Gość: charlotte Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.08, 10:52 książka jest wstrząsająca, to prawda. Ale wiecie, że Christiane po trzydzistu latach wróciła do nałogu? Tylko nielicznym udaje się wyjść z tego bagna... Odpowiedz Link Zgłoś
estutweh Re: Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo 26.12.08, 01:29 A mnie zdziwila wypowiedz Detlefa, ze wcale nie kochal Christiane. W ksiazce na zdjeciu doroslego Detlefa w jakims wiezieniu jest napis (jesli sie nie myle), ze wciaz marzy o wspolnym zyciu z Christiane. Dziwne, moze ktos mi to rozjasni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSIA Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.toya.net.pl 12.02.09, 01:42 JA OGLADALAM TEN FILM.WARTO GO OBEJZEC.WLASNIE TAK SAMO ZACZYNA SIE WSZYSTKO W ZYCIU REALNYM GDY ZACZYNA SIE TO SWINSTWO.NIE PROBUJCIE NIGDY TEGO ZAZYWAC BO TO JEST NAJGORSZY NARKOTYK JAKI MOZE BYC.UWIEZCIE!!!A WSZYSCY SIE DOMYSLACIE O JAKI NARKOTYK CHODZI? I TAKIE SAME SA SKUTKI JAK NA FILMIE POKAZANO JESLI KTOS BEDZIE CHCIAL TEGO SPROBOWAC.UWIEZCIE ZE TAK JEST NAPRAWDE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSIA Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.toya.net.pl 12.02.09, 02:17 LUDZIE UWIEZCIE ZE TO SIE WSZYSTKO TAK DZIEJE NAPRAWDE.TO JEST NAJGORSZE KURE... NA SWIECIE.WIEM COS NA TEN TEMAT.NIE PRUBOJCIE SIE NIGDY TEGO LAPAC.NIE ZNAMZADNEGO HELENOWCA KTORY SIE NIE ROZJEB..JEST NAWET W PIOSENCE PATRYCJI MARKOWSKIEJ POD TYTULEM- CZTERY PUSTE SCIANY.NIEKTORE SLOWA MOWIA PRAWDE.ZE POWRACA JAK BUMERANG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hecate85 Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: 78.88.241.* 12.06.09, 19:15 Witam wszystkich.Mam pytanie-ma ktoś może adres e-mail do prawdziwej Christiane F.?Jeśli tak,to proszę o odpowiedź.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Christiane F. - My, dzieci z dworca Zoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 17:59 ksiazka jest naprawde warta polecenia wciaga do tego stopnia ze przezywasz cala opisana w niej akcje jednym zdaniem ma przekaz polecam kazdemu Odpowiedz Link Zgłoś