j-adore Re: "Pachnidło" - na ekranach 25.01.07, 19:47 Dzisiaj byłam w kinie na "Pachnidle" (przyznaję się bez bicia, że nie czytałam książki) i stwierdzam co następuje: - film jest świetnie sfilmowany i bardzo wysmakowany pod względem wizualnym (chociaż uroda, tudzież szpetota obrazów nie na każdą wrażliwość) - pierwsza połowa filmu, tzn. do momentu gdy Jean Baptiste opuszcza warsztat perfumiarza, jest lepsza niż druga - bardzo dobry Dustin Hoffman - aktor grający główną rolę jest przystojny, ale w taki nieszablonowy sposób i ma bardzo wyrazistą twarz, gra dobrze, a to że jest chudy jak śmierć na patyku dodatkowo mu pomaga w byciu wiarygodnym - Lucy jest przepiękna a dziewczyna z mirabelkami ma ciekawą urodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miroslav Re: "Pachnidło" - na ekranach IP: *.aster.pl 31.01.07, 02:28 oui oui la mirabell ma bardzo ciekawa urode, a film moze byc, spoedziewalem sie przekombinowanej i na sile glebokiej kichy w stylu Tykwera a wyszlo naprawde przyzwoite kino, ze swietnymi zdjeciami, scenografia i rola Hoffmana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywy ryj Re: "Pachnidło" - na ekranach IP: *.aster.pl 09.02.07, 00:38 Lucy nie jest przepiękna, Lucy nie jest zła, a przepiękna to jest ta dziewczyna od mirabelek, a film spoko, może być, nie rozwalił mnie, ale jeden z lepszych które do tej pory widziałem w tym roku, chyba mimo wszystko podobał mi się bardzioej niż Apocalypto, które jednak jest bardziej widowiskowe ale jedan wyszedłem po nim rozczarowany, z Pachnidłem było odwrotnie, spodxiewałem się raczej filmu nieudanego i wyszedłem mile zaskoczony Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: "Pachnidło" - na ekranach 09.02.07, 15:56 Lucy nie jest przepiękna, Lucy nie jest zła, a przepiękna to jest ta dziewczyna > > od mirabelek, Kwestia gustu:). Odpowiedz Link Zgłoś