Dodaj do ulubionych

Keanu w sutannie?

IP: *.skorosze.2a.pl 24.05.03, 10:09
Fabuła nudna - ciągle tylko walki i pościgi, a żadnych zaskakujcych zwrotów
akcji. Ale po jaką cholerę Neo nosi SUTANNĘ. Nie można było zostawić kostuimu
z pierwszej częsci? Płaszcz dało sie usprawidliwić (trzeba gdzieś ukryć długą
broń...) ale SUTANNA? Brakowało tylko koloratki, a tak wszystkie sczegóły się
zgadzały. Nie udało mi się tylko policzyć ile ma guzików z przodu. Poza tym w
stutannie chyba się niezbyt wygodnie walczy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mar i jeszcze ta zołzowata franca Trinity IP: *.skorosze.2a.pl 24.05.03, 10:32
      Nie można było dobrać Neo ładniejszej partnerki tylko taką jędzę? Taki
      przystojny facet, a takiego wstrętnego paszteta grzmoci. Skąd oni wzięli taką
      zakazaną mordę?
      • Gość: TRiNiTY QRDE!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 21:42
        UWAŻAJ CO MÓWISZ, FĄFLU. NIBY TAKI PIĘKNY JESTEŚ?? PO PIERWSZE, TRINITY WCALE
        NIE JEST TAKA BRZYDKA, PO DRUGIE MOŻE MU SIE PODOBA (URODA TO RZECZ WZGLĘDNA),
        PO TRECIE TO NIE JEST TYLKO "GRZMOCENIE", TO JEST MIŁOŚC, A KOCHA SIĘ NIE ZA
        COŚ LECZ MIMO CZEGOŚ I PATRZY SIĘ NIE TYLKO NA WYGLĄ ALE I NA WNĘTRZE. ALE CO
        TY MOŻESZ O TYM WIEDZIEĆ..
        • Gość: Mar Re: QRDE!!!! IP: *.skorosze.2a.pl 26.05.03, 22:01
          Gość portalu: TRiNiTY napisał(a):

> UWAŻAJ CO MÓWISZ, FĄFLU. NIBY TAKI PIĘKNY JESTEŚ??

ale ja nie występuję w filmach!

> PO PIERWSZE, TRINITY WCALE
          > NIE JEST TAKA BRZYDKA, PO DRUGIE MOŻE MU SIE PODOBA (URODA TO RZECZ
          WZGLĘDNA),

pysk ma zołzowaty, usta zaciśńięte... no fakt, uroda to rzecz względna, a w
          dodatku widze na ulicach wielu przystojnych facetów ze strasznymi kocmołuchami
          i odwrotnie - niezłe laski z brzuchatymi dziadami

> PO TRECIE TO NIE JEST TYLKO "GRZMOCENIE", TO JEST MIŁOŚC, A KOCHA SIĘ NIE ZA
          > COŚ LECZ MIMO CZEGOŚ I PATRZY SIĘ NIE TYLKO NA WYGLĄ ALE I NA WNĘTRZE. ALE CO
          > TY MOŻESZ O TYM WIEDZIEĆ..

faktycznie - jeszcze nie wyrosłem z etapu grzmocenia i nie wiem czy dorosnę do
          etapu miłości.... wcale się tego nie wypieram
    • dusioluni Re: Keanu w sutannie? 26.05.03, 22:51
      Własnie też mnie zastanowił jego strój. Pozwólcie, że ocenię to ja facet (normalny) - dobrze mu w czarnym. Ale po co od razu sutanna...? Na pewno miała dodawać efektywności podczas walk i ujęć w zwolnionym tempie. Ale myślę, że to ma jeszcze symbliczne znaczenie. Noe - wybraniec... trzeba coś z tym kombinowac. Może sutanna ma kierować nasze skojarzenia ku Zbawiciolowi, który swą siłą wspiera slabszych... albo to, że tak jak kler (choć nie żyje w celibacie ;)) poświęca swe życie ludziom, a właśnie sutanna ma nam o tym przypominac. Jak coś więcej wylyśle zaraz tu wstukam. Czekam na więcej pomysłów! Pozdrawiam!
    • Gość: NEOspasmin Mógłby i nelsona załozyć.Nic by nie pomogło... IP: *.acn.waw.pl 26.05.03, 23:05
      Pewnie Wachowscy na TV Polonia "Plebanię" ogladają. I tak im się spodobało że
      kostium zerżneli.Dobrze że nie ogladali "Ogniem i mieczem" bo wtedy NEOn miałby
      husarskie skrzydła i blaszaną czapeczkę.Wtedy to dopiero by latał!
    • kicia7 Re: Keanu w sutannie? 27.05.03, 21:18
      Co kto lubi. Ale uważam, że Trinity mogłaby się postarać i pocerować sweterek
      Keanu. Byłaby ładna scena.
    • Gość: fionu Re: Keanu w sutannie? IP: 213.77.20.* 28.05.03, 07:28
      Obejrzyj sobie film "Tetsuo -The Body Hammer" Tsukamoto Shinya - to bedziesz
      wiedziec, dlaczego Neo jest w (sic!) sutannie...

Zanim palniecie jakas glupote, pamietajcie, ze w tym filmie jest sporo nawiazan
      i to nie tylko do mitologii.
      • Gość: klip sutanna ? IP: *.core.net.pl 06.06.03, 14:30
        Mozesz wyjasnic dlaczego wybral taki stroj ?
      • Gość: ja? Re: Keanu w sutannie? IP: *.catv69.balcab.ch 09.06.03, 22:02
        Gość portalu: fionu napisał(a):

> Obejrzyj sobie film "Tetsuo -The Body Hammer" Tsukamoto Shinya - to bedziesz
        > wiedziec, dlaczego Neo jest w (sic!) sutannie...
        >
        > Zanim palniecie jakas glupote, pamietajcie, ze w tym filmie jest sporo
        nawiazan
        >
        > i to nie tylko do mitologii.
        ja widzialam obie czesci Hammera i jakos niemoge znalezc odpowiedniej synapsy
        miedzy nimi i proboszczem Neo...
        oswiecenia zrozumienia (od)pusc nam panie
        • Gość: NEOspasmin Ja(dwiniu) opieprzasz sie intelektualnie! IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 23:06
          > ja widzialam obie czesci Hammera i jakos niemoge znalezc odpowiedniej synapsy
          > miedzy nimi i proboszczem Neo...
          > oswiecenia zrozumienia (od)pusc nam panie

Jesli bys znalazla choc jeden malutki neuron (bo o synapsie czy mgnieniu mysli
          nawet nie marze) w tym Mlocie to Nobla z wuefu masz jak w banku.
          pozdro
          m.
          • Gość: ja? Re: Ja(dwiniu) opieprzasz sie intelektualnie! IP: *.catv69.balcab.ch 10.06.03, 12:57
            Gość portalu: NEOspasmin napisał(a):

> > ja widzialam obie czesci Hammera i jakos niemoge znalezc odpowiedniej syna
            > psy
            > > miedzy nimi i proboszczem Neo...
            > > oswiecenia zrozumienia (od)pusc nam panie
            >
            > Jesli bys znalazla choc jeden malutki neuron (bo o synapsie czy mgnieniu
            mysli
            > nawet nie marze) w tym Mlocie to Nobla z wuefu masz jak w banku.
            > pozdro
            > m.
            No rozochociles sie, hammery to nie Akira K. ale Zeby od razu Nobel z
            przysiadow? Japonii takie kino robia i nic tu plakusianie, a Krag na ten
            przyklad? tez do szatni wypycha nam go nasza odzywiona na moralnych niepokojach
            dusa. ale oni juz tak maja, i poza panem K. mlotkuja i wpadaja do studni.
            zupelnie jak ciotka Adela.
            • Gość: NEOspasmin Teraz ja Forrestem jade! IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 15:08
              > No rozochociles sie, hammery to nie Akira K. ale Zeby od razu Nobel z
              > przysiadow? Japonii takie kino robia i nic tu plakusianie, a Krag na ten
              > przyklad? tez do szatni wypycha nam go nasza odzywiona na moralnych
              niepokojach
              >
              > dusa. ale oni juz tak maja, i poza panem K. mlotkuja i wpadaja do studni.
              > zupelnie jak ciotka Adela.

Dopiero teraz zdalem sobie sprawe ze mnie chesz ugodzic w slabizne
              przezyzywajac na zawsze imieniem tego z Matrixa.Krzywde ci jakas zrobilem?
              swistaki cie wygwizadaly za twoj taniec na rurze?
              Nie doganiam jakonskiej narracji.Nie wytrzymuje zbyt dlugo tamtejszego sposobu
              filmowania.Z literatura inaczej, ale ona jest tlumaczona 1:1 a w filmach choc
              obraz niezmieniony zostaje.
              pozdro
              m.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka