Gość: Anka IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 23.03.03, 00:19 Cudowny film. Wspaniale zrealizowany. Polecam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rozmus Re: Godziny IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.03.03, 20:37 zgadzamsie z opinią, że to genialnyfilm, cudownie zrealizowany, ale musze jeszcze troche o nim pczytać,.bochyba nie końca wszystkozrozumiałem. wspaniałe aktorstwo!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzzgot Re: Godziny 19.04.03, 01:45 Film rewelacyjny. Do tej pory uważałem że Kidman to plastikowa aktorka, po tym filmie zmieniłem zdanie. Zagrała kapitalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiowo Re: Godziny 23.04.03, 21:04 i muzyka przepieknie buduje nastroj i chyba musze zaczac lubic Julianne Moore :) Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: Godziny 25.04.03, 23:22 Jestem tak zdegustowana i rozczarowana tym filmem jak nigdy dotąd. Jedynym-podkreślam JEDYNYM atutem tego filmu jest aktorstwo Nicole Kidman. Już dość mam ciągłego pojawiania się wątku homoseksualistów i lesbijek - np.American Beauty (kolejna porażka) ,czy głośny też ostatnio "Frida" - no i teraz "Godziny". Filmy te zaczynają pokazywać że jest to wszystko zjawiskiem tak oczywistym i tak normalnym - że świat niby jest nowoczesny i takie związki są akceptowane.Ja nie zgadzam się z takim obrazem świata i tym bardziej nie podoba mi się że filmy te są tak nagradzane. "Godziny" - no cóż miałam poprostu nadzieję że to jest normalny film. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: Godziny 25.04.03, 23:33 Sądzę że powinnam jeszcze dodać iż film jak każdy zapewne zauważył jest bardzo ciekawie skonstruowany.Film ten nadrabia formą . Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś