Dodaj do ulubionych

"Pachnidło" - na ekranach

• j-adore Re: "Pachnidło" - na ekranach 25.01.07, 19:47
      Dzisiaj byłam w kinie na "Pachnidle" (przyznaję się bez bicia, że nie czytałam
      książki) i stwierdzam co następuje:
      - film jest świetnie sfilmowany i bardzo wysmakowany pod względem wizualnym
      (chociaż uroda, tudzież szpetota obrazów nie na każdą wrażliwość)
      - pierwsza połowa filmu, tzn. do momentu gdy Jean Baptiste opuszcza warsztat
      perfumiarza, jest lepsza niż druga
      - bardzo dobry Dustin Hoffman
      - aktor grający główną rolę jest przystojny, ale w taki nieszablonowy sposób i
      ma bardzo wyrazistą twarz, gra dobrze, a to że jest chudy jak śmierć na patyku
      dodatkowo mu pomaga w byciu wiarygodnym
      - Lucy jest przepiękna a dziewczyna z mirabelkami ma ciekawą urodę
      • Gość: miroslav Re: "Pachnidło" - na ekranach IP: *.aster.pl 31.01.07, 02:28
        oui oui la mirabell ma bardzo ciekawa urode,
        a film moze byc, spoedziewalem sie przekombinowanej i na sile glebokiej kichy w
        stylu Tykwera
        a wyszlo naprawde przyzwoite kino, ze swietnymi zdjeciami, scenografia i rola
        Hoffmana
      • lola211 Re: "Pachnidło" - na ekranach 01.02.07, 14:19
        Popieram:)
      • Gość: krzywy ryj Re: "Pachnidło" - na ekranach IP: *.aster.pl 09.02.07, 00:38
        Lucy nie jest przepiękna, Lucy nie jest zła, a przepiękna to jest ta dziewczyna
        od mirabelek, a film spoko, może być, nie rozwalił mnie, ale jeden z lepszych
        które do tej pory widziałem w tym roku, chyba mimo wszystko podobał mi się
        bardzioej niż Apocalypto, które jednak jest bardziej widowiskowe ale jedan
        wyszedłem po nim rozczarowany, z Pachnidłem było odwrotnie, spodxiewałem się
        raczej filmu nieudanego i wyszedłem mile zaskoczony
        • lola211 Re: "Pachnidło" - na ekranach 09.02.07, 15:56
          Lucy nie jest przepiękna, Lucy nie jest zła, a przepiękna to jest ta dziewczyna
          >
          > od mirabelek,

Kwestia gustu:).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka