem z oglądalnością 100 osób.
        Ja pierwsza i proszę się nie pchać;-)
    • zielka sikor;-) 30.01.03, 20:58
      wlasnie wlasnie, Sikor, to chcialam rzec zobaczywszy wpis bb. Ja wole isc
      do kina, niz siedziec przy piwie z obojetnymi mi ludzmi.
      a tych, co sa nieobojetni, to zabieram ze soba do jakiegos przydroznego
      "Odeonu". Inna rzecz, ze film jest wlasnie wypowiedzia rezysera i kilku
      jego kolegow - to co po nim zrobisz czy powiesz - jest twoja na to
      odpowiedzia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka