asaf2 19.02.07, 01:20 co sądzicie o tym filmie? Byłam dzisiaj na tym w kinie i nie zaprzeczę, że było kilka momentów, kiedy sala wypełniła się śmiechem, ale z drugiej strony łatwo się domyśleć co to były za żarty i z czego.. byliście? I jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Ryś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 15:02 Pan St. Tym powinien popracowac nad swoją dykcją, mówi fatalnie, chwilami nie można było zrozumiec, co mówi, poza tym film niezły, ale na kolana nie powalił ani mnie, ani moich współ-oglądaczy, pewne jest, że kilka tekstów z filmu przyjmie się jak było to z Misiem Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Ryś 26.02.07, 08:15 mnie sie bardzo podobal uwazam ze jest lepszy od Misia sto razy Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Ryś 26.02.07, 11:47 wczoraj obejrzałam, Miś to nie jest, bo Miś jeden. Sarkastyczny obraz rzeczywistości. Pośmiałam się jednak, ludzie wokół mniej. Może czekali na Misia? Misiu sobie poszedł, dawno, teraz jest inna głupota. Mnie przeszkadza, to się śmieję.Polak szczery na trzy litery buszuje w codzienności. Czasami wpada na Ranczo, czasami do innej tv. Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Dlaczego? 09.08.07, 23:40 Wielkie gwiazdy polskiego kina, B.Tyszkiewicz, K.Janda, G.Szapołowska, D.Stalińska ... występują w tym w filmie w epizodach, jako sprzątaczki, dlaczego? Może dlatego nie znam odpowiedzi na to pytanie bo nie obejrzałam filmu do końca ... Coś mi przeszkodziło a potem nie miałam już na tyle samozaparcia. Jest zabawny ale to bardzo gorzka satyra i jakoś nie potrafię się śmiać, gdy właściwie chce się płakać. Odpowiedz Link Zgłoś