paulinaa46 06.03.08, 17:39 82 lata. Pozazdrościć kondycji umysłowej i fizycznej. Wielki człowiek i wielki talent. Wszystkiego najlepszego, Panie Andrzeju! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexanderson Re: 06.03.08, 17:55 Dołączam się do życzeń - wszystkiego najlepszego, Mistrzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 18:39 najlepsze zyczenia dziekujemy za wszystko ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: IP: *.chello.pl 06.03.08, 23:06 Wszystkiego naj naj najlepszego, Mistrzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonasaga Re: Wajda ma dziś urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 18:00 Wychowałam się na Pana filmach, przeżywałam z nimi naszą historię i współczesność. Dziękuje i życzę jeszcze wielu zrealizowanych pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kassandra2809 Re: Wajda ma dziś urodziny IP: *.181-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.03.08, 19:31 100 lat w zdrowiu Panie Andrzeju!!! i wielu kolejnych wspaniałych dzieł filmowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIOLATOR Re: Wajda ma dziś urodziny IP: *.koronowo.com.pl 06.03.08, 20:02 Kino w pana wykonaniu jest mistrzowsko wyreżyserowane.Ostatni film Katyń pozostawił na mnie duże wrażenie. Pozdrawiam i 100 lat życia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blazej Re: Wajda ma dziś urodziny IP: *.gprs.plus.pl 06.03.08, 20:18 100 lat mistrzowi. Wielkie dzieki za KANAL, BRZEZINE, ZIEMIE OBIECANA i wszystko inne. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrywna Re: Wajda ma dziś urodziny 06.03.08, 20:32 Przepraszam bardzo za złośliwość, ale czy myślicie, że pan Wajda w dniu swoich urodzin (czy tak w ogóle) zagląda na forum "Kino", myśląc" "Co też o mnie napisali"? Niemniej, gdybym była panem Wajdą, byłoby mi miło, że ludzie cenią moją twórczość:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Wajda ma dziś urodziny 06.03.08, 20:38 Życzę wszystkiego dobrego i bardzo dziękuję za Kanał i Ziemię obiecaną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaig Re: Wajda ma dziś urodziny IP: *.chello.pl 06.03.08, 21:27 Zdrowia, zdrowia, zdrowia. Za wszystkie filmy dziękuję, Mistrzu. To zaszczyt móc je oglądać, to zaszczyt móc słuchać Pana mądrych słów o kinie,życiu i historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_x Re: Wajda ma dziś urodziny IP: *.sol2.cable.ntl.com 06.03.08, 21:38 ..Serdecznie pozdrawiam i wszystkiego najlepszego panie Andrzeju!! ..ps.dwa pana filmy sa dla mnie wyjatkowe.Kazdy z innych powodow,ale oba mi bliskie - katyn i ziemia obiecana.Ta ostatnia jest zajebista! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Wajda ma dziś urodziny IP: *.gorzow.mm.pl 06.03.08, 21:55 ziemia obiecana to arcydzieło.Najlepszego. rst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slazaczka Re: Wajda ma dziś urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 21:58 Dużo Zdrowia dla Mistrza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giora Re: Wajda ma dziś urodziny IP: *.red.bezeqint.net 06.03.08, 22:28 Najserdeczniejsze życzenia i gratulacje! Uprzejmie proszę o nie traktowanie ich jako zwolnienie z obowiązku dostarczania nam dalszych wspaniałych dzieł. Giora B. Tel-Awi Odpowiedz Link Zgłoś
wanda-maria Re: Wajda ma dziś urodziny 06.03.08, 23:27 Duzo szczescia, radosci, usmiechu; mnostwo wiary, wytrwalosci, sily; przyjemnych i spokojnych dni oraz nowych filmow ! Odpowiedz Link Zgłoś