Gość: Filip IP: 80.48.119.* 26.08.03, 15:01 Jesli ktos wie skad moge sciagnac film "easy rider" to oddam mu pol krolestwa i ksiezniczke za zone. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: Wielka prosba IP: 80.48.119.* 26.08.03, 15:40 :) dobrze trafiles wlasnie ladna i na dodatek ruda chociaz jeszcze sie jej nie pytalem czy zgodzi sie oddac za ten film ale to tylko i wylacznie kwestia mojej zdolnosci do przekonania jej Odpowiedz Link Zgłoś
tchernobog Re: Wielka prosba 26.08.03, 15:56 Phi nic prostszego idż na www.whitehouse.gov tam znajdziesz swego easy ridera. Pół królestwa możesz spieniężyć i wysłać mi przelewem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Wielka prosba IP: 80.48.119.* 26.08.03, 16:05 Na stronie Bielego Domu ? George Bush to nie jest dla mnie easy rider Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Wielka prosba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 17:14 Gość portalu: Filip napisał(a): > Jesli ktos wie skad moge sciagnac film "easy rider" to oddam mu pol krolestwa > i ksiezniczke za zone. Bardzo prosto.Z telewizji.Nadaje to stacja Ale Kino dostepna w kablówkach i w Cyfrze już w podst.pakiecie.Filmy leci już od miesiąca.Powtarzają go z dwa razy na tydzień bo taki zwyczaj ma ta "wspaniała" stacja. Odpowiedz Link Zgłoś
the_neverhood Re: Wielka prosba 28.08.03, 00:51 Wydaje mi się, że bede mógł pomóc. Zapraszam do siebie: ikea_boy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś